Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***276***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Anaan-macar de s-ar lasa "activitatile" mele cu 1-2 kile in minus-fac si eu haz de necaz!Dar chiar am o prietena, care la fiecare "epidemie" serioasa visa sa ajunga la spital de unde sa iasa peste vreo saptamana macar cu 10 kilograme mai putin. Pana la urma tot cu spitalul a rezolvat-o, cu o bucatica de stomac in minus. Deocamdata e slaba si sper sa ramana asa ce eu nu as apela la asa ceva, never....dar uneori nu mai sunt alte solutii

Tizo, Alex e simpatic cand filozofeaza, dar uneori imi scoate peri albi ca e nitel cam fixist si cand ii vine o idee...se tine de ea. Ultima: sa o invete pe asta mica sa cante la pahare cu apa cum a facut el la cursul de muzica.Asa ca nu-i scap din oki cat sunt acasa ca asta nu se lasa cu una cu doua. Sincer, io il vad si pe Luca cam tot filozof asa.

Daca tot e trend-ul: barfit consortul, am si eu una proaspata.Marti seara am fost la sport si Anastasia l-a adormit pe taica'su. Cand am intrat in casa a sarit din pat:
- SSSt, mama, tata face dodo!
Apoi il tragea de sosete:
- Tata, mama est là.
Cica el pazeste copii. Noroc ca Alex era frant de la piruetele de la dans si nici macar nu stia ca eu sunt plecata ca adormise inainte.
Altfel, noi suntem pe curente "educationale" diferite, dar in timp am mai facut ceva concesii si unul si altul, la unele chestii am cam bramburit-o...Dar de', nu era sa nimereasca perfectiunea taman in ograda noastra...

Eu cred ca-s fotogenica (lauda-ma tastatura)....

Mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Mai vroiam sa mai zic...

PISICOGRI... sa fie bine, Pisilinca sa nu sufere si sa se termine repede. Si, cel mai important, sa se vindece urechiusa... for good!
DYANA, multa sanatate mamei tale! Si pupam Mutzuniciul plimbaret!
SIMPLY... ola! Bai dar Luca are un aer... zici ca e de acolo! Si e asa frumusel si ii sta atat de frumos parul...
BIANCA ar vrea Theroanca sa fie la fel de frumoasa ca tine (na, mai zice ceva!)
FLORICULE sa nu mai dispari, ca mie imi placi mult de tot.

Si acu' ceva pentru "grupul sotziilor cu sotzi autoritari" (din care cu onor fac parte): apa trece, pietrele raman! Ziceti ca ei si faceti ca voi... . Si pe mine ma dispera cateodata al meu sotz cat e el de implicat in cresterea copilului. Si cum vine el cu sfaturile binevoitoare in dinti, sfatturi culese evident de pe le colegutzele lui amabile... Iar eu ii explic de fiecare data ca poate sa zica X si Y ce vor, ca eu tot cum vreau/cred ca e mai bine/imi spune "tzatza de matza" medic sa fac/am citit in 3 carti (trei surse verificate)/zice pe DC voi face! Mai ales ca vine cu chestii de genul "Y mi-a zis ca a inceput sa-si pedepseasca copilul (are 1,10 luni copchilul pedepsit) incuindu-l in debara 10 minute!" . Sa lesin si alta nu cand am auzit! Si i-am spus sa ii zica lui Y ca o sa aiba un copil distrus psihic sau in cel mai bun caz va face in pat pana pe la 12 ani!

Cea mai buna replica de dat tatilor nemultumiti este a Biancai. Eu i-am spus o data cand mi-a reprosat ca al nostru nu stie care e vaca: "Pai seara cand vii acasa, in loc sa stai pe net, stai langa copil si arata-i" Si nu mi-a mai dat niciun raspuns.

Pup toate tufetele!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna,Intru rapid ca Theo trebuie sa se trezeasca.Dodo, am vazut hunii, mi-a placut poza din dulap.Symply si eu am tendinta sa-i mai spun Theuta, dar incerc sa ma abtin ca dupa aceea cine stie ce intelege copilul.Annan, bine ca e ok Gulia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Andiaroro, imi place cand esti atasata de baie, uite ce activa esti pe forum!

Si H. cica il adoarme pe Andrei si apare copilul la mine, in timp ce al lui tata sforaie linistit

Gina, cred ca a fost urat de tot momentul, dar nu te panica, chiar daca e el mai sperios de felul lui, nu inseamna ca o sa faca mereu spasmul ala. Desigur ca trebuie sa fii atenta, dar o sa fie bine, o sa vezi.De-abia astept intalneala sa va cunosc si pe voi!

Asa as merge si eu la Gaudeamus...daca ar fi o profesie pe care sa mi-o aleg, as fi cititor. Chiar voiam sa va zic, citesc acum o carte, "Casa de hartie" ii spune, de Francoise Mallet-Joris, despre relatiile de familie. Sunt notatiile despre toti si toate ale unei mame. Tare faina e cartea si se potriveste manusa intereselor mele din acest moment!A aparut in 1972 in colectia Meridiane, daca dati de ea pe la vreun anticariat, n-o ratati!

Mergi la inceput

Am uitat ceva very important/muy importante: Luca e un frumos!!!!Cand zambeste, parca-ti face un cadou numai pentru tine! O sa fie aspirator de gagici, garantez, pe mine ma are la degetu' al mic, si-s trecuta prin viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Salutare!

Pisigri mult curaj si putere, ne rugam pentru Ilinca, sper ca la aceasta ora sunteti deja bine .

Gina aiaiai ce sperietura cred ca ati tras, of cred ca e groaznic sa-ti vezi copilasul asa. Este bine ca acum sunteti veseli si abia asteptam sa va cunoastem la Moeciu .

Am ramas restanta cu ceva poze cu printesa mea asa ca va las aici cateva http://picasaweb.google.com/102230870434817716794/Maia18Luni#5540876739790860210, si mai stau putin prin zona pana se trezeste pitica.

Mergi la inceput

Bine faci ca stai prin zona, Saby, sa culegi laurii: wow, Maiuta e ; in pozele de dupa baie e o diva in toata regula: ce privire si ce carlionti! Va urez rabdare si calm la triat pretendentii, peste vreo cativa ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Gina, ce sperietura ai tras si eu am patit-o cand avea Theo cateva luni, am chemat salvarea, a venit dupa o ora, bine ca nu a fost ceva grav.Am vazut-o si pe Maya,parca s-a facut mai blonda nu?Ce frumos sta la poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

GINA, nu sii ce vorbesti. Theroanca e frumoasa si in poze, pe cand eu doar in oglinda.

Imi pare rau pentru Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

GINA, nu sii ce vorbesti. Theroanca e frumoasa si in poze, pe cand eu doar in oglinda.

Imi pare rau pentru Calin

Ei haide mai Binca o fi frumoasa dar aerul tau strengaresc nu o sa-l aiba niciodata

Mergi la inceput