Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***276***
Raspunsuri - Pagina 14
Anaan spune:
Salutare!
Mada, ce noapte muncitoreasca ai avut!
Curaj Ilinca si Pisigri!Sper ca deja ati trecut cu bine peste operatie!
Ilinca, eu zic ca exista si o tendinta a tatilor de a fi mai protectori si mai permisivi cu fetele decat cu baietii. Andrei al tau chiar este un spirit liber, nici H nu e nici pe departe tipul durului, doar l-ai cunoscut si tu, insa tot mai sare cu cate un enervant "Nu-i voie" care ma zgarie pe creier.
Azi am fost sa-mi inscriu Gulia la gradinita. Nu pentru anul acesta, pentru anul viitor. Se infiinteaza o grupa de germana si am decis sa nemtesc Andreiul. Am discutat cu directoarea de acolo si saptamana viitoare duc si actele.
Andiaroro, ce mai activitati aveti si voi
Mababei, sanatate lui Calin; nici voi nu treceti printr-o perioada prea grozava...da' las ca vine ea primavara, vorba ta!
simplyana_m spune:
Salut!
Noi azinoapte n-am avut curent (tot blocul), de la 21 aseara, pana la 9.30 dimi. Si cum piticul se trezise din somnul de "pranz" la 19.40, ne-am facut temele temeinic , paaana la prima masina de gunoi. Aici, intre 00 si 3 dimineata nu canta cocosii de trei ori, ci trec 3 masini de gunoi (una ia gunoiul menajer- pe la 00.30, una il ia pe ala reciclabil- pe la 2, un spala strada- pe la 3).
DODO, am vazut hunii , Isabella a crescut mult si are asa o mutrica pusa pe shotii .
MABABEI, multa-multa sanatate! Speram ca ies bine si restul analizelor.
ANDIARORO, imi pare tare rau pentru burticile voastre, , dar asa am prins un drag de Alexandre, cum filosofeaza el(mi-a picat cu tronc inca de cand v-am cunoscut asta vara)! E mortal! Sa va faceti bine!
MIREAL, si mie imi vine sa cumpar lucrusoare pt fetite, mai ales pt imbracat! Musai sa trantim neshte fratioare la baietii astia, sa nu dam in altele!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m Salut! DODO, am vazut hunii , Isabella a crescut mult si are asa o mutrica pusa pe shotii . |
si inca ce...ea este cea cu ideei si asta ma bucura ca-l "intarata" si pe Donu'
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Anaan spune:
Dodo, ce frumosi si haiosi sunt hunii! Imi pare rau sa te contrazic, dar aia cu "din fata muzeu" nu e valabila in cazul tau, priceput-ai?!
Charlize, ce faci? Nu iesi in lume la innebunit barbatii?!
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Anaan Dodo, ce frumosi si haiosi sunt hunii! Imi pare rau sa te contrazic, dar aia cu "din fata muzeu" nu e valabila in cazul tau, priceput-ai?! Charlize, ce faci? Nu iesi in lume la innebunit barbatii?! |
As iesi sa dau o sesiune de autografe, dar sun tprinsa cu Gaudeamus asta.
Niste prieteni isi lanseaza o librarie digitala si ne ocupam de stand si restul:amenajare, website bla bla si acum imi naste mintea un comunicat de presa.
Mai intru din cand in cand dar mintea mea e in alte parti.
simplyana_m spune:
ANAAN, la cate pic de vigantol ati ajuns? Deseara pozez si eu X-ul lui fiu-mio sa-ti dai cu parerea si sa ma sfatuiesti, ca pana rez noi cu actele si om ajunge la dr potrivit cu piciorusele noastre, mai e.
Si inscrisul lui Dei-Dei la gradi (sa fie intr-un ceas bun!) imi aminteste de "gradinareii" nostri sub urmarire care nu mai dau semn: David cum se mai simte la gradi, s-a adaptat complet? Mai ales acum, iesit in lume...
Micsunica imi da emotii pt ca nu mai primim meniu! GIANINA, sunteti bine?
simplyana_m spune:
DYANA, unde e mami tau (sanatoasa) acum, la tine sau la tati "bleguuuuut"? Ce simpatic mi s-a parut epitetul! Sper ca acum rasufli usurata si iti mai tragi si tu sufletelul.
Gina2008 spune:
Hello tufete! Bine v-am regasit!
Noi suntem bine si sanatosi (inca nemuciosi) in principiu, mai putin vinerea trecuta cand mi-a facut fi-meu o faza de am crezut ca mor langa el. S-a impiedicat si a cazut si cand l-am ridicat de jos era tot crispat (beton as spune) si hohotea dar fara sa poata sa planga. Si pana sa apuc eu sa ii fac ceva a inchis ochii si a cazut cu capul pe umarul meu. Am crezut ca fac infarct langa el . L-am intors si l-am batut usor pe spate si cred ca in 10-20 secunde (nici nu pot aproxima exact ca plangeam in hohote) si-a revenit si a inceput sa planga tare... Avea gurita plina de pamant si nasul usor zdrelit... L-am potolit destul de greu, dar apoi, in restul zilei a fost ok. El da, eu si acum cand revad faza imi vine sa mor...
Cu ocazia asta am aflat ca a fost ceea ce se numeste "spasmul hohotului de plans" ceea ce, teoretic, nu are consecinte in vreun fel asupra lui. Dar, practic, sper sa nu se intampla prea des, ideal ar fi sa nu se mai intample niciodata. E asa un sentiment sa stai cu copilul tau lesinat in brate si sa nu stii ce sa faci.... . Pediatra a zis ca trebuie urmarit pentru ca sunt unii care lesina si 2 minute. Si ca atunci trebuie musai mers la spital si facut EEG. La fiecare lesinatura mai lunga de genul asta. Si ca copii mai emotivi si mai sensibili fac chestii d'astea. Sau cei terorizati de parinti si lasati sa planga ca boii. Ceea ce nu e cazul. Calin e un copil mai sensibil si mai "talica" - sa zic asa - dar ce ma ingrijoreaza un picutz e ca el se sperie cateodata destul de tare cand cade. Si nu inteleg de ce. Nu am sarit ca arsa cand a cazut, nu m-am repezit cu "aoleu... ai cazut! vaaiii!". Nu am facut decat sa-l incurajez sa se ridice la cazaturile mai usoare. La alea mai nasoale m-am dus eu sa-l ridic dar tot cu atitudine relaxata si nu panicoasa. Nu inteleg de unde aceasta teama de contact cu pamantul... Altfel, avem vreo 13 kg, 89 cm. Aproape toti dintzosii iesiti. Suntem muti in continuare...
Asteptam cu nerabdare intalnirea de la Moeciu. Sper sa nu se intampla nicio raceala in preajma eventului ca ma impusc in ochi!
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Anaan spune:
citat din mesajul lui simplyana_m BIANCA, "nastere" usoara! http://www.lucamic.blogspot.com/ |