Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***276***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Micuta Ilinca! Sa speram ca de data asta se rezolva.

DENISAMADA, vezi ca maine se deschide targul abia la ora 16.00.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Pisigri, ne rugam sa depasiti cu bine si hopul asta! Imi pare tare rau ca inca n-ati scapat de probleme!

Novus ce i-ai facut ciulamalei de a iesit asa buna?

Anaan cum a fost la dr?

Simply, deci asta e motivul pt care uiti seara sa-ti faci tema, ca aduce Mimi bere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Of, saraca Pisilinca! pentru familia de Matzegri, sa dea DD sa treceti cu bine de hopul asta

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Si referitor la dilema filosofica: eu arat muuult mai bine in realitate si decat in poze, si decat in oglinda! Am eu asa un feeling...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Mona, mie imi place mult cum iesi in poze! In oglinda nu te-am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare! Merci ca v-ati gandit la noi!Totul a fost ok la dr, trebuie doar marita doza de Vigantol.
Aveam chef de povesti, dar cand am vazut vestile de la Pisigri, m-am intristat.Pe drum spre Cluj ii povestisem lui H pataniile nefericite ale Ilincai cu otita...si acum vestea despre operatie. Of, normal ca ma voi gandi la Ilinca maine, sa scape repede si fara dureri si sa fie totul bine!

Chiar, tufete, ce trebuie facut ca sa evitam otita?... ca tare mai este pacatoasa si cred ca ar fi bine sa stim ce trebuie evitat etc.

Novus draga, ma complexezi total cu gatitul: auzi acolo ce sosuri gourmet!

Monnvas, si-a spalat soata pacatele? Ar fi cazul, cu asa frumusete stand manioasa pe langa el!

Mergi la inceput

Novus, am vazut mesajul de la tine..acum Merci de intrebare, dar mai ales de pupici!Eu sunt o maestra a ratarii mesajelor si apelurilor telefonice, uit telefonul pe silentios...asa ca aveti rabdare cu neneaca

Mergi la inceput

Vad ca n-am tovarase de conversatie. Ma duc la. Va pup!

Ilinca, ma gandesc cu drag la tine, pui mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna,Of doamne cat mai sufera Ilinca, ne gandim maine la tine sa fie totul bineAm vazut pozele cu Eva mica, Vladimir si Luca, niste scumpi.Noi azi am fost la doctor, inca nu ne-a trecut laringita, mai luam tratament vreo 3 zile.Dupa amiaza ne-am plimbat pe afara si seara am fost pana in Real.Am gasit o masinuta care se impinge cu picioarele foarte ieftina 30 ron, e incantat de ea, sa vedem pt. cata vreme.Cand ne-am intors din real m-a lasat sotul sa conduc masina, eu am carnet decand eram insarcinata, dar nu m-a lasat sa conduc, ca sunt insarcinata, ca sunt cu asta mic.Am si uitat, trebuie sa-mi mai iau vreo 2-3 sedinte.Kea, se joaca keutu cu aspiratorul, am vazut in real foarte ieftin 40 ron si face si galagie, ma gandeam sa-i iau de mos nicolae.Luni ma duc la cumparaturi pt. mos.Sa vad ce ii mai iau ca eu i-as lua numai lucruri de fetita(bucatarii, masina de spalat).Ma duc sa citesc ceva. Noapte buna.

Mergi la inceput

Of, Ana, sa zicem ca a avut loc "confruntarea" si "descarcarea nervoasa", asa ca mania mi-a mai trecut. Cauzele au ramas. Sa povestesc?

De o saptamana v-am zis ca piticul meu cere sa aprind lumina la culcare. Nu veioza, ci lumina de sus. Ma execut si cand adoarme i-o sting. Sotz considera acesta un obicei prost care trebe dezradacinat cu orice mijloace. M-au apucat nervii la "ei si, plange un ceas, doua si apoi se culca, ce mare branza!" sau la "ti se kk in cap" sau la "tu l-ai invatat toate prostiile". Si mi-o da exemplu pe maica-sa, care toata viata a dormit cu o lumina aprinsa. Si se chinuie sa-mi povesteasca cum acest obicei perturba ciclurile zi-noapte si cat is de daunatoare pt sanatate. Nu conteaza ca poate fi o frica (nu neaparat de intuneric, fiindca ma pune sa aprind lumina si ziua), nu conteaza ca se poate transforma, zic io, in pavor nocturn, nu nu nu, daca domnul sotz nu intelege logica acestei cereri, atunci ea nu trebuie satisfacuta!

Prin urmare, ca sa scap de gura lui sotz, a trebuit sa aplic niste proceduri de disciplinare. Redus din timpul de tv si de desene, deocamdata cu oarecare succes. Interzis tarshairea picioarelor pe jos din trici intrucat a facut praf 2 perechi de incaltari in 2 saptamani. Daca la astea sa zicem ca am gasit o logica pt a actiona (stiu ca prea mult tv dauneaza sanatatii si zau ca nu ii pot cumpara cate o pereche de papuci pe saptamana), la faza cu lumina sa ma tai si nu inteleg de ce ar trebui sa ii interzic. In plus, fiind parte din practica de culcare, e si un moment prost - piticul e obosit si nervos si nu are chef de negociat.

Imi e mai greu cu "copilul mare" decat cu copilul mic. Sunt zile in care imi doresc sa stea mai putin pe acasa numai ca sa nu ma mai simt ca la Big Brother.

Mai e vreun tatic asa cu ochelari de cal?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput