Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***276***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Fetiliiii...
nu am citit nimic din capitolul asta.
VA ROG spuneti o rugaciune si pentru noi. pisilinca inca nu afce febra dar are urechea iar plina de puroi. Am facut azi CT (la recomandarea altui medic la care ne-am "mutat") si a confirmat ce banuia si el, a facut otomastoidita. Miine la 8 tre sa fiu cu ea la spital (alt spital...) si miine sau poimiine o vor opera.
Deci va implor, rugati-va pentru ea....sa fie bine si sa se termine odata...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

sa treceti cu bine peste operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Tufetelor, eu m-am apucat de gatit serios , am facut ciulama de pui cu ciuperci si sos stroganoff ,a iesit fff bun , i-am preparat si Alexandrei separat, sosul fara vin , parca mai mult imi place si mie !!

In rest, am colindat toata ziua, am mai cumparat niste cadouri si am alergat pe afara, Ada e bine, ami tuseste sporadic si seara inainte de culcare pana gaseste pozitia buna de somnic !

Kea, eu recunosc ca am uitat de tema de casa dar promit sa o fac maine seara ca azi nu am Pisoi, e la meci

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Pai nu-i chiar fara rost intrebarea pusa de Kea. Eu cred ca imaginea fotografica te poate infrumuseta sau nu. De exemplu, dintre fetele noastre, ca pe ele le stim, Novus mi se pare muuult mai frumoasa in realitate decat in poze( si mai tanara); si Ilinca mi s-a parut mai frumoasa in realitate, deci are o logica intrebarea.

Anaan sa stii ca si eu zic la fel, nu sunt fotogenica si gata

Cum a fost la Cluj ? poate ai scris deja dar nu am ajuns la zi cu cititul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Intai subscriu la ce zice ANAAN de NOVUS (pe ILINCA n-am vazut-o face to face), care e absolut fermecatoare in carne si oase!

Symplianna, bei o bere ?!! no pe bune ma faceti sa ma umflu-n pene !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hai, Pisilinca, totul va fi bine, tinem pumnii cu drag pentru tine!! Sa treci repede si cu bine peste operatie!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

OOOOfff, PISIGRI! Ne rugam fierbinte!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

DENISAMADA, deci tot don'soara procuror are ultimul cuvant la voi in casa!

NOVUS, bem o bere, cum nu, ca dupa bere l-am trimis pe Mimi de sunt eu "p-aicea" la ora asta!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Fetiliiii...
nu am citit nimic din capitolul asta.
VA ROG spuneti o rugaciune si pentru noi. pisilinca inca nu afce febra dar are urechea iar plina de puroi. Am facut azi CT (la recomandarea altui medic la care ne-am "mutat") si a confirmat ce banuia si el, a facut otomastoidita. Miine la 8 tre sa fiu cu ea la spital (alt spital...) si miine sau poimiine o vor opera.
Deci va implor, rugati-va pentru ea....sa fie bine si sa se termine odata...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Off sanatate multa va doresc !!! Doamne ajuta sa va faceti bine !!

Mergi la inceput

Symplainna, pot sa spun ca Luca e tare fotogenic !! si e frumos foc

Asa ca !!

Alexandra a fost foarte incantata de ciulama !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

am vazut si eu poze cu eva. scumpa foc. arata ca un copil de 2 ani. si are copanute ca si ale ioanei.

imi plac tare mult fetitele in rochite, dar eu pe ioana nu ma indur sa o imbrac in rochita cand o scot in parc. ea e "baiatoaie", se cocoata pe banci, topogane...si cred ca si-ar face ciorapeii praf de la prima purtare.

Mergi la inceput