Fluturasi de martie-aprilie 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

madutza hai ca in toata panica mea m-ai facut sa zambesc multumesc pentru raspuns, chiar m-a linistit

mandreeac bine ca mi-ai zis ca in perioada asta e ceva oarecum normal, despre nastere...fie ce-o fi si cum o vrea cel de sus, o sa aleg cea mai buna varianta pt bebe ca sa nu fie probleme...poate totusi mai face o tumba ceva si si-l scoate din jurul gatului

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

E posibil hapiness sa fi luat doar atat, daca au avut o sarcna cu multe greturi si varsaturi clar au slabit mult in prima faza si acum is pe recuperate. Cunosc si eu o tipa care a slabit 7 kg la in ceput si in toata sarcinsa a luat doar 7 kg (raportat la greutatea dinainte de sarcina).
Iar chestia cu prietenele mele crede-ma ca e adevarat chiar au venit cu 5,6 kg care incet incet s-au dus. Dar revenim la ideea de baze: fiecare organism e unic.

PS: Eu m-am indoctrinat singura

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

si eu am lasat vreo 10 la spital..cele 5-6-7 ramase..s-au dus repede fara sa constientizez

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Scrish felicitari pentru rezultatele f bune. M-am uitat la un documentar daca nu ma insel si ca asta e perioada in care bebe isi face de cap, isi pune cordonul ombilical in jurul gatului, dar nu e absolut nicio problema. La sf sarcinii, atunci e problema ca va trebui sa nasti prin cezariana, dar mai e ceva drum de parcurs. Se pare ca al tau e nazdravan inca din burtica. Despre col si eu zic ca e cam mic, nu ar trebui sa fie sub 3, dar cred ca dr care te monitorizeaza stie cel mai bine ce trebuie facut.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

circulara nu este indicatie de cezariana. chiar daca bebelusul are infasurat cordonul se poate naste natural.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Nu am stiut. Eu din ce am auzit, toate au nascut prin cezariana. Ca asa or fi vrut eu de fapt , cine stie, e posibil.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

djlaura sa va traiasca bebelina si sa fie sanatoasa

dorinut ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe, n-ai mai intrat de mult

S-a intamplat minunea mult asteptata25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

madutza hai ca in toata panica mea m-ai facut sa zambesc multumesc pentru raspuns, chiar m-a linistit

mandreeac bine ca mi-ai zis ca in perioada asta e ceva oarecum normal, despre nastere...fie ce-o fi si cum o vrea cel de sus, o sa aleg cea mai buna varianta pt bebe ca sa nu fie probleme...poate totusi mai face o tumba ceva si si-l scoate din jurul gatului

Daca nu ma insala memoria, sper sa nu spun vreo prostie chiar in filmuletele de sunt postate pe prima pagina "in pantec" am vazut sau in altele, cert e ca nu stiu exact, insa eu m-am amuzat teribil atunci ,cand am vazut. Iti dai seama ca se plictiseste mititelul si trebuie sa mai faca si el una alta prin burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:

Monas foarte hazlie povestioara ta! Si mama e innebunita cu cantarul, mereu o vad cum se cantareste dimineata, doar ca ea retine apa. Daca ia anumite pastile a doua zi are si cu 1,5-2 kg mai putin.

Am mancat si eu pranzul acum si seara voi manca niste cereale cu lapte. Nu stiu ce am , dar tot timpul ma simt plina, nu mai am senzatia de foame. Daca as fi nebuna nu as manca nimic in afara de micul dejun si m-as simti satula. SI voi sunteti la fel???????? Pana acum in sarcina imi era efectiv foame, dar acum de unde, a disparut aceasta senzatie.

Wmagnolia ma bucur ca bebelina ta este bine!

EU la fel...mereu plina, mereu plina...

Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

hello, i'm back

ecografia a fost dementiala, bebe a ramas baietel, se misca in continuu, pentru prima oara i-am vazut si manutele si picioarele, are 306 grame, totul e perfect in grafic, doctorita mi-a zis ca bebe se dezvolta "ca la carte" lucru care evident m a bucurat enorm. tati a fost cu noi si s-a emotionat si el rau de tot, a fost un moment foarte frumos.

am plecat de acolo cu vorbele doctoritei in cap ca totul e perfect. astept acum sa ma duc cu rezultatele astea la doctorita care imi urmareste sarcina sa vedem ce zice si ea. singura problema e ca acum ajunsa acasa m am apucat sa citesc ce scrie pe foaie si am doua lucruri care ma ingrijoreaza:

- regiune cervicala de aspect normal cu circulata simpla laxa de cordon pericervicala ( asta inseamna ca are cordonul in jurul gatului nu?) ma sperie groaznic de rau treaba asta...
- placenta inserata anterior, ajungand cranial la nivel fundic, grad 0, grosime 1.73. asta oare e ok?

canal cervical continent, lungime 2.78cm...e cam scurt nu?

nu stiu daca imi fac eu griji aiurea acum, ca ma gandesc ca daca era vreo problema imi zicea ecografa...

scrish, felicitari ecografia nu mergi cu ea si la dr la interpretare ? cordonul nu e o problema acum..e joaca lor si pana la final se paote schimba de 100 de ori situatia..cu placenta stiu ca poate fi anterior sau posterior, nu stiu care e de preferat..grad 0 cred ca e de bine..colul da, cam scurt...dar cine stie..hai ca te-am linistit mai mult de-o groaza

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

si a mea e semiluna. hai ca m ai facut curioasa sa o masor... 100 lei.
merg sa mai scot din ea si daca am timp o masor. ac tre sa fug dupa bubu la gradi.

sunt fff sigur ca ca te poti mentine. trebuie doar sa vrei. dar nu mai stiu acum, tu parca esti slabuta, nu?? nu cred ac ai de ce sa iti faci griji..

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

perne sigur sunt de mai multe tipuri..eu mi-am luat de pe net, tot cu umplutura d'asta..e cam ca a ta yasmi..dar am vazut la targ la baby expo ulterior o perna de la chicco de alaptare muuult mai mare..

La ce pret era?

Povestea nasterii

Poze

mai scumpa, vreo 2 mil..parca era oferta la targ dar nu mai tin minte ca a trecut 1 jumate an de atunci..poate gasesti la targurile astea daca mergi..mi-e asta de la chicco mi s-a parut f f faina cand am vazut-o..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

mandreeac, da, asa mi-a explicat dr meu. Cristi a avut dubla circulara, adik de 2 ori infasurat. Cordonul este destul de lung, in general cam 50 cm, iar dupa ce "se naste" capul bebelusului, se poate scoate de pe cap, sau se poate pensa si apoi taia. Dupa aceea poate iesi usor si corpul bebelusului. Din pacate eu nu am avut ocazia sa aflu exact ce si cum..ca nu m-a dilatam deloc, deloc. nici macar nu mi s-a scurtat colul

miki, si eu am dat la nastere 10kg din 18. Dar alea 8 nu au disparut, ci chiar s-au inmultit la vre-o 4 luni de la nastere.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Scrish felicitari pentru rezultatele f bune. M-am uitat la un documentar daca nu ma insel si ca asta e perioada in care bebe isi face de cap, isi pune cordonul ombilical in jurul gatului, dar nu e absolut nicio problema. La sf sarcinii, atunci e problema ca va trebui sa nasti prin cezariana, dar mai e ceva drum de parcurs. Se pare ca al tau e nazdravan inca din burtica. Despre col si eu zic ca e cam mic, nu ar trebui sa fie sub 3, dar cred ca dr care te monitorizeaza stie cel mai bine ce trebuie facut.

circulara nu este indicatie de cezariana. chiar daca bebelusul are infasurat cordonul se poate naste natural.

Povestea nasterii

Poze

da, si la mine a fost circulara dubla..si am nascut natural..

Mergi la inceput