Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Matei de Tanti
Matei de Ooana
Matei de Creatza
La multi ani scumpei frumosi! Sa fiti sanatosi, ascultatori si frumosi (sunteti deja)

Ochidut, nu se inlocuieste o masa numai cu fructe? Ca eu inca nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

neata fete dragi
La multi anisori si lunite sarbatoritilor de astazi si ieri(ca am tras chiulul )!!!sa cresteti mari si sanatosi

Tina LA MULTI ANI!!!! sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, bucurii si impliniri.sa fii una din cele mai fericite mamici din lume (scz de intarziere)

fetelor de mult vreau sa va intreb ceva....am impresia ca la fata mea coastele ii sunt putin cam iesite inafara adik ca ar fi cam rasfirate stiu ca voi voreati ca doctorii se uita la asta sa vada daca nu e rahitism parca ... mie nu mia spus nimic pediatru pana acum dar eu cand pun mana pe burtica ei si le simt numa ma gandesc. oare daca ar fi fost ceva mi-ar fi spus? data viitoare am sa intreb dar pana atunci sa nu stau numa cu stresul asta pe cap. noi luam pastilute pentru oase "zymafluor" in rest nimic si astea pana la 2 ani. oare ar fi treuit altceva pt asa ceva, sa ii cer??

si cu constipatia la fel am sa ii cer ceva ca eu nu o mai pot tine numai pe supozitoare...off asa ma enerveaza astia aici ca nu iti da nimic ci asteapta de la sine sa isi revina dar parca prea mult timp.....e ok o saptaman 2 dar cand vezi ca te tot amana
azi noapte am facut noapte alba din cauza ca se tot scremea. m-am trezit la 4 i-am pus supozitor dar nu a facut tot si atat sa mai chinuit pana dimineata cand i-am mai pus inca jumate si in sfarsit saracuta sa eliberat dar eu is zombi de somn. mai ales ca de o saptamana pe la 5 dimineata are program de trezire si vorbit ín dimineata asta asa tipa in pat in timp ce vorbea ca nu am mai putut nici unu sa dormim se uita pe sus si tipa de zori de parca facea intentionat sa ne trezeasca
daca de pe acu vorbeste asa mult cand o mai creste am sa o rog sa mai taca credca

in rest suntem bine. eu happy ca am dat si eu un kg jos sper sa nu ma bucur degeaba si sa pun iar

Otilia cu kg asa e conteaza mult si inaltimea si eu cum sunt de un metru si un creion (1.60) normal ca se si vede ff urat kg mele

Crispro inca putin mamico si va fi bine

tre sa mai pun si eu pozici cu printesa mea. sa vedeti cum se uita ea la tv cum prinde imaginea in viziunea ei eu mai deschid usa in larg ca sa nu se mai poata uita dar cum mai ies si o trag dupa mine asa se uita de atenta Duamnii daca ma pun in fata ei isi misca capul in stanga si dreapta sa caute imaginea

pt prima data in 3 luni si 2 saptamani fata mea a adormit singurica nu imi vine sa cred cat va scriam voua ea statea si se uita la un colt de tv ce se mai vedea cu usa deschisa si a adormit. ptiu sa nu fie deochi sunt asa happy si doar din atata

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Mycya, asa e, costele iesite in afara sunt semn de rahitism, noi luam 7 ml Ca(pt 10 zile) si 4 pic de Vigantol pe zi (tot 10 zile, dup-aia trecem incapoi la 3/zi). Noua ne-a spus pediatra, eu de altfel nu prea caut niciun fel de semne. Nasol cu constipatia. Tu papi fructe, fibre multe?

Fetelor, mai pulseaza fontanela vreunui delfinas?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bumblebee, le pulseaza fontanela...Cand avea parutul lung se vedea f bine cum se misca parutul. Si chiar am intrebat dr ca m-am speriat si eu, dar mi-a zis ca e normal.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Bumblebee, le pulseaza fontanela...Cand avea parutul lung se vedea f bine cum se misca parutul. Si chiar am intrebat dr ca m-am speriat si eu, dar mi-a zis ca e normal.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Nu pot spune ca m-am ingrijorat, dar cica unui bb ii pulseaza la temperatura, ori al meu slava Domnului nu a trecut de 37 de grade pana acum.
Mersic

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ooo, raportez si eu 1.500 kg date jos . dar asta dupa gratarul de duminica asta ptr ca ma lasa Isa sa pap la amiaza cum trebuie, si atunci nu mai exagerez seara....

ieri i-am dat pireu de fructe sa pape, a fost asa incantata ca n-a mai vrut laptic dupa, ba a si adormit... oare sa-i mai dau si azi?! parca ma mananca undeva, dar cand o vad cat de dulce e cum papa ea... parca n-as sti ce m-asteapta

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Matei de Tanti
Matei de Ooana
Matei de Creatza

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

ehe si cat am spalat eu vasele ea a si facut ochi dar nu e nimic bine ca am terminat treaa si ca acum stiu ca poate adormi si singura fara scandal intentia conteaza

Bumblee mersi mult de rasp deci am sa ma duc la pediatra si am sa ii spun eu in caz ca ea nu stia ca asta nu e de acum de mult am observat da am zis ca poate mi se pare mie si ea creste si vad ca tot iesite inafara sunt. eu nu stiu de vigantol si restul ca aici numa cu reteta se da la bebelusi si ea daca numa atat ne-a dat . cu constipatia da mananc, am inceput sa mananc si compoturi de piersici, pere anume si degeaba, la mine sa reglat ca si eu aveam probleme dar la ea nu fibre la fel si nici un efect la ea.
si la noi inca pulseaza fontanela

Mergi la inceput

Rody daca ii place printesei de ce nu ce conteaza niste vase in plus de spalat daca ea e happy si o vezi asa incantata
cica macar de ar fi cateva vase asai!!?

mai fetele traiasca MTV ca fata mea adora muzica la maxim asa si adoarme si cand se trezeste mai ca imi danseaza asa se misca in brate la mine

acum se joaca cu o pernuta vb cu ea ori o cearta ca i se mai pune pe fata si ea tre sa o dea jos parca pana azi nu a mai fost asa cuminte oare o laud prea mult si o sa imi para rau ?!! sper sa nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Raportam si noi rezultatele vizitei la doctor - vizita de 3 luni-

64cm
7kg
La raportul greutate/inaltime rezultatul este perfect!

La raportul varsta, greutate, inaltime este mult peste - dar daca copilul este bine nu conteaza! Nici noi nu suntem mititei.

Am facut si vaccine.

Scaunelul Bumbo - pediatrul meu a spus NU.

Stat in fund - DA oricat vrea ea - sustinem spatele si burtica.

Stat pe burtica - cat vrea ea.

Eu prefer paturica cu gauri facuta de mama fiindca pot regla pana unde sa o pun. Si chiar nu o scoate de sub saltea.

Ador saculetul de carut - si noi dupa masa de pranz iesim afara si prinde foarte bine.

Ma duc sa ii dau sa pape!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput