Floricele de liliac mai-iun 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Multumim tuturor de felicitari!

Nana, o sa incerc gutuia si in combinatie cu mar (coapte), multam de sugestie!

Tudor tocmai ce a ras un borcan de 250 ml (piure din sfecla, cartof si dovlecel, aburite). Nu mananca deloc legumele cu entuaziasm (cum mananca fructele), dar le mananca. De maine cred ca vom introduce si noi carnita de pui.

Si tocmai mi-am amintit ca am o carte de bucate pt bebelusi, daca aflu retete interesante le postez aici.

Sa aveti o seara placuta, eu fug la biciclit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Am adaugat poze noi in albumul fetei, ca din septembrie nu am mai pus nimic. Artu, uite-le aici! Bine ca m-ai motivat sa le uploadez si aici!

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Sabinaaaaaa !!!Unde esti? Ce fac fetele? Sper ca sunteti bine!

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Nana, Laura, Theo multumesc pt. raspunsurile ref. dovleac. I-am dat insa a fost un esec. Il scuipa in secunda 2. Asa ca am revenit la sucul de morcovi.

Nana cum poti face iaurtul mai dulce sau mai acru?
Gutuia coapta de la ce varsta merge?
Voi ati dat cartof la copii ca eu l-am evitat pana acum? De la ce varsta?

Theo noi am facut doar 2 doze de Rotarix. Voi de ce faceti atatea? Pe prospect nu scrie decat de 2 administrari.

Sorana felicitari pt. dintisorul lui Tudor!

Crissy_C cum naiba manca bebe la 4 luni hamburger ca Eva se sclifoseste si la un suc de morcovi la 6 luni!!!

Meniul zilei:
- Dovleac copt + suc de morcov = nu s-a mancat
- suc de morcov

Pranz: supa de legume in care am pasat morcov, telina, pastarnac, patrunjel si dovlecel si am adaugat 2 lingurite mici de creale (s-a papat tot!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Uau, f f f f f faina fetita si pozele. ptr expunere.
Eu sunt in plin proces de studiere de carti de foto; mi-am mai luat 3 tone de la biblioteca plus ce am pe laptop ( ).

Daca imi permiti, imi plac cel mai mult poza 8032 (micuta scufita rosie), 7864 (mi s-a strans inima cand i-am vazut lacrimile), "tati tot vorbeste cu mine" (parca sunt conectati unul cu altul)

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:

Crissy, hihi, ce simpatica esti! Am uitat sa precizez ca dintisorul cel nou este al lui Tudor (baiatul meu cel mic), facut cadou fratiorului Matei, de ziua sa!

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

Vaaaaaaaaaaaai, Sorana, ce-am mai incurcat borcanele E clar, sunt varza Pup amandoi baietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:

Crissy_C cum naiba manca bebe la 4 luni hamburger ca Eva se sclifoseste si la un suc de morcovi la 6 luni!!!

Diana, mamica Evei (18.05.2010)

Ei bine, da, era copilul celui mai gras om din lume, vreo 500 kg parca, si eu m-am socat, ca nici dinti nu avea... Si asta se gandeau parintii sa dea copilului sa manance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Sorana, aaaa, felicitari pentru dintisor. Aici e obiceiul asa: cel care vede primul dintisorul copilului (de obicei mama) tre’ sa-i cumpere o jucarie, ceva alb de imbracat si sa imparta la femeile din familie, prietene, cunostinte etc. ace de cusut pentru a fi copilul tare ca otelul.

Ale, a venit bumbo? L-ati probat? Tot vroiam sa-ti spun, in poza de la avatarul tau printesa e leita tati.

Mary, felicitari iepurasului Mateo pentru castigarea concursului. La mai mare!

Uf, Cris, si eu am cumpanit mult pana sa-i fac Rotarix-ul si pana la urma am decis sa-l facem, ca e tare nasol rotavirusul asta. Dar tot raul spre bine, cum zicea si Vivela, acum veti avea imunitate. Hai ca sariti voi si de hop-ul asta.

Artu, da, fac si livrari. O reteta asemanatoare musacalei e si pastizio, e lasagna grecilor, o sa pun retetele zilele astea.

Virgi, n-am apucat sa vad pozele, ma voi baga sa le vad dupa ce-l pun pe Stelios la nani. Si pediatra mi-a zis ca aunci cand vom incepe diversificarea, dupa masa solida sa-i dau apa, daca vrea. Nici eu nu sunt cu sucurile, nu cred c-o sa-i dau.

Crissy, si eu am vazut documentarul ala cu cel mai gras om din lume. Fiica-sa care nu era nici ea vreo siflida ii dadea copilului la 4 luni hamburger si zicea ca nu vrea sa se gandeasca c-o sa devina si copilul ei obez ca bunicu’, ca atunci chiar se intampla. Ce m-a frapat e ca ea il vazuse pe taica-su cat se chinuie, cum au taiat aia din el ca la abator si i-au scos halci de grasime, of, Doamne, mare e gradina... Hi, hi, hi, si eu vroiam sa-ti zic ca ai incurcat baietii Soranei!

Diana, noi am facut Rotateq produs de Merck, si asta are 3 doze. Vad ca are tot 5 tulpini ca Rotarix, care e produs de GSK. De altfel, noi si celelalte vaccinuri le avem de la Pasteur, si nu de la GSK.

Intrebare: foloseste cineva scutece Libero? Ca am primit niste cupoane de la ei (eu cu cupoanele mele, nu stiu de unde m-au gasit astia de la Nestle si de la Libero, ma gandesc ca ori la dr, ori la clinica) si aici preturile la Libero sunt aceleasi ca la Pampers, insa cu cupoanele as iesi mult mai ieftin, noi folosim Pampers, n-am avut probleme niciodata, oricum ma gandesc sa iau un pachet de Libero de proba, dar vroiam sa va intreb si pe voi daca folositi, ce parere aveti si daca marimile corespund cu cele de la Pampers. Multu.

O seara buna si o noapte linistita va doresc mamici si bebici.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosca spune:

FELICITARI TUTUROR MATEILOR>

THEO
Eu nu imi fac probleme ,in ultimele sapt cred ca a mai luat vreo 200gr,oricum culmea e ca de cand ma mulg mi-a crescut productia de lapte,el mananca intre 900-1000ml pe zi,deci am ce munci la 5 mese.Orcum am capatat o anumita dexteritatesi nu mai primeste LP decat sporadic .Decand nu prea mai papa LP creste mai incet in greutate ,dar eu sunt multumita ,in ultima luna a luat 500 gr aprox,ceea ce e ok.

Si noi am facut doar 2 doze Rotarix si nu stiu ce Prevenar am facut,dar o sa ma informez.

George se rasucesti de pe spate pe burta una intruna in ultimele zile.Uneori reuseste sa-si scoata si manuta.Vrea sa merga dea busilea ci partea din spate doar ca se impinge cu capul sau cu barbita.Foarte caraghios!

Jocurban
Ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Am vb cu doctora
O draguta
Mi-a explicat ca este o "boala" care trece de la sine,singura problema este sa reusim sa-l hidratam cum trebuie,sa insumam cel putin 900 ml lichide/zi.Daca nu vrea si nu vrea si nu vrea sa nu ezitam sa mergem la spital sa raman macar cat sa-l rehidrateze cu o perfuzie
A zis sa luam hidrasec pt a-i reface scaunul si Protectis pentru ai reface flora intestinala.
Si da,cel putin vom avea imunitate..
Culmea...la 6 luni trebuia sa facem Rotarixul,nu?
Si nu-l mai facem?
Pupiciosi

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

Mergi la inceput