Floricele de liliac mai-iun 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Sabina, www.kidazy.com/products/exersaucer.jpg" target="_blank">asta e exersaucer.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

pai si unde sebalangane copilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bilica

http://www.evenflo.com/product.aspx?id=3&pfid=3898

MAMI de mulatra....SURYA RACHEL( 10.06.2010)

ce fain e. acum m-am prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Maribell, hai afara din butoi, tocmai tu care faci haz de necaz mereu. Uite, ptr tine:

Virgi, jur ca azi chiar ma gandeam sa te intreb ce-ai mai facut cu problema ta cu ficatul ca imi amintesc ce suparata erai. Dar am uitat . Bine ca s-a rezolvat.

Artu, Suedia e tara perfecta si tarile scandinave, in general sunt f ok, dupa parerea mea. Eu si maine m-as muta acolo daca m-as putea adapta modului lor de viata, dar, deh, mie imi place decat balcanismul, ce sa fac.

Sabina, chiar ma gandeam sa te strig iarasi. De-abia asteptam sa mai postezi ceva, sa ma mai binedispun si eu. Insa te-am simtit un pic trista si f obosita. Hai ca plecati la Disney si trec toate. Si stii ca esti mama perfecta. Nici eu n-am putut vedea pozele pe FB, ma bag imediat pe contul comun, ca mi-era chiar dor de fetele tale, zilele trecute am verificat albumul tau sa vad daca ai mai pus ceva nou.

Bilica, uite www.youtube.com/results?search_query=how to use an exersaucer&aq=f" target="_blank">aici mai multe filmulete, poate gasesti raspuns la intrebarile tale, ca eu nu stiu.

Noapte buna bebici si mamici.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

gata le-am pus in contul comun.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Sabina, bine ai revenit!! Care e contul comun? (ma trezesc si eu intrebamd in noapte) Ca eu am salvat in webshots contul flori_de_liliac_2010. Nu mai stiu parola de la el, noroc ca e salvat acolo! Tu acolo le-ai pus? Ca ma uit, dar nu vad nici un album de-al vostru. Ori sunt eu ametita, ori e alt cont care mi-a scapat..

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Ha,ha, Virgi, si eu vroiam sa intreb acelasi lucru, dar am intrat intai si pe celalalt cont de webshots, mai_iun_2010, parola e aceeasi, daca n-o mai stii iti dau PM.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

merci THEO

Mergi la inceput

Theo, s-a rezolvat in sensul ca am mai facut inca o eco, la Iosup si mi-a zis si el, precum si cel de-al doilea, ca nu e nik. Si am venit acasa si aveam sentimente amestecate:si furie, si bucurie si n-spe mii de semne de intrebare. Ca de ce toti prefera sa te plimbe prin n doctori si analize, ca de ce exista medici tampiti,etc...Citisem un studiu cum ca europenii se tem cel mai mult legat de sistemul sanitar de diagnosticele gresite. Si probabil nu numai ei...Asa ca am lasat-o cum a picat, devenisem nevrotica timp de o saptamana...

Legat de Scandinavia.... Vazut Suedia, vazut Norvegia. M-as muta acolo definitiv cu ochii inchisi. O alta lume.Alta mentalitate,alte scopuri in viata...cand ma gandesc cum toata Norvegia e brazdata de n-spe mii de tuneluri prin stanca(unele de 10KM!!! in munte), pe mal de fiord, pe varf de munte...si noi abia facem 2 km de autostrada pe an... Am facut un circuit prin Norvegia de peste 1000 km cu masina,cu o luna inainte sa raman insarcinata...am venit de acolo cu sufletul rupt in doua si ne-am jurat in barba sa revenim acolo.Sigur, ca cetatean oi trai si acolo momente de frustrare, insa...totusi, din ce am citit, sunt in top ca si nivel al vietii.Plus ca totul e f f scump acolo si fata de Europa,mult mai scump. Mai suspin si acum dupa creveti,somon,friptura de balena(yummy!)...

Mergi la inceput

Sabina, am vazut pozele. Ce mari s-au facut fetele, chiar daca sunt la categoria musca, dupa cum zici tu, au asa alura de copilasi si nu de bebelusi. Iar Alexandra are niste ochi si e asa inalta, model o faci.

Acum, chiar ma bag la somn.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bilica

Fetelor care stiti cum trebuie folosit normal in EXER SAUCER? La primit sotul cadou de la un client si ia fost rusine sa intrebe amanunte...Eu lam montat e super atractiv pt SURY ,se balangane nonstop acolo si e fericita ca poate duce toate jucariile la gura.Nu ma pricep pe ce nivel trebuie sa stea......sa atinga cu talpa baza,sa stea pe varfuri sau deloc???? Noi am mai folosit si jumparul de la 4 luni,dar nu atingea pamantul decat cu un varful de la un picior,statea peo parte putin....,acum cu acesta nu stiu cum e normal...Ajutatima plz!
Diana ,ma bucur ca ii place biberonul cel nou de la Tommee...

MAMI de mulatra....SURYA RACHEL( 10.06.2010)

Mirela - daa!! chiar i-am dat si 30 ml. de lapte praf si a baut! Nu ma asteptam.
Despre Exer Saucer nu am idee cum se foloseste. Nu avem asa ceva. Vroiam sa ii cumpar si eu un jumperoo de la fisher price, dar am tot cautat un pret mai OK si nu am comandat inca.
M-am uitat pe foto noi de pe facbook si este o dulcica mica Surya!! Mi-a placut poza cu coditele mici! Si cea in care era ea pierduta prin scaunul de masa.
Aaaa, am vazut ca sta si in patru labe! Ce tare!!! Eva nu sta nici acum asa si este cu aprox. 1 luna mai mare.

Mergi la inceput

Da theo, vreau parola, ca am iesit si din celalalt cont si cea de credeam eu ca este, nu mai este.Asa ca acum nu mai pot intra in nici unul din ele.
Multumesc!

Mergi la inceput