Floricele de liliac mai-iun 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 17
bilica spune:
Fetelor care stiti cum trebuie folosit normal in EXER SAUCER? La primit sotul cadou de la un client si ia fost rusine sa intrebe amanunte...Eu lam montat e super atractiv pt SURY ,se balangane nonstop acolo si e fericita ca poate duce toate jucariile la gura.Nu ma pricep pe ce nivel trebuie sa stea......sa atinga cu talpa baza,sa stea pe varfuri sau deloc???? Noi am mai folosit si jumparul de la 4 luni,dar nu atingea pamantul decat cu un varful de la un picior,statea peo parte putin....,acum cu acesta nu stiu cum e normal...Ajutatima plz!
Diana ,ma bucur ca ii place biberonul cel nou de la Tommee...
Ale,Karina simte lipsa tatalui si va fi scancita vreo cateva ziile bune,max o sapt....Bafta! Eu am trecut prin asa ceva des....Te simpte si pe tine ca esti trista fara sot....
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bilica Fetelor care stiti cum trebuie folosit normal in EXER SAUCER? La primit sotul cadou de la un client si ia fost rusine sa intrebe amanunte...Eu lam montat e super atractiv pt SURY ,se balangane nonstop acolo si e fericita ca poate duce toate jucariile la gura.Nu ma pricep pe ce nivel trebuie sa stea......sa atinga cu talpa baza,sa stea pe varfuri sau deloc???? Noi am mai folosit si jumparul de la 4 luni,dar nu atingea pamantul decat cu un varful de la un picior,statea peo parte putin....,acum cu acesta nu stiu cum e normal...Ajutatima plz! Diana ,ma bucur ca ii place biberonul cel nou de la Tommee... Ale,Karina simte lipsa tatalui si va fi scancita vreo cateva ziile bune,max o sapt....Bafta! Eu am trecut prin asa ceva des....Te simpte si pe tine ca esti trista fara sot.... MAMI de mulatra....SURYA RACHEL( 10.06.2010) |
ce e Exer Saucer?
bilica spune:
ceva de genul unui jumpar...centru de acctivitate se mai zice,e inconjurata de jucarii si se poate intoarce dupa ele
maribell spune:
din pacate SABINA nu pot vedea pozele......ti-am trimis recuest
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT
PUPICI TUTUROR
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui maribell din pacate SABINA nu pot vedea pozele......ti-am trimis recuest MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010 GALERIA ZAMBETELOR un vot si pentru noi ml-1 si ml-2www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=21" target="_blank">VOT PUPICI TUTUROR |
hai ca incerc maine alta varianta.
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui bilica ceva de genul unui jumpar...centru de acctivitate se mai zice,e inconjurata de jucarii si se poate intoarce dupa ele MAMI de mulatra....SURYA RACHEL( 10.06.2010) |
arata-mi o poza ceva, ca nu im dau seama
theophillina spune:
Sabina, www.kidazy.com/products/exersaucer.jpg" target="_blank">asta e exersaucer.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII