Floricele de liliac mai-iun 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Deci noua ne merg lucrurile destul de bine si va transmitem tuturor din entuziasmul nostru!!!

Mergi la inceput

Gata, m-am decis.

supa de vita cu orez
si dupa-amiaza ii fac in premiera mamaliguta cu iaurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Neata,

Va citim, va citim...

Theo, nu le-am mai luat feedere, dar o sa pun in aplicare ideea cu fructe date la rece... sper sa nu ne alegem cu vreun rosu in gat!

Anca, esti prin zona cumva? Voiam sa te intreb daca poti ajunge la Gaudeamus abia duminica? Mai sunt doua carti de copii la editura Aramis, pe care as vrea sa le iau, dar abia duminica la 11 dimineata se lanseaza, iar autoarea a zis ca-mi pastreaza cate una cu autograf, daca le poate ridica cineva pentru mine... Daca nu, nu-i niciun bai, le voi comanda de pe siteul lor... Poti sa-mi dai un pm cu nr. tau de telefon, ca sa te sun sa stabilim detalii?

Apropos de carti... eu sunt mare cititoare, in copilarie am avut o biblioteca intreaga de carti pentru copii, mama mi-a cultivat de mica placerea pentru citit si vreau sa fac si eu la fel cu fetele mele, de aceea eu deja cumpar carticele de tot felul, ca sa am "stoc" pregatit... Zileel trecute am gasit in Cora doua carticele adorabile, sunt de la editura Crisan, sunt cartonate, numai bune pentru copii mici... in fiecare dimineata ne uitam in ele si mazarichile sunt fascinate de poze... www.shopandfun.ro/products/Animale-vesele.html" target="_blank"> Acesta e una, iar www.shopandfun.ro/products/Animale-juc%C4%83u%C5%9Fe.html" target="_blank">aceasta e cealalta... vi le recomand cu caldura!

Nu mai stiu ce voiam sa mai spun... revin cand imi amintesc!

sarbatoritilor!

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata!
fetelor este posibil k bubu sa ii simta lipsa lu' ciuci(sotz)fiind atat d mica?
de cateva nopti se trez plangand,nu vrea sa pape,iar gingiile nu sunt inflamate eu gandindu-ma ca dintosii o deranjeaza

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Si eu vreau sa fac la fel cu copiii mei. Deja la noi nu exista seara sa nu-i citesc lui A. cate o poveste. Uneori si 2. Apoi o pun putin sa povesteasca sa vad daca a inteles si ne culcam.
Mama n-a avut timp cu mine asa, tata facea naveta, venea la saptamana acasa, iar ea cu toata treaba..seara pica uneori ca musca...O tin minte cum era atat de obosita, dar daca o rugam sa-mi citeasca nu ma refuza . Dar nu-mi citea in fiecare seara. Si cu toate astea eu am citit enorm in copilarie si adolescenta. De cativa ani m-am puturosit, n-am mai pus mana pe nimic .

A. acum este foarte incantata de carti si abia asteapta momentul sa-i citesc. Am ajuns ca si inainte de somnul de dupa-amiaza sa citim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Multa sanatate mamicilor si bebeilor
Discordia
Mie aparatul de la Avent mi l-a trimis cineva din Anglia. A fost doar 70 de lire. Mi s-a parut ok ca si pret.
Ieri a papat si Alex dovleac dar asa amestecat cu lapte si morcov. Ai dreptate Rocsy simplu nu prea e fan.
Pup,

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

Discordia, multi ani fericiti inainte!

despre carticele, eu va recomand pe cele din colectia adevarul pt copii, apar martea parca la chioscurile de ziare (sunt frumos colorate, cartonate) si costa doar 13 lei.(am vazut in auchan aceleasi carti, insa coperta e mai cartonata si mai umflata - probabil are un burete dedesubt - si costa 35 de lei ). mie imi pare rau ca nu le-am prins pe toate la vremea lor.
david inca nu are rabdare sa-i citesc, dar povestim pe imagini, e bine si asa. in curand insa va veni momentul cand imi va cere sa-i citesc (sper) si macar sa avem pe ce pune mana.

atat deocamdata, si piciul meu tuseste rau, mai ales noaptea, dimineata mi s-a parut ca era cam caldut, dar nu i-am luat temperatura. dupa vreo ora de la trezire s-a reglat termic. ufff, cred ca aduce david de pe la gradi diverse si cum piticot n-are inca sistem imunitar, le face pe toate.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata pe la amiaza !

Nana : wow ce meniu bogat si ce repede ati evoluat , aveti o luna de cand ati inceput diversificarea ?

Julymorning : imi pare rau de problemuta voastra, va tinem pumnii la cardiolog !

Floryblanca : sanatate micutei

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Ziua buna!

www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/original/Gradina_de_legume_si_flori.JPG" target="_blank">LA MULTI ANI!

Discordia

Eva Alessia de Dienutza
Antonia de Alinutzaa

Lena, nu n-am vb cu Maribell ieri. De ce? Apropo, Maribell voi p un’ umblati?

Diana, nu te mai necaji, lasa ca are Eva timp sa manance, asa cum ziceau si fetele pana la 1 an lapticul e baza.

Artu, sanatate Sabinei si tie refacere piciorului buclucas.

Alina, ce tare esti cum ai gasit tu homeopat roman tocmai in Canada. Tot ma tin sa-ti multumesc, Stelios facuse asa o cojita pe pielea capului care de la marimea unui bob de piper sa facuse cat o unghie si cred ca se tot marea, pana am citit la tine pe blog despre uleiul de migdale dulci pentru crustele de lapte. Nu stiu daca erau cruste de lapte, nu erau asa tari, era asa o coaja, i-am dat de vreo 3 zile cu ulei de migdale si acum nu mai are deloc. Multu.

Nikol, de-abia astept si eu Craciunul, sa impodobim bradul, casa, curtea, mai ales acum, Craciunul va avea alt farmec si semnificatie ca e si bebe.

Corina, dragute filmulete, dar ce acolo ploua, ce e cu november rain? Multumim si de cafea si de vestile bune de la voi. Distractie maxima cu bunicii in week-end.

Flory, ei, mananca binisor Nadia cred eu, lasa ca e fetita si tre’ sa fie fotomodel. Insanatosire grabnica.

Laura, a, ma gandeam si eu ca e scump acolo Mothercare. Si eu sunt fan, desi si-aici sunt scumpe rau (dar cred ca totusi mai ieftine ca-n Ro). Insa si sa comand din Anglia aici, ma ajunge transportul f scump, si mi se pare ca am vazut odata ca au sistat livrarile si in Greece. Miam, miam, ce meniu bun are M., sa ne spui daca a avut succes.

Carla, sper sa nu faceti rosu in gat sa ma simt cu musca pe caciula sis a-mi fac procese de constiinta. Am vazut site-ul cu carticele, vad ca au preturi si in euro, dar nu gasesc daca livreaza si in strainatate. Am mai zis eu, ii citesc lui Stelios povesti de f mult timp, ii arat pozele, si e f incantat. Daca povestea e prea lunga si se plictiseste, continuam ziua urmatoare. Are multe carti cartonate, colorate, cu povesti din Ro, aduse de nasica lui, si una singura de povesti in greaca, mai citim si din aia, ca deh, suntem bilingvi.

Ale, of, saracuta, chiar i-o fi dor de tati. Pe mine asa m-a impresionat mesajul tau si e trist ca parintii tre’ sa plece din tara pentru ca nu au alta solutie.

Vivela, sanatate multa celor 2 D.

Eu, iarasi am fost azi la cumparaturi (ma dusesem sa cumpar doar telina si oua) si am luat ptr bebe o gramada, ce-oi face cu ele nu stiu, dar nu ma pot abtine. I-am luat un cosmonaut (desi mai are 2 noi, nepurtate, ca aici sunt 25 de grade inca) cu 11 euro, o pereche de pijamale, 2 bavete, 4 perechi de sosete, un cosmonaut roz pentru verisoara lui Stelios, toate de la Lidl, made in Germany, f ieftine si de calitate, pe toate astea am dat 35 de euro.

Va pupam si va dorim o zi minunata!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Theo iti multumesc din partea Evei pt. urarile de la multi ani.
Si pentru incurajari. Astazi parca a mancat ceva mai bine de dimineata. I-am facut piuree de gutuie coapta subtiat cu suc de morcovi si apa. Si a mancat cam 20 - 30 ml. Sa vad si la pranz cum merge cu supa.

Laurita am incercat de dimineta sa ii dau sa manance lapte de la mine cu biberonul tommee tippee si surpriza: a mancat tot ce i-am pus in biberon (cam 70 ml.)!
O sa mai incerc si cu lapte praf, dar nu stiu acum de care sa ii dau. Pana acum aveam pe aici Nan 1. Acum ca a facut 6 luni trecem la Nan 2?

Mergi la inceput