Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (111)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata si de la mine!

Azi ma invart prin bucatarie: ceva curatenie si ceva papica, asa ca o sa stau si cu ochii pe calc.
Asteptam vesti bune de la eco!

Pupici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

uau ce grasunica ai tu acolo....super 2.8 kg!
Eu la 32 de saptamani in sarcina trecuta avea bb 2 kg, deci clar e mai mare fetita ta.
Apropos fetelor care vor sa mai aiba un bb dupa acesta, poate ar fi bine sa notati cateva repere pt a va ghida dupa ele in sarcina urmatoare. Bine.....m-am trezit si eu la spartul targului cand suntem aproape de finish dar.....eu am notat asa: cate kg aveam la start, kg din fiecare saptamana acumulate, cm burticii, echo facute, kg bb ( mai spre sfarsit), masuri la bust, talie si solduri pe saptamani....si diverse rezultate. Acum fac comparatie cu sarcina anterioara si ma bucur sa vad ca sunt asemanatoare. Idem apoi si cu slabitul de dupa nastere, vezi cum descresti in kg si tare bine te mai simti.
s-aveti pofta la cafeluta si mic dejun

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata!!!

Deea, Irinuka ca aveti grija de noi in fiecare dimineata

Gabi eu mi-am notata asa in mare..nu pe fiecare saptamana, dar cam pe fiecare luna

Patricia ma bucur k ai net. cum se mai simte sotu?

ma duc sa fac capitol nou si sa modific si in listuta si revin

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CAPITOLUL 112

Mergi la inceput