Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (111)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Sa fie fetelor. Chiar sunt curioasa ca nu l-am mai vazut de la 22 de sapt.Nici nu stiu cum am rezistat atat.

stiu cum e, si eu tot de la 22 sapt de la morfologic..iti dai seama cat de mare e ?!

carmen
30+ cu Andrei

Si eu tot la fel si mai am de asteptat doua saptamani si...

Gabriela
29 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Ce multe suntem care mergem maine la eco! Nici mie nu mi-a zis c-ar fi morfologie, o sa am maine 33s si 3 zile...

Carmen, faina lenjeria, ce contine? Are si aparatoare de patut? Sau pilota, cersaf si pernuta? Eu cam asa am vazut seturi, pe mine ma intereseaza o aparatoare, ca am un set de lenjerie da' nu are aparatoare...

Eu am luat azi un bax de pampers si servetele, si erau la promotie, am castigat un set de fes cu fular pt. bebe Puteam sa castig si o salopeta de iarna, era f. faina da' n-am avut norocu'

Aaa si am mai vrut sa-i zic lui Roxx26, mi se pare ca esti ff organizata, eu ziceam de mine ca fac totul organizat si numa intr-o anumita ordine, da' recunosc ca m-ai depasit cu mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Carmen, faina lenjeria, ce contine? Are si aparatoare de patut? Sau pilota, cersaf si pernuta? Eu cam asa am vazut seturi, pe mine ma intereseaza o aparatoare, ca am un set de lenjerie da' nu are aparatoare...

Nu are aparatori,oricum nu imi trebuia pt genul acesta de patut.are doar pilota,cearsaf si pernuta. dar vezi ca gasesti sa cumperi separat

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Carmen la 22 sapt abia il simteam cum se misca, acum daca se intinde un pic imediat il simt imi dau seama si cum sta in burtica mai mult pe diagonala cu capul in jos.

Laura

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

tierry aveau separat aparatorile. acelasi model cu lenjeria

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

madutza, io la 32 sapt fix exact am programata echo trim III, calc dupa um(tot la iosup, ca mai zicea cineva, cred ca gabiromt, sper sa nu gresesc)

uau fetelor, ce maaaari bebelini aveti, sa va fie sanatosi si sa stea la cutiuta cuminti!! io tot ma mir de voi ca sunteti 'avansate' si ma gandesc cu jind, barem de-o avea si pisicuta mea cateva grame in plus. uof, pe grasunii vostrii i-as strange de obraji, ca matusile alea nebune

io am control obisnuit peste o sapt, sper sa-mi faca si echo numai sa masoare si sa vaza ca e totul ok, de-abia astept.

bafta maine la echo, burticutzelor!! sa veniti in cosuri cu vesti bune si poze artistice pt albumul familiei

intru si io sa mai pun poze cu burtzoiul, caruia i-au aparut si lui niste bubitze mici si rosii (nu-s cosuri sigur), ma gandesc ca sunt de la uleiul pe care il tot aplic; nici fara nu poci ca se intinde pielea ca la balamuc si ma papa, bonus ca ma doare buricul de imi vine sa-l decupez..

rox 27 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

tierry, n-am ce face, sunt absolventa de academie militara
aia 4 ani isi spun cuvantul, plus serviciul de dupa

_
BB e deja pe drum
Roxana 32+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

fetelor va multumesc din suflet pt raspunsuri. acusi daca e deja facuta programarea ma duc la 29 sapt si 1 zi. Totusi cred ca ar fi bine sa sun sa untreb daca e programare pentru eco normala sau morfologica ...oricum nu cred ca se mai poate modifica acum programarea.

Bafta fetelor maine la eco!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Somnic usor si vise placute!!!
Mai vb maine, ca eu trag pe dreapta sau stanga, sper sa ma lase sa dorm puiutul meu. Vad ca l-a apucat sughitul acu.Cred ca de la portocala pe care tocmai am mancat-o i se trage.

Laura

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

eu ma bag la somnik toate burticile si va doresc somnik linistit

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput