***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani, Rachel!
Ina, si la voi colcaie virusii? Of, aiurea. La noi a fost f.f.cald (in jur de 20 de grade saptamana trecuta), asa ca e normal sa zburde carcalacii, dar la voi stiam ca e mai frig, ma gandeam ca or ingheta nesuferitele ganganii.

Ce face omul cand are o saptamana de concediu? Raceste! Asa, ca sa nu poate face nimic in casa, ci sa stea sa zaca. Am luat o viroza de la Ilinca, si mama-mama, cate voiam sa fac zilele astea prin casa. Nah, ghinion!
ASa ca o sa stau mai mult pe la calculator, oricum azi e mai bine ca nu se mai invarte casa cu mine (asa de tare).

Lavi reaminteste-mi, de ce nu te operezi la cabinetul particular al dr ta? Eu o sa-i cer sa-mi faca acolo biopsia, ca prin spital nu mai vreau sa calc. Oricum, nici nu am sunat, nu stiu ce o fi in capul meu.

Pauza, ca am oale pe foc.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli, operatia mea e serioasa, nu se poate face in cabinet, doar in spital.
Necesita anestezie generala "mare", cu intubare, anestezist si aparatura de terapie intensiva. (in timpul operatiei respiratia e mentinuta artificial prin aparate)
Necesita aparatura de laparoscopie care iar e speciala, nu se gaseste la cabinete particulare.

Pot sa o fac in particular cu dr meu la Regina Maria, dar costa 1500 EUR. Bani care nu-mi prisosesc, iti dai seama.

In spital s-a schimbat mult atitudinea personalului, sunt amabile si dragute, e chiar OK, WC-ul unde am fost eu era foarte curat, chiar n-am niciun resentiment fata de spital.

Tie oare nu ti-ar fi mai buna o histeroscopie, sa si vada doctorul ce e inauntru uterului? Ar trebui sa vorbesti cu un doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi am vorbit cu 2 dr, care au fost de parere ca ar trebui sa fac o biopsie (care, daca era dupa mine, nici pe asta n-o faceam). Asta dupa ce am facut ecografia.
Din pacate, nici unul din cei 2 dr nu faceau biopsii atunci (una era dr la Giulesti si nu ma putea ajuta ca tocmai avusese loc incidentul).
O sa discut cu dr tau, ca sa vedem ce zice.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Feli, cand am fost eu internata acum o luna am avut "colega" de salon o tipa care venise pt o biopsie de endometru (uter). I-a facut-o prin histeroscopie, fara anestezie, a zis ca a simtit o durere ca la ciclu, la pranz a plecat acasa. Tzopaia dupa interventie.
La alta pacienta a aceluiasi dr (dr meu) i-a facut si anestezie, probabil in functie de ce avea de facut.

Mergi la inceput

Feli reparare rapida!

Ina frumos de tot ai sarbatorit-o pe Rachel!
Copiii la varsta mai matura - avantaje si dezavantaje. Cand eram mica vedeam doar dezavantajele, acum m-am maturizat. Chiar, conteaza mult maturizarea asta!

Alinus super pozele! Felicitari pt organizarea petrecerii la doar 2 saptamani dupa nastere! Cum ai reusit?
Amalia e frumoasa iar tzucu mic e mortala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ina, bricoleala-i boala curata! i-a prins si pe ai mei copii, am "atelierul" (asta e plasat pe covor, intre dressing si dormitor) plin de hartii decupate aseara de fi-mea - pe care nu i le-am strans ca mi-a zis ca ve continua astazi.

roxi, am incercat si spirulina - pe-asta mai mult timp, vreo 3-4 luni, ca n-am avut reactii adverse. desigur, nici nu m-a ajutat cu ceva, asa ca m-am lasat.

uh, sunt groggy azi, iau niste draci (=pastile) cu ceva chinezesc prin ele (mi le-a bagat maica-mea pe gat* si n-am avut niciun chef sa ma contrez cu ea) tot pentru imunitate, nu stiu cat ma ajuta, ca cica " Mareste stabilitatea, rezistenta organismului la insuficienta de oxigen, mareste capacitatea de munca, capacitatea functionala" (printre multe altele). Ha, mie imi vine sa pun capul pe tastatura sa fac un mic nani.
La astea n-am reactii adverse, le iau de vreo 10 zile, da' in afara de dorinta permanenta de a dormi, nu stiu daca mai au si alt efect. A, alaltaieri ma durea gatul si vad ca mi-a trecut "pe nesimtite". Noah, o fi fost de la astea, nu stiu ce sa zic...
* maica-mea e mare fan medicina chinezeasca & co

imi lipseste focusarea, ma duc sa-mi mai fac inca o cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ina draga, sa-ti traiasca sarbatorita, sa fie sanatoasa si sa aveti parte numai de lucruri bune! Mi-a placut cum ati sarbatorit, asteptam pozele acum, sa vedem si noi printesica cu rochitele cele noi Sa stii ca si eu ma maimutaresc cu miruna in fel si chip prin casa, tasu' ne vede si zice ca am luat-o razna de tot

Feli insanatosire grabnica!

Alinush superb tortul missei 1, mi-a placut la nebunie. Cat despre fete, ce sa mai zic, superbissime

Lavi dar stiu ca te tine pe jar dr asta al tau cu operatia. Tinem pumnii sa scapi odata...si de probleme si de stres

Roxi parca tu ma intrebai mai demult de sucul de ridiche neagra..sper sa nu te confund. Eu iau o ridiche, ii tai un capacel si o scobesc cat de mult pot, fac o adancitura, in care pun miere si apoi tai putin si din varful opus (la un capat fac scobitura, la celalalt capat tai doar putin din varful ridichei). Apoi pun matrapazlacul pe o cana si o las acolo. Mierea se topeste si creaza un suc care curge in cana. Din ala ii dau cate o lingurita de 4-5 ori pe zi.

In alta ordine de idei, am o mare problema, trebuie sa fac cu Miruna un proiect ecologist, o plansa cu ceva desene/bricolaje cu mesaje ecologiste. De ieri ma tot gandesc si inca nu mi-a copt mintea nimic. Am eu cateva chestii in cap dar trebuie sa le definitivez si sa ma apuc de cumparat materiale, vineri trebuie predat

Fug ca am niste snitele pe foc si le fac scrum

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai dak tema-i eco, e simplu
poti face o plansa 3 D din materiale reciclate - poti face chiar un orasel reciclat - din felii de peturi (ca sa nu taie le poti inmuia un pic marginile la lumanare) si jumuleli de ziare, cu ramasite textile si cutii de cola vopsite sau imbracate in textil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

RACHEL, la multi ani! sa fii fericita si rasfatata intotdeauna de familia ta!

sanatate tuturor, din pacate a fost o perioada lunga de boli, sper sa se mai rareasca toate daca vine frigul!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

RACHEL, la multi ani!
Ina , sa-ti traiasca printesa, sa va bucurati impreuna de toate realizarile ei.
Sanatate multa si refacere rapida tuturor bolnaviorilor, mari si mici.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput