Varsta primului sarut

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Ei...noi suntem o generatie invechita :)
Eu sunt in categoria "marea masa" 14-16, dar anul trecut l-am gasit pe fiul meu cel mic (atunci avea 4 ani) inghesuit dupa o perdea si sarutat cu foc de o fetita...cu 4 luni mai mare. Si zau ca nu protesta, motanul!

Anya

Adica un french kiss?

Eram ckasa a 60a la primul meu french kiss, cu un baiat tare dragut din alt oras (la strabunici). El era mai mare cu vreo 2 ani cred, eu nu stiu daca aveam 11 sau 12 sau 13, habar n-am. Trebuia sa plec inapoi in TM< a stat toata ziua i toata seara in asteptarea momentului, iar cand s-a intamplat dupa cateva secunde (probabil, ca mi mi s-au parut minute), eu, sincera ca intotdeauna am spus "yeeeeaks"
El m-a intrebat daca nu=mi place, eu am spus "nu, e chiar scarbos"
Bine, era si el mic si chiar nu tia sa sarute, trebuia sa-mi dau seama de asta cand a spus ca s-a sarutat cu o fata de 15 ani si 3 minute in timpul ala nu a respirat

Pupaturi pe gura au fost de cand eram mica, mergeam la zile de nastere si jucam sticluta. Dar nici nu stiam ce facem acolo, pe gura sau pe frunte tot aia era.

A doilea a fost mai ok, dupa ce mi-am anuntat prietenul de atunci ca eu am incercat dar nu-mi place, asta-i viata, mi-a spus sa mai incercam o data, ca fiecare saruta altfel. Si de data asta fu bine de tot. dar bine, eu aveam 13-14 ani si el 17-18.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

in clasa a 7-a eram amandoi ...doamne ce vremuri faine.... :)))))))))))

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Hihi, ce amintiri ai provocat Anda.
La mine a fost in tabara la Caciulata, aveam aproape 14 ani si el era cu un an mai mic, inainte sa se intample am discutat despre asta, eram amandoi curiosi. Dupa grozavul eveniment (care s-a petrecut pe intuneric, ne era rusine altfel ), ne jenam sa dam ochii unul cu altul. Dupa tabara, in timpul careia imi ceruse prietenia (hahahah, asa se zicea pe atunci, remember?), am fost chipurile prietena lui vreo luna, dar pupaturile nu s-au repetat decat de vreo doua ori, cred ca eram prea mici amandoi.

MediaJust, te inteleg. Eu mai am ani buni pana sa ajung in papucii tai dar deja ma ingrozesc toata.

--------------------

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

In clasa a 7 a a fost si eram amandoi de o seama.Doamne ce repede a trecut timpul si cat m-am schimbat, acel baiat era placut de inca 2 prietene ale mele si eu am fost castigatoare.Apoi au urmat si ele dupa despartirea mea de el,iar una dintre ele ii este sotie acum

alexia_07

Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Aveam 14 ani, trebuia sa merg la liceu. El locuia in cartier cu mine, intr-un bloc vecin; era la liceu cu vreo 2 ani mai mare decit mine. el era topit dupa mine; imi povestea cum ma privea zilnic venind de la scoala si stind de vorba cu 2 fete in fata scarii uneia, inainte de a ne desparti (eu stateam cel mai departe). Si cum nu indraznea sa-mi vorbeasca. In cele din urma un vecin de-al lui ne-a facut cunostinta si cind mi-a marturisit toate astea am fost surprinsa, mai mult flatata. l-am lasat sa ma sarute din curiozitate mai mult, dupa care mi-a fost mila sa rup legatura si uite asa m-=am trezit cu prima dilema de cuplu din viata mea. Well la sfirsitul verii cind am inceput liceul ne-am despartit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

clasa a 6a sau a 7a eram. el cu 2 ani mai mare....tin minte ca dupa acel sarut am ramas cu un ranjet tamp pe fata care a tinut cateva zile

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina13+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina's blog

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Orhidee23 spune:

Am citit toate raspunsurileHmm...ce clipe,ce crampeie de viata...si cum le mai traiam!Cu cata ardoare...cum parea ca soarele straluceste mai puternic cand eram cu el,imi venea sa dansez pe strada,sa-i iau pe toti in brate...si cum au trecut...
The first kiss?La 14 ani(aceeasi varsta la care m-am contrazis cu colegii si profa de biologie,ca(,)copiii ies prin buric.SI NU PE ALTUNDEVA.)Sarutul fusese consumat,pe plaja de la Eforie cu un baiat din Brasov,el 18 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

12 ani si foarte putin...cu colegul meu de clasa care mi-a marturisit ca ma place foarte mult pentru ca.... am picioare de fotbalist in saptamana urmatoare am inceput si prima dieta din viata mea

Mergi la inceput