Nov-dec 2010-Hai Ioanast!!BV Sashenka!!(157)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Pt eritem fesier folositi Bepanthen?la mine dr pediatrul a mers si mai departe si mi-a recomandat sa-i dau cu aceasta crema pt oricare parte a corpului: axila, gat, etc

Mami de printisor

Mie neonatologul si pediatrul mi-au recomandat Bephanten pt eritem fesier, Triderm pt iritatii ale pielii si pt uz zilnic, general crema de galbenele sau ulei de masline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Anymona, incearca sa pui,infasurat in jurul bontului ombilical, o fasa sterila cu putin spirt.Nu foarte mult pt ca ei au pielea sensibila.Spirtul ajuta la uscarea bontului ombilical.Eu asa am procedat, la sfatul mamei, care este medic pediatru.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata si de la noi,

Syl ai ajuns acasuca?? te asteptam cu vestile de la eco.
Lorin te inteleg perfect cu criza de timp. Asa simt si eu... ca atatea mai am de facut si trece timpul prea repede... trec zilele de zici ca nici n-au fost si eu tot calc , tot pun in dulap si tot mai am . Dar lasa ca bebe vine cand ii cel mai bine pentru el si va fi totul ok pe cand venim noi din spital

37+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Anymona, pt buricul lui bb, foloseste Betadine. Face minuni! Tamponezi bontul ombilical cu o compresa sterila pe care ai pus Betadine si in cateva zile vei vedea un buric cazut. Pup, sa trezit Patrick!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jany spune:

Fetelor,ce culoare trebuie sa aibe urina unei gravide?

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Daca nu beau apa suficienta urina este galbuie. Daca bei apa multa urina devine incolora.

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Salutare! Suntem in perioada de acomodare. Este incredibil sa fii mamica a doua oara! Va recomand Nectarie este f cuminte, papa bine si e un frumos si jumatate ( cra!). O sa va pun o poza cu el daca nu dureaza 5 ani pe picasa. Iar Serafim este chiar foarte interesat de fratiorul lui dar si de lapticul nou venit. Am alaptat ieri pentru prima data la dublu. Ce senzatie! Sa curga din tine ce ai tu mai bun de oferit la amandoi in acelasi timp!
V-am pupat! Mult curaj celor care se apropie de marele moment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

ukume, sunt acasa, ma intinsesem, m-a luat somnul si m-am trezit in pupaturi. Ati a mea pupa de zor la mine...ce frumos.

Vesti despre bebe. 2.400 gr, pozitia un pic mai buna, caputul l-a mai mutat in jos deci nu mai este total transversal si probabil de aia e mai linistit. Placenta inca buna dar tot previa deci pat scrie pe mine.

Vesti despre placenta buclucasa. Tot nu ne dam seama daca e sau nu aderenta pe uter, partea care o suspecteaza ca ar fi aderenta este in apropierea vezicii asa ca m-a programat la un urolog. Operatiune consta in introducerea unei sonde in vezica pt a vedea daca cumva placenta mea si-a trimis vilozitatile de agatare si pe la ea. Asa ca am zi grea, poimaine cred ca ma cheama. Cica pot cere o mica anestezie.Mi-e groaza. Oricum bine ca am ramas la medicul asta ca imi place cum trateaza aceasta problema. El vrea sa fie pregatit la operatie, nu vrea niciun fel de surpriza, vrea sa aibe medic mana a doua, sange daca e cazul...tot tot.

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Am pus si noi cateva pozici pe Picasa

Voi cum setati aparatul pentru a poza bebele fara flash? Eu am incercat si rezultatul se vede: imagine neclara, fatuca intunecata etc. Evaaaaa... ajutooor! Unde ai disparut???

ALinushca, felicitari pentru reusita nasterii VBAC si pentru cei doi baieti! Sa va traiasca, sa fie sanatosi fericiti si iubiti! Vrem pozeee... In alta ordine de idei foarte frumoase numele alese.

Vasari, poze cu wrap-ul nu am, inca . Am o mare problema insa, daca pun bebele in wrap, cu o salopeta si atat se incinge saracul. Nici vorba de caciulite, pulovere si alte alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

syl ce frumos vb de fetita ta! e o minune mica
felicitari pt vestile bune si tinem pumnii sa ai vesti la fel de bune in continuare.

eu citesc, dar nu prea am ce comenta, ma depasesc total discutiile , noroc cu mamicile cu experienta; eu am mari emotii dc ma voi descurca cu bebe, dar ma bazez pe voi sa ma lamuriti cu una -alta

mai am 2 zile pana la marea intalnire

37+

Mergi la inceput