Nov-dec 2010-Hai Ioanast!!BV Sashenka!!(157)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hello!

Alinushca, asa simt si eu . Trebuie sa fii mama pentru a doua oara cel putin, asa implinita ma pot simti acum...

Miruna, nu iti poti da seama cat de rau imi pare ca nu ne-am vazut. Din aceleasi motive care acum pot parea banale...nu am stiut ca se externeaza si duminica, am intrat la voi dupa ce plecasei . Am tot zis ca e timp, ca e timp, eu eram mai in forta decat tine, ca nascusem de miercuri, nici nu m-am gandit sa vii tu la mine, dar...uite asa a fost sa fie Nici puficele nu le-am vazut, m-am intalnit cu Sugubina cand plecam eu din spital ( dar macar pe ea am apucat sa o vad putin inainte sa nasca ).

Eva, nu, inca nu ma umflasem. Dar analizele de dinainte de cezariana aratau ca asta era drumul pe care o luam, proteinuria, trombocite scazute rau, transaminaze enorme. Plus tensiunea mare. Nu am avut nicio incompatibilitate sanguina eu! Nu se stie de ce am reactionat asa, mai ales ca a fost a doua sarcina, si de obicei problemele de genul asta apar la prima...Si culmea este ca eu ma simteam in regula, ceea ce mi se pare paradoxal! La monitorizarea de dimineata si bebe era ok, deci niciun semn de suferinta fetala la el la ora aia. De aia doctorita presupune ca urma o evolutie fulminanta, fff rapida, pentru ca lichidul ala negru i-a indus si lui bb o suferinta ce cu siguranta s-ar fi vazut la monitor dimineata. Deci totul s-a petrecut in intervalul 08:15- 12:00 ( la ora aia imi recoltau analizele care erau dezastruoase ). Whatever, bine ca s-a terminat! Sa nu pateasca nimeni ca mine!!!

Incerc sa calc cate ceva, copilul mare e cu tatal ei afara. Ieri am fost la control si la scos de capete de fir, sunt ok, ma mai duc la 6 saptamani de la nastere.

Va !

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Am fost si eu la doctor, bebelina e bine aprox. 2500 gr, cezariana pe 2 dec.

Vasari in legatura cu contractiile regulate mi-a spus sa nu fac niciun efort, si daca mai am si altele sa-l sun.

Alinushca ai PM pentru cand poti sa-mi raspunzi.

Hera ce mai faci? Ai emotii?

Wow, Pico, 3 copii si al 4-lea in curand? Cred ca trebuie sa fii tare mandra de minunile tale.

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Buna dimi
Mirunam , la cat ziceai ca ai iesit cu bebe la cumparaturi?Ca ai mancat o cifra ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata (pe la pranz)

Fetelor, voi cat ii puneti pe burtica pe bebei? Isi ridica singurei capul?

Mie recunosc pana ieri mi-a fost frica sa intorc gagalicea pe burtica Dar ieri m-a impulsionat si ortopeda, si am inceput operatiunea intorsu-sarmalei. Cum l-am pus pe burtica, s-a incordat in maini si pac a ridicat capul la 90 de grade si s-a uitat lung in jur cateva secunde Ieri l-am tinut de vreo 3 ori pe burtica, cam cate 10 minute fiecare. Sa il tin mai mult?

Mergi la inceput

Corina, tu ziceai ca il gasesti pe bebe intors fata de cum il culci, nu? Eu nu stiu ce sa mai fac, i-am pus acum pernuta de pozitionare, aia de la Chicco de se pune de sub maini in jos. Il gasesc mereu invers de cum il las, dezvelit tot, si de preferat cu picioarele cocotate pe cate o margine de pat Plus pentru ca are spatiu de manevra, doarme foarte agitat si se tot trezeste. Vad ca acum cu pernuta asta Chicco a dormit bine de vreo 2 ore juma, fara sa se foiasca, fara sa se trezeasca. O fi bine asa? Sau sa il las sa faca pe-a titirezul in pat cum are chef?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Dana, E musai lucrul acesta facut?
Eu am obs ca al meu isi ridica capul cand il pun pe umar sa dea aerul afara...

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ina, la multi ani ! Nastere usoara!

Miruna, ti-am vazut baietii, sunt asa de scumpi... sa va traiasca! Ema pare cuminte, poate echilibreaza balanta Iustin.
Corina, la multe lunite fericite in continuare lui Patrick!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna fetelor
miruna si eu am aceasi nelamurire la fel ca tine depre pozatul fara blit
ies urate rau
apropos de scosul afara, dupa cat timp au voie sa stea mai mult afara?

olgutika bine ca s-a terminat cu bine si bebe e sanatos

sugubina, dupa cum spunea si miruna, cam greu a fac poze frumoase (nu ma pricep deloc), deci poate mai incolo cand ma lamuresc care e treaba o sa fac si pun si pe picassa

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Dana, E musai lucrul acesta facut?
Eu am obs ca al meu isi ridica capul cand il pun pe umar sa dea aerul afara...

Mami de printisor

Neonato si ortopeda mi-au zis ca e f important sa il tin (supravegheat!) pe burtica. Isi creste musculatura mainilor, picioarelor si gatului. Dar nu stiu exact cat sa il tin , sa nu il obosesc totusi peste masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

fetelor eu sunt tare bucuroasa!!! mi-au venit lucurile din America!! sunt asa frumoase!! numai ca nu le-am putut cara toate in casa si tre sa astept pana vine sotul. Nu mai am rabdare sincer!! abia astept sa vad cariciorul si scoica si lenjeriile si tot ce am comandat!!

Syl ma bucur mult de rezultate. Te asteapta un pic de chin dar ce nu facem noi pt bebei sanatosi.

37+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput