Nov-dec 2010-Hai Ioanast!!BV Sashenka!!(157)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Olga, am citit povestea ta, si m-am ingrozit. Erai in prag de Sindrom HELLP, si toate astea de la incompatibilitate de grupa sanguina? Sau cum ai ajuns acolo ca nu vad legatura...tu aveai edeme pronuntate, dureri de cap, voma, degete amortite si tot ce scrie la carte?
Bine ca s-a terminat totul cu bine!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 33+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Fetelor am rezolvat cu constipatia. Supozitorul si 3-4 guri de cafea fara cofeina evident, m-au ajutat. De capoasa ce sunt de cand am venit de la spital n-am mai baut cafea de teama ca-l agit pe bebe si iar ma boxeaza la placenta, desi eu beau fara cofeina.

Fructele nu le mananc regulat deoarece imi produc aciditate si zau ca nu mai pot. Am niste arsuri de morrr, nici laptele si mai nou nici apa minerala nu ma mai ajuta. Insa am observat,dupa ce mananc ca daca nu ma intind imediat si scot aerul atunci nu ma mai arde pe gat. Insa de multe ori trebuie sa ma asez imediat lungita,plec si de la masa ca ma boxeaza rau bebe si dupa jumatate de ora apar arsurile.

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Pt eritem fesier folositi Bepanthen?la mine dr pediatrul a mers si mai departe si mi-a recomandat sa-i dau cu aceasta crema pt oricare parte a corpului: axila, gat, etc

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Fetelor am rezolvat cu constipatia. Supozitorul si 3-4 guri de cafea fara cofeina evident, m-au ajutat. De capoasa ce sunt de cand am venit de la spital n-am mai baut cafea de teama ca-l agit pe bebe si iar ma boxeaza la placenta, desi eu beau fara cofeina.

Fructele nu le mananc regulat deoarece imi produc aciditate si zau ca nu mai pot. Am niste arsuri de morrr, nici laptele si mai nou nici apa minerala nu ma mai ajuta. Insa am observat,dupa ce mananc ca daca nu ma intind imediat si scot aerul atunci nu ma mai arde pe gat. Insa de multe ori trebuie sa ma asez imediat lungita,plec si de la masa ca ma boxeaza rau bebe si dupa jumatate de ora apar arsurile.

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

supozitoare cu glicerina

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Beatrice, pentru iritatii cauzate de transpiratie mai merge f bine sa tamponezi zona cu solutie de bicarbonat dizolvat in apa. Eu incerc pe cat pot sa evit cremele. E bine sa rezolvi cat mai simplu tot.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

FELICITARI, SHASHENKA!!!!!!!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 33+ cu Noah

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Buna seara fetelor
i am back...

FELICITARI CELOR CARE AU NASCUT CAT AM LIPSIT, SA AVETI URSULETI SANATOSI SI MANCACIOSI IAR VOI LAPTE DIN BELSUG

noi suntem bine, am si laptic, printesele lu mama sunt cumintele, dorm , nu plang....cu mancatul ne mai chinuim, dar o scoatem noi la capat....sper...

m-am bucurat asa mult cand am vz cati ursuleti au venit pe lume....sa fie sanatosi toti si voi la fel

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

hellooo burtici si mamici!!!

Felicitari Sashenka! Bine ai venit pe lume bb HORIA!!

BEATRICE si la noi tot 23 de grade sunt in casa, dar bebelina sta cu o caciulita subtire pe capusor...legat de stranut...si a mea stranuta de cateva ori pe zi..pediatra a spus ca este ok...nu are mucisori...

eu pt ea folosesc gama Sebamed si sunt ffff multumita..nu are pic de iritatie...

in rest ce sa zic...eu care eram fan internet, acum nu am timp nici sa respir...sunt zombiiiiiii....frumos este ca mamica, dar si greu..cel putin pt mine, care nu am experienta....ajutoare inca am, una bucata soacra, care o tin dupa mine prin casa...sa spele vase, sa calce si sa stea langa pitica atunci cand ies eu afara...

voi ati scos piticotii afarica?? am iesit si eu cu ea 10 min...maine iesim mai mult..dar nu prea stiu cat sa stam...

va pup cu mare drag si imi lipsiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari Sashenka!!!
Felicitari Alinushca! Ma bucur ca ai reusit VBAC.

Dupa ce l-am laudat azi pe zanic, acum in 30 min am schimbat 2 salopete si 3 pampersi

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Azi Patrick a dormit 3 ore afara, in gradina, la soare. Profitam de ultimele zile frumoase.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput