Nov-dec 2010-Hai Ioanast!!BV Sashenka!!(157)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ioanast nastere usoara. Si iti tin pumnii.

Fluturasha ti-am dat PM.

Si azi am schimbat semnatura. Deci 39 sapt fix, nu pot sa cred ce a trecut timpul si mai am cateva zile pana la marea intalnire cu bebele.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Salut, fetelor!!!
In sfarsit, am reusit si eu sa intru pe forum. Nu am apucat sa citesc chiar totul, dar recuperez.
FELICITARI TUTUROR NOILOR MAME!!!
SANATATE TUTUROR URSULETZILOR!!!!
amelia, cris si toate fetele care au animalutze acasa. Si eu am un catel frumusel si mi-e tare drag de el. Si nu pot sa ma gandesc ca il dau sau altceva, desi lumea asha ma sfatuieste. Pai daca nu il las in camera Ursuletzei, nu e destul?
Apropos de burta, fetele care au nascut, ati purtat burtiera?Ar trebui?
Si acum o intrebare pt viitor, dar care ma preocupa. Voi dupa cat timp aveti de gand sa botezati copilul? Mai ales fetele cam de-o seama cu mine, care nasc in decembrie? Caci m-am uitat in calendar si incepand cu 28 februarie este post, pana in mai.... Nu stiu, nu stiu

33+ Roberta Maria

Si eu voi naste la inceputul lui decembrie si cred ca o sa il botezam pe bebe la sfarsit de februarie. Speram sa tina Doamne Doamne cu noi si sa ne dea o zi frumoasa si nu prea friguroasa. Vrem sa facem botezul innainte de post pt ca se zice ca nu e bine sa faci petrecere in post (nu ca am vrea noi sa facem cine stie ce petrecere...) si mancarea servita trebuie de post..
Am vazut acum ca ti-a raspuns si bebelu..

Noi am fost la o eco doppler ieri si bebe e bine. E in pozitie, nu pare sa aiba circulara si avem 3,17 kg. Acum asteptam si noi marele moment.

crisis81 buna faza cu gleznele!!!

Wow Ioanast nastere usoara!!!

37+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

oanymona uite aici ce folosesc eu de 2 ani http://www.ikea.ro/product/show/code/40143304
Am luat 5 buc (le folosesc pe post de aleze) si le mai am si acum...crede-ma merita investitia daca faci socoteala cati pampersi o sa tot schimbi

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

Dar de ce nu iei direct asta http://www.ikea.ro/product/show/code/70025318 ? Se spala f usor si se sterge. Eu aveam si aleze, dar de cand cu asta nici nu le-am mai folosit, decat sa o las un timp mai indelungat dezbracata, pt ca primul e un fel de plastic moale.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s38

Vasari pe spate e intr-adevar un plastic moale dar pe fata e bumbac, seamana cu finetul, pe cand salteluta de schimbat cred ca e cam rece mai ales ca vine si iarna. In plus se spala la masina, pe cand salteluta doar o cureti. Parerea mea, acuma fiecare face cum considera ca ii e la indemana.

Bafta la doctor, sper sa fie bine.

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Yarina, hemoragia depinde de la caz la caz. Eu de ex sunt suspecta de placenta acreta, adica placenta s-a lipit pe vechile cicatrici ale uterului si atunci clar la nastere exista risc de hemoragie. Nimeni nu inchide un uter daca acesta nu e curatat complet si se asteapta suficient cat sa sa-i dea medicului siguranta ca nu mai sangereaza.

Sa speram ca o sa fie bine, de aia e bine ca medicul sa fie pregatit pt orice cand intra in sala.

Fetelor mi-a groaza de cistoscopia asta. Cica o sa ma doara putin si cum eu sunt speriata si cand imi recolteaza imaginati-va ca o sa sar de pe masa cand o sa-mi bage sonda aia. Doamne!!!!

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Multumesc, Fluturasha.
Am si protectie pentru saltea, am cumparat odata cu patutul, dar sincer nu m-am gandit niciodata sa o folosesc la schimbat. Nu am pus-o dezbracata pe salteaua aia, in general avea un body sau altceva sub, dar eu as pune un finet pe saltea si gata, ca se poate inlocui imediat si in plus e mai ieftin.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Pt fetele cu cezariana dupa operatie vi s-au administrat antibiotice?

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata

intrebare pentru fetele care alapteaza: daca eu fac intoxicatie alimentara sau vreo alergie pot alapta bebele sau se transmite prin lapte ? intreb asta pt ca eu fac ff des alergii sau intoxicatii si nu stiu daca pot alapta in perioada respectiva

Doamne ai grija si de noi 39+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

HAI IOANAST!!! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!

37+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

.....................................................................................................
...............................................................................
.........................................................
................................................................................
................................................................................

pupici pe burtici :*:*:* 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Felicitari celor care au nascut de cand nu am mai intrat eu.
Tin sa va spun ca ieri am fost si eu cu buburuza la control si avea 3.250. Deja suntem fete mari. Nu am timp nici macar sa intru sa citesc, dar sa mai si scriu, imi ocupa sufletelul meu tot timpul.

Mami de ANDREEA LAVINIA - 1 luna si 4 zile

woauuuuu Alexa...3250!!!! felicitari!!! dc am calculat bine..iese ca a luat cam 1,5 kg intr-o luna jumate, nu?
noi ne chinuim sa ajugem la 2,5 kg...3 kg e deja un vis frumos

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput