Nov-dec 2010-Hai Ioanast!!BV Sashenka!!(157)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata burtici!!!

PIssi am vazut k intrebai de botez. noi il vom face p 28februarie. in ultima duminica dinainte de post. botezu se poate face oricand. in ideea ca dc bb are o probl, sa fie botezat. acum dc totu e ok, nu prea e bine k in plin post, sa petrecem. acum fiecare face cum considera.

Nastere usoara IOANAST!!!

Criss am ras cu lacrimi cu gleznele tale. saracu sot, cred k a tras ditai sperietura pana a ajuns la tine.

Anymona capu sus, important e ca bb ia in greutate si totu e bine. lasa k are timp sa se faca grasun.

tuturor

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

PS: v-am zis ce picioare de gaina am?

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Eu: Soriiiin, Soriiiin [stand intinsa in pat cu picioarele pe sus]
El: [dupa ce a alergat pana sus in dormitor] ce e? ce e? ce ai patit?
Eu: ia uite, ia uite, vezi? [si fluturam picioarele pe sus]
El saracu se uita speriat si nu vedea nimic. "Nu vad, ce s-a intamplat?"
Eu: AM GLEZNEEEEEE
El: Da.... bine ca ai glezne ca mintea te-a parasit definitiv

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ioana, nastere usoara si bb sanatos!!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s38

Mergi la inceput

Alina, cand ai timp spune-ne de ceaiul de zmeur si EPO, daca ai vazut vreun efect.:) Si musai povestea nasterii.
Eu azi merg la dr, am ceva emotii. Sa vedem ce zice de col, contractii...
Madalina, voi cum sunteti? Ce face Evelina?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Neata barlog!
In primul rand niste motate pt Ioanast
Nastere usoara Ioana!
M-am speriat prin ce a trecut Olgutzika,ma bucur ca totul s-a terminat bine.
Si la mine este foarte sensibila pielea din jurul operatiei iar pe cicatrice nu am pic de sensibilitate.Am un colac de grasime pe burta,sa nu mai zic ca mai am 10kg de dat jos dar ambitie lipsa.Nici nu am sperante sa intru curand in hainele vechi.
Noi vrem sa facem botezul in februarie,sotul se ocupa de restaurante,rezervari etc..
Cred ca sunt singura care nu si-a cantarit copilul.la o luna intentionez.oricum am cateva salopetele care au ramas mici deci cred ca suntem pe drumul cel bun.
Micuta mea e minunata!Ma topesc toata cand ma fixeaza cu privirea sau cand pune mana ei micuta pe sanul meu,cand zambeste asa mai stramb!
Draguta mea,cat am asteptat-o!
Tati e topit tot dupa ea,el ii calmeaza cel mai bine colicele,o pune pe burata lui iar micuta doarme cu orele asa...tot tati ii face si masajul iar ei ii place foarte mult.
E atat de dragalasa cand se incrunta cand nu-i place ceva,mai pune si botic...dar cand e foame ...sa te tii!urla ca din gura de sarpe.
Stau cu orele si o privesc si inca nu-mi vine sa cred ca e a mea!
Gata,s-a trezit!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Yarrina, tot am vrut sa te felicit, ai ajuns la termen aproape. Nu-mi inchipui cat de greu va este voua, doar pot sa apreciez o sarcina normala de 50-60 sapt.:)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Citat:
citat din mesajul lui anymona

o sa tin cont si de sfatul cu orientarea putzei in jos atunci cand pun pampersul...of...mi se pare mai usor cu fetele. nu va mai spun ca arunc cate o aleza aproape la fiecare schimbat de scutec...deci cam 4-5/pe zi. o sa dau faliment

anymona uite aici ce folosesc eu de 2 ani http://www.ikea.ro/product/show/code/40143304
Am luat 5 buc (le folosesc pe post de aleze) si le mai am si acum...crede-ma merita investitia daca faci socoteala cati pampersi o sa tot schimbi

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

merci mult fluturasha. Sapt viit avem in program un drum la ikea. Le-am trecut pe lista. Pana atunci, voi folosi tot alezele seni, dar le pun invers. Cu partea aceea de plastic in sus. Asa ca dc face pipi, o sterg frumos cu un servetel si gata. E curata si poate fi refolosita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Neatza fetelor.

Hai Ioanast
nastere usoara si bebe sanatos.

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Buna dimineata si de la mine!

Am facut o cafeluta, va invit si pe voi ... si m-am apucat sa citesc din urma.
Va .

37+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Citat:

o sa tin cont si de sfatul cu orientarea putzei in jos atunci cand pun pampersul...of...mi se pare mai usor cu fetele. nu va mai spun ca arunc cate o aleza aproape la fiecare schimbat de scutec...deci cam 4-5/pe zi. o sa dau faliment

anymona uite aici ce folosesc eu de 2 ani http://www.ikea.ro/product/show/code/40143304
Am luat 5 buc (le folosesc pe post de aleze) si le mai am si acum...crede-ma merita investitia daca faci socoteala cati pampersi o sa tot schimbi

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

merci mult fluturasha. Sapt viit avem in program un drum la ikea. Le-am trecut pe lista. Pana atunci, voi folosi tot alezele seni, dar le pun invers. Cu partea aceea de plastic in sus. Asa ca dc face pipi, o sterg frumos cu un servetel si gata. E curata si poate fi refolosita

Dar de ce nu iei direct asta http://www.ikea.ro/product/show/code/70025318 ? Se spala f usor si se sterge. Eu aveam si aleze, dar de cand cu asta nici nu le-am mai folosit, decat sa o las un timp mai indelungat dezbracata, pt ca primul e un fel de plastic moale.

_

Mergi la inceput