Piticodromul de Sept - Oct 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana . Miruna citeste fluent sau pe litere? Ca pe litere citeste si Vlad, dar se poticneste la cuvintele f lungi si relativ rar folosite in limbajul curent.
Si Vlad incearca sa citeasca la TV, reuseste in general primul cuvant (care de obicei e unul f scurt (imi/ce/si/cum/unde).

Diana

Dana esti sigura ca Alberto are doar 5 ani si ceva?

Miflore vacanta placuta si zapada multa!

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La Multi Ani!!
Dana, condoleante pentru pierderea suferita
Si la Petra i se misca cei 2 dintisori de jos, deja de la Craciun, curand cred ca va cadea primul.
Petra a schiat bine aceasta iarna, ar mai vrea, dar nu prea e zapada... La gradi cred ca dupa vacanta va merge, la cati virusi am acaparat toti de la gradinita.
Deci ne pregatim de scoala in grupa pregatitoare? Ati fost sa vorbiti la scoli? Ce stiti, cum se va proceda?

Mergi la inceput

Aaaa cu scrisul si cititul stam asa:
scrie orice cuvant cu litere mari (ca literele mici inca nu le stie bine), de ex ieri a scris PISIOR (in loc de piciur, l-a scris cu s de la sarpe)
dar de citit mai greu, ca se grabeste si ii iese cu totul alt cuvant cand termina de silabisit..:))

Mergi la inceput

Miflore, distractie faina. Pana la urma m-am ales cu 9 puzzle-uri. Cand vi am sa te rog sa imi spui cum a fost prin Turcia, inca nu stim ce sa alegem pentru la vara: Antalya, Grecia, Cipru. Eu tare as vrea un relaxe total in Antalya...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Salutare!
V+am tot citit asa pe dupa perdea si m-am hotarat sa ies macar un pic sa mai povestesc cate ceva despre Alexia.
Ca tot vorbeati de stomatolog, Alexia e un pic atipica.A avut mai multe carii(5) si a trebuit sa mergem sa le rezolvam.E foarte relaxata pe scaunul dr, sta picior peste picior, se simte ca acasa dar e musai sa aibe ochelari de soare ca o deranjaza lumina.A stat chiar sa-i rezolve 2 carii intr-o zi.Cu greu o scot afara din cabinet si nu pleaca pana dr nu-i da ceva, covrigi, banane.Isi baga nasul peste tot.Dr. i-a explicat de fiecare data ce face fiecare instrument, freza etc si ea o asculta foarte atenta.
Mai nou, mi-a spus ca ea vrea sa manance multe dulciuri ca sa aibe carii caci ei ii place la stomatolog.
La capitolul scris: scrie dupa dictare cu litere mari si citeste.I-a scris chiar scrisoare mosului, mai uita sa lase spatiu intre cuvinte.
Alexia face adunari si scaderi in gand,diverse exercitii, de exemplu:stie sa-mi zica un numar mai mare ca 5 dar mai mic ca 7.
Si noi am fost la Vila Bran de doua ori, de fapt e un complex de mai multe vile, foarte frumos acolo, ne-a placut mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Codruta, cred ca si noi vom merge in Antalya, la acelasi hotel ca anul trecut (Royal Wings) - are multe activitati pentru copii.
Casiana, felicitari Alexiei pentru socotitul in gand!
Mihaela, distractie placuta! O sa citeasca Ana cand nici nu te gandesti; Miruna a inceput brusc, asta vara (cred ca a motivat-o Smaranda, care s-a mirat foarte tare cand Miruna i-a zis ca nu stie sa-i citeasca o poveste).
Noi si in noiembrie am trecut pe la Vila Bran; am vrut sa stam acolo in weekend-ul cu Haloween-ul, dar era totul plin, asa ca doar am mers sa ne jucam si sa mancam la restaurant (care are camera de joaca pentru copii, si animatori care se ocupa de ei).
Diana, foarte tare Peter.

Miruna citeste destul de cursiv, iar de scris, cu litere mari de tipar. Azi au fost din nou la o scoala, intr-o clasa Step By Step; le-a placut la amandoua. E foarte incantata si ca a inceput sa-i creasca dintele cel nou.

Cu scoala, nu ne-am decis. Scoala de cartier avem foarte aproape de bloc, dar are rezultate slabe. La scoala particulara parca nu m-as baga, la noi taxa se inmulteste cu 2. Mi-ar trebui o recomandare pentru o invatatoare buna, la o scoala de stat buna, si o pila sa ne inscriem pentru 2012. Poate cineva sa ma ajute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata.

Codruta, ! Felictari Petrei pentru schiat!

Miruna, Alexia felictiari pentru performante.

Despre noi, Alberto e f.bine in continuare, si saptamina are teste dar ii plac testele zice ca e foarte interesant. Eu sunt in cotinuare foarte trista dar asta nu are asa mare importanta, important e ca Alberto e f.bine.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Dana_Lucia, imi pare tare rau ptr tatal tau !!
Acum am citit.

Mama ta cum este ? Este la voi sau in Ro ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna seara!

Cristina(cge) multumesc mult. O sa-ti trimit un PM cu mai multe detalii can nu vreau sa intristez aici.

O seara buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Bine v-am gasit in 2011!

Dana, condoleante! Eu zic ca poti sa te deschizi aici daca simti nevoia, sa stii ca de multe ori e mai bine sa spui ce simti unuia care nu te cunoaste personal, dar noi aici suntem prieteni, virtuali e drept, dar s-a inchegat o relatie, stim atat de multa unele despre altele incat eu, atunci cand scriu, e ca si cum as scrie o scrisoare unui prieten drag

Noi am intrat in 2011 plini de proiecte noi, deci viata mea e o nebunie de cand a inceput acest an si sper sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem pana la capat cu bine. Iaris e un dulce ca de obicei. A fost fascinat de cadourile primite si s-a simtit atat de bine in vacanta cu noi , ca nu mai vroia sa se intoarca la scoala. Mi-a spus ca el e prea inteligent pt scoala asta si m-a dat pe spate. Adevarul e ca noi ii spunem mereu cat e de fantastic pt ca pt noi asa e, dar am dus ceva munca de lamurire cu el ca trebuie sa se intoarca la scoala daca vrea sa fie la fel de bun ca tati intr-o meserie. E pus pe fapte mari, vrea sa fie profesor ca mami. E prima data cand vrea asta, dar....nu pt ca e ceva deosebit in meseria asta, ci pt ca va putea mereau sa se joace
V-am mai spus ca IAris citeste pe silabe, scrie tot pe silabe, dar scrie doar romaneste corect. In franceza scrie cuvantul cum il aude, daca ar vedea vreun profesor de aici cum scrie el MAISON-mezo...ar pica pe jos. Stie ca sunt diferente intre cele doua limbi, dar deocamdata nu i-am explicat decat grupul ou care se citeste u ca si in romana.
Codruta, felicitari Petrei. Iaris nu e foarte sportiv. Face cu placere gimnastica, fotbal, dar la patinaj inca mai are de lucru: se tine bine pe patine, face pasi, alearga pe gheata, dar inca nu are curajul sa ridice unul dintre picioruse de pe gheata ca sa isi dea avant. Luna aceasta incepe cursurile de inot. In particular, cu noi, inoata ca un catelus, asa si ii place si asta fara nici un ajutor, fara colac sau vesta, dar la curs va avea de facut exercitii de respiratie, va avea reguli si nu cred ca ii va placea pt ca el e impotriva regulilor.

Miruna, Alexia, fete isteste si curjaose. Aventuri la dentist v-am scris deja.

Mihaela eu ma gandeam sa te trimit in zona mea, pasul Tihutei, Tihuta, Mitza, Piatra Fantanele.....e foarte frumos pe acolo si ce imi place mie mult e ca oamenii si-au pastrat bunatatea suffeteasca in satele astea de munte. Vacanta frumnoasa!

Va pup. Fug la copil.

Mergi la inceput