Piticodromul de Sept - Oct 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
dana_lucia spune:
Buna ziua piticodrom!
Miflore, multumim mult. Cum a fost in vacanta?
Salutari tuturor.
Ioana75 spune:
Bianca, gingia s-a inrosit putin dupa ce i-a cazut dintele. S-a clatinat destul de multe zile inainte sa cada. Sa ne povestesti cum merg lectiile de pian.
Dana Lucia, felicitari lui Alberto!
Irina, sanatate Biancai!
Sa vedeti cum e cu 2 copii care vor sa castige la jocuri.... Smaranda nu se joaca cand ma joc cu Miruna - s-a prins ca n-au cum sa castige amandoua.
Ne-am inscris la biblioteca si sunt foarte incantata. Am gasit enciclopedii frumoase pentru copii; uitasem ca mai exista si lucruri gratis.
b_irina_c spune:
Ioana .
Eu sunt curioasa de exemplu daca s-ar juca Miru cu Vlad cum ar reactiona cel care pierde .
edit: cred ca am mai zis asta o data
Vlad s-a prins ca il lasam uneori sa castige si nu vrea asta. Se enerveaza pe noi daca se prinde, dar se enerveaza si daca pierde . Se duce la el in camera, trage un plans si revine pentru un nou joc
Din fericire i-a trecut Biancai raceala asta mai repede. Vrem sa o botezam la sfarsitul lunii (pana mai pot nasii sa o tina in brate ) si mi-e frica sa nu raceasca ... cautam biserici calduroase. daca stiti vreuna ziceti-mi si mie.
Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)
miflore spune:
Buna zanelor!
Azi ne-a cazut primul dintisor, din fata!
Direct, fara clatinari fara nimic, a ramas infipt in mar. Acum Ana o asteapta pe zana Maseluta cu un cadou.
Ioana, mai exista biblioteci?
Ca m-ati intrebat de vacanta a fost frumos dar cam fara zapada. La Predeal am profitat de zapada de pe partie si de pe patinoar, in rest nu era. La Bran era primavara. Asa ca din Bran am facut naveta la Brasov de 2 ori, am fost la Paradisul Acvatic la piscina. Merita mers, arata bine si ingrijit. Iar apa era caldaaaa, erau multe atractii, piscina de relaxare, jacuzzi, grota de relaxare cu muzica si intuneric, tobogane, restaurant, piscina semiolimpica, bazin de copii, saune, gheata dupa sauna, piscina exterioara, am stat ore bune.
Poze recente vedeti pe site-ul Anei.
dana_lucia spune:
Buna seara piticodrom!
Miflore felicitari Anei primul dintisor cazut! Da, zina Maseluta trebuie sa aduca cadou!
Despre biblioteci si aici inca exista, Alberto e membru de anul trecut si e foarte incintat ca-si alege singur cartile si DVD-urile care le imprumuta de la biblioteca si isi noteaza cu mare grija pe calendar in camera lui cind trebuie sa le inapoieze.
Am primit si raportul semestrial cu rezultatele testelor date in ianuarie si suntem f.f. multumiti atit spun sa nu il mai laud pe Alberto prea mult.
In rest incep si eu sa imi mai revin si incet, incet imi reiau activitatile cotidiene desi nu e deloc usor.
Numai bine tuturor.
miflore spune:
Dana, multumim! Si multa putere sufleteasca iti doresc.
Eu vreau sa-l lauzi pe Alberto, pe mine chiar m-ar interesa in ce au constat testele pe care le-a dat.
Ana a primit de la Zana Maseluta un microfon, acum toata ziua e vedeta, canta si se fataie prin toata casa. Iar dintisorul e in continuare in centrul atentiei, il scoate si-l baga in cutiuta de zeci de ori, azi-noapte l-a bagat din nou sub perna, s-a gandit ca poate zana o mai viziteaza o data.
diana_n spune:
hello ladies,
am o rugaminte mare la voi. O mamica de la subiectul de sep-oct 2009 al lui Nicholas are nevoie de ajutor. A nascut o fetita Raisa la spitalul Slobozia, doctorul a facut ce-a facut, tras, impins, pana l-a urma s-a nascut cu greu, cu cordonul strans in jurul gatului. De aici au inceput toate problemele de care noi cele de pe forum am aflat cel mai mult lunea asta, cand ne-a intrebat daca stim pe cineva care ii poate inchiria o camera timp de 1 saptamana langa un spital din Bucuresti. Au tras-o de limba fetele si pana la urma ne-a spus prin ce-a trecut in ultimul an si 4 luni. Ea mai intra pe forum sa ne felicite copiii, ca unul merge, ca unuia i-a iesit un canin si ne spunea ca Raisa e bine, face progrese. Nimic deosebit, ca doar si ai nostri faceau progrese, de ce ne-am fi gandit la ceva grav in privinta ei. Stiam ca avut curand dupa nastere niste crize epileptice, o alta mamica ne-a zis ca mama Raisei ne transmite salutari din Italia, unde sunt la tratament, dar nu am stiut de magnitudinea bolii.
Au hotarat de la inceput ca nu-si vor cheltui energia pe dat dr. in judecata, au facut tot ce va trece prin cap omeneste posibil, n-au putut sa puna mana pe faimosul formular E nu-stiu-cat prin care statul roman deconteaza operatiile facute in strainatate pentru ca sunt conditii atat de idioate, ca nimeni nu poate beneficia de el.
Aici este blogul Raisei si rugamintea mea este sa vedeti ce ochisori frumosi albastri are Raisa, si mai ales sa rugati prietenii din Romania sa completeze formularul prin care directioneaza 2% din impozitul anual pe venit catre fundatia “E Pluribus Unum” care ii va vira banii pentru operatiile viitoare. Formularul e gata completat cu toate datele.
In 2 zile fetele de pe forum i-au facut blogul, i-au spus cum sa dechida cont Paypal, au sunat verisoare si foste colege de liceu de la ziare si televiziuni si lucrurile se misca frumos.
Doar in 2 zile, prin mici donatii s-au strans 103 mil. lei, stupoare pentru parintii care au citit prima oara la ATM ca au primit 10 mil.
Sincer, ma simt vinovata ca m-am tot lamentat si vaicarit anul asta de alergiile lui Nicholas, cand mama Raisei nu s-a plans o data. Plus ca alergiile lui se duc vazand cu ochii, acum 4 zile i-am dat primul iaurt din viata lui, l-am umplut de bube, dar i-au trecut intr-o zi, azi i-am dat din nou si are o mica pata pe gat, atat !
Multumesc frumos!
dana_lucia spune:
Buna seara piticodrom.
Diana, m-a impresionat povestea Raisei si super gestul tau de a face cazul ei cunoscut. Am o intrebare, exista cont de donatii in euro, daca da, unde il pot gasi? Multumesc anticipat pentru informatie.
Miflore pe scurt despre testele date de Alberto au fost teste de limba olandeza, aritmetica, logica, natura, engleza, testele au fost pentru clasa a III-a caci el a III-a e). Daca te intereseaza nivelul testelor pot intreba la scoala mai multe detalii decit stiu acum, OK?
Seara buna tuturor.
diana_n spune:
Dana este un buton "Donate" pe blogul Raisei , in dreapta, chiar sub poza ei. Multumesc !!!
b_irina_c spune:
Miflore faina vacanta ati avut! Sa va fie de bine! Si ce mare s-a facut Ana! E domnisoara mare si tot frumoasa cum o stiam !
Mi-e doar sa vad copiloasii de pe forum... s-a facut copii mari de cand nu i-am vazut!
Noi... cum ne stiti... Vlad racit si cu o eruptie ciudata asociata, despre care medicul zice ca e un soi de alergie... Bianca cu o noua raceala (nr 4) care s-a dovedit a fi laringita...
Eu sunt suparata tare ca bolile astea mi-au redus lactatia si Bianca s-a obisnuit cu biberonul si nu mai vrea sa suga... va suna cunoscut ... poate va era dor de lamentarile mele ...
Si acum am o propunere.... Stiu ca sunteti multe care mai vizitati forumul, chiar daca nu scrieti .
ce-ar fi sa facem un album de actualitate cu copii nostrii?
Asa cum am facut cand erau bebelusi. Desi momentan nici nu mai stiu unde sunt pozele de atunci .
Se vede ca stau mult acasa, nu ?
si duminica placuta!
Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)