Prietene la bine si la greu - 76

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Tina, vazut pozici! sa va traiasca Geo!

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

. Sa zic si io doo vorbe, asta daca-s in stare ca Zburly ma termina cu miorlaiala + tras de par, muscat, etc si asta numai pe mami.

Dankutza, ce de cumparaturi a facut tati pt Pinky.

Lyly, citisem aseara ce ai scris despre micut...imi pare rau.

Raluci, pe Bubu, si-l felicit pt kk tare.

Vazut filmulete cu ranjita, ce fain plimba ea carutul.

Tina, sa-ti traiasca feciorul. Multam de ciste. Si eu am intre 49 si 50kg. Erau asa un prag psihologic alea 50 kg ...cand m-am urcat pe cantar si am vazut 49,7... Poate punem ceva pe noi de Craciun

Magda, felicitari pt vestile bune. Nepotica ce mai face?

Fetele, maine ajungem si noi in IOR dar nu stiu la ce ora, ca mandra doarme haotic Lyly, Cory sa inteleg ca v-ati anuntat deja ? Kreliutz, Many, Simina? Cine mai e dornica?

Sper sa se fi inteles ceva din ce am scris ...ma trage de picior si tipa mama, mama Somn...nici vorba.
Asta a scris zburlita: dsddyyy7wwjjik;p;p

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Maine la 9 am programare la dr Stamate (Medlife) pentru o ecografie abdominala totala lui Pinky. Am niste emotii....

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ancutz, hai ca nu pocesc pe nimeni breee

Dankutza pt ce eco la burtica lui Pinky?asa de check?sau ai iar vreun piticot??faince cumparaturile lui tati, mai ales ultima

Lili, si apoi tu o banuiai pe Lila ca rupe cantaru..si ea gazeluta Pe acolo suntem si noi cu kg, doar ca rechinasa e cam bulanoasa

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Atelierul meu Hello Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

iaca apar si eu ca prostu' la spartul targului..se pare ca am ratat festinul oferit de Tina,dar ma multumesc si cu struguri(sau sirop,ca nu mai retin exact) ca mai nou resimt o acuta nevoie de dulciuri (ca pe vremea studentiei) si nu e vorba de celebrul PMN...

ce voiam sa zic de fapt..magda ma bucur tare de rezultatele bune de la control..tineti-o tot asa; imi pare rau ca surioara e bolnavioara-sanatate maxima!!

monis am remarcat si eu ca semeni tare bine cu tatal tau,iar Santi cu tine..deci nu e de mirare ca bunicul e asa mandru de nepotul lui ;

andre cam rarut pe la noi zilele astea;prinsa cu treaba?! ce mai face Chiara? i-a trecut fornaiala?

Lyly eu zic ca e k cum papa Alex,care e un scump-by the way

Lili mamica obosita si pe Lila-mergacioasa-si-cu-nasuc-infundat; sanatate si nopti cat mai usoare!!!

si acu de incheiere sa va zic ce-a mai facut puiul meu azi:de obicei,cand face ceva nepermis ii spun"vezi,vezi" si ridic aratatorul ..azi,dumnealui a prins momentul ca era usa deschisa la baie si tusti sa bage manutza in vasul toaletei;ii fac semnul consacrat si ii spun replica de atentionare si numai ce il vad ca ridica si el degetul si incepe a gesticula..bineinteles ,ca imi trage un zambet din ala de milioane de m-a umflat rasul

aaa..azi i-am facut sufleu de dovlecel cu conopida ( de care nu e f.incantat)..a ras tot cat i-am pus in farfurie si i-am mai pus o tura

cam atat din categoria cra-cra..ca prea ma lungesc..

va -esc de nu va vedeti pe toate si va urez o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

LA MULTI ANI, GEO!

LA MULTI ANI, PAULA!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

mno,ma scuzati..musai sa-l mai laud putin: azi a batut din palme si aproape ca i-a iesit "doua-doua" pe gurita ("a" era asa mai moale)..eu ii ziceam bravo-bravo si bateam din palme de asta sunt asa surprinsa...si inca una :m-a vazut in mini-bucataria noastra si a zis: mama-papa....mi-a crescut inima cat ai zice peste..

hai ca ma duc sa prestez o tura de spalat pe jos cu detergent bio a la Andre...si apoi in patuc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna seara !
Am fost trista toata ziua cand am citit ca s-a stins bietul Tudor , saracutul sufletel .Bietii parinti cat trebuie sa sufere .

Am retinut putintel .
Lyly papa bine Alexutz asa. Cred ca perlele alea de branza le savureaza cu cea mai mare placere ,asa-i ?

Lili felicitari pt bilantul de un an ,tare multe mai stie fotomodeala lu mami sa faca ,dar ma asteptam de la ea

MAgda super vestile din excursia de la munte .Ai povestit foarte frumos . Doamne ajuta sa fie o reusita totala manevra medicamentoasa ce urmeaza sa o faceti . Sanatate si Iarinei !

Dankutza tinem pumnii maine la eco .Va fi bine cu siguranta !

Licurici ce vrea sa zica cuscri cu limba ta pocita ?
Ce bine papa rechinasa cu bulanasele pufoase

Flo' credeam ca povesti de mine si Iustin si cand colo era vorba de Zburli . Asa-i si motanu' asta ,numai calare pe mama-sa si m-a capiat cu tipatul ,tavalitul pe jos si lovitul cu capul in fata mea .
Speram la vremuri mai bune

Tina ce mese ai intins .Si super ca nu ai facut deranj acasa . Ma bag imediat si la pozici .

Monis mango pt noi toti e un mare cah .
Imi pare asa de rau pt tine cu gatul tau ,sper sa-ti treaca repede .

Cuscri mancacioasa mica zici ca da iama in frigider ? Bravo ei ,trebuie sa recupereze perioada in care a fost bolnavioara si fara apetit

Many toate bune ?

Lavi ,RamoX ,Krelia ,Smarandita,??? Nici un semn ?

Mergi la inceput

Miany si felicitari lui David pentru ce a invatat sa faca .Imediat te pune la punct cu aratatorul .

Andreuta ce faceti voi ? Esti un pic tristuta ?

Ava s-a mai linisit Dragos ?

Mergi la inceput

La Multi Ani Timotei !!!

La Multi Ani Natalia!!!

La Multi Ani Giulia !!!

Va doresc tot binele din lume ! Sa cresteti mari ,sanatosi si fericiti !

Mergi la inceput