Prietene la bine si la greu - 76
Raspunsuri - Pagina 20
Dozz spune:
Lumi, bravo pt pisicuta! 400 gr de solide, e mare progres. Sa o tina tot asa! Si vezi ca ai gresit putin la calcule, daca iti plac gemeneii lui Avalon, atunci mai tb sa faci 2 fetite
Cand am mers cu skorpionii la birou eram imbracata in pantaloni negri de stofa + sacou de raiat + rucsac in spate. Mainile neaparat libere pt ca sa le agit pt echilibrare. Nu va zic cum dadeam din maini, ca un elicopter eram . Maine tura 2, sper sa ma prezint mai bine.
Dozz spune:
Of, Licurici, eu sunt trista tare cu alaptatul. Dar el e mai happy, in sfarsit isi vede visul cu ochii. A fost cam stresat cat timp nu accepta fetita nici biberonul si ne chinuiam cu lingurita, atunci a zis de cateva ori ca era mai bine cu tzitzi decat asa . Acum, ca accepta biberonul, el e multumit. Eu accept cam greu schimbarea asta, dar recunosc ca ma bucur si eu de biberon, varianta cu lingurita era extrem de dificila.
O alta parte buna este ca Ana are acum program de somn ok noaptea, doarme aproape intotdeauna de la 20-21 pana la 3-4 dimineata fara pauza. Mici exceptii avem si noi, dar regula asta e. Eu cred ca lipsind elementul de alint la tzitzi, nu mai prezinta interes trezirile nocturne.
Andrecluj spune:
Buna dimineata, suplimentez frapucinele in vena si spun Maya Licurici Iti multumesc pentru gand. Ionela Poate pare ciudat si poate nu ma crezi, aseara m-am culcat cu gandul ca poate are timp Ionela sa citeasca ce am scris si poate imi scrie 3 vorbe, ca mereu m-a ajutat. Da, deja sunt stresata si mi-am dat seama cand "am tras un chef pe cinste" de dimineata cu fiica-mea, am dat Bon Jovi la maxim, eu bateam ritmul cu acele de tricotat, ei i-am dat 2 linguri de lemn, dupa care cu ochii mintii o vedeam pe mama spunand "ce educatie o fi si asta?". In fine, stii ca nu-mi place sa povestesc aici despre problema asta, dar deja nu ma concentrez la ale mele de stres. O sa te rog daca ai vreme pe mess sa-mi spui daca am gresit ceva in dialogul ala, apreciez mult parerea ta. Multumesc Sa revenim la ale forumului, sa-i doresc multa putere la Strumphy , sa ii spun la Smara ca o astept mult, poate cu niste poze, chiar daca numai pe privat si cam atat imi amintesc. A, Ancutza , zi-mi daca ai vorbit la OPC te rog. Gata, ma apuc de munca Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj A, Ancutza , zi-mi daca ai vorbit la OPC te rog. Gata, ma apuc de munca Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
nu, draguta mea, nu am vorbit...m-a dezarmat putin (nu de tot) raspunsul pe care l-am primit la topicul specializat...faza e ca acum adun informatii, studiez cazuri asemanatoare sa vad cum pot rezolva problema... acum, nici nu stiu daca la OPC trebuie sa ma duc cu o astfel de problema...habar n'am...logic ar trebui sa pot merge la ei, ca doar sunt "consumator" de lumina, lift, gunoi...etc...
multumesc de grija...te tin la curent ... multi
edit: m-am razgandit, nu sunt consumator de gunoi
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
strumfy_12 spune:
Andre ultima ta discutie seamana cu discutiile mele cu mama. Si eu il folosesc pe dak tot cu scopul de a nu creea obligatie. Dar niciodata acel dak nu e inteles cum trebuie... asta e ... eu pun pe seama diferentei mari de varsta. Sper doar ca eu sa nu fiu la fel cand voi avea varsta ei.
Mami fericita de strumfita
miany75 spune:
fuguta-fuguta intru sa zic si eu doua vorbe...ooff,am uitat sa dau binete!!!! salutare,fete!!
noi am avut o noapte mai zbucimata (demult nu am mai avut una asa),din motive de maselutza..se zareste un coltisor in stanga jos..sper sa nu ne chinuie prea mult..asa..
Andre multa,multa rabdare iti doresc; si maica-mea mai are unele scapari,in sensul ca,ba ii cumpar prea multe haine,ba prea multe jucarii...,dar din fericire se rezuma la atat;una peste alta si noi mai avem unele "clenciuri" si toate astea iti dau asa o stare aiurea..asa ca te inteleg..eu mereu imi zic ca e de vina si varsta si mentalitatea...nu totdeauna ma ajuta si mereu am si eu mustrari de constiinta...ar fi multe de spus,dar ma opresc aici...sper sa gasesti puterea de a face situatiei!!!
monis poate o fi numai o faza asta cu dusul;nici lui david nu ii place dusul,adica atunci cand il limpezesc pe capsor....altfel face gestul ala minunat de a incerc sa prinda apa; e mortal cu noau freza!!!
Lumi ma bucur ca 'strategia'da roade; ce nora isteata am!! despre mers iti zic ca isi va da ea drumul..asa a facut David o perioada destul de lunga,dupa care numai ce ne-am pomenit ca merge ( de cand a facut primii pasi toate neamurile ma agasau cu intrebarea "nu merge? nu merge?"-imi venea sa le dau in cap,dar le spuneam "va merge cand va fi sigur pe el,deocamdata isi cauta echilibrul si e si mai comod de felul lui,plus ca e preocupat de alte chestii-gen vorbit")..
dana n. ce faine momente de tandrete aveti voi acolo!!! sa stii ca si finutul meu (are 9 ani acu) si acum are un mod aparte de a adormi (nu de fiecare data) se joaca cu o suvita de par de-a lui ma-sa sauisi mai baga manutza in decolteu.. mi se pare asa de fain !!
apropo de dansul sportiv,si mie imi place de mor..e unul din regretele mele ca nu am facut,asa ca si eu ma gandeam ca poate-poate david va manifesta interes ptr. asta...la cum danseaza cand aude muzica..
trimit si mai revin...ca voiam sa intreb ceva dar sa ma bata cucu de stiu ce...
va si pofta mare fulgusorilor si nu numai!!!
scz eventualele incoerente sau greseli de ortografie...nu mai editez..
miany75 spune:
LA MULTI ANI,MAYA DE RGAGAPIE!! SA FII SANATOASA,IUBITA SI FERICITA TOATA VIATA ALATURI DE PARINTII TAI DRAGI!!
MANY si incredere in tine ca ai luat decizia corecta,indiferent ce probleme sunt!!