Prietene la bine si la greu - 76

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

Multa am facut si primesc si in vena daca imi ofera cineva
Alex e treaz de la ora 6

LA MULTI ANI MAYA!!!

revin mai tarziu

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neatza!

La multi ani Maya de Rgagapie!

Strumphy, sper ca nu mai e strumfita mica deloc bolnavioara, nu mai stiu, ai zis ce a avut?
Multam pentru incurajari si tie si lui Dozz.

Monis, sa ii fie de bine freza cea nou lui Santi. Sa stii ca si la noi e cu cantec mare spalatul pe cap, si mai ales clatitul, ca trebuie sa o intind in cada si incepe sa planga de zici ca o taie carevaAcum de cand e cheliuta ma misc in doi timpi si trei miscari si gata spalatu.
Acu citeam, pe cap il speli cu dusul? ca eu nu, o intind in cada, o ud pe cap, o ridic in fundulet, ii spal parul, atenta sa nu ii ajunga samponel in ochi, si pe urma iar o lungesc in cada, si dau cu apa peste par. Nu folosesc deloc dusul, probabil ca de la asta s-ar speria si mai rau..

Dana, vaz ca si ginerelu e alintacios la culcare, si cu rechinila ma chinui greu sa o adorm. Trebuie sa fie neaparat obosita bine bine ca sa adoarma mai repede..de nu...sa te tii cat chin

Lumi, ma bucur tare tare ca a inceput sa manance pisicioasa

Andre, deci se apropie venirea lui buni, peste 8 zile...Iti doresc multa multa rabdare sa ai Pfoai...ce discutii alambicate cu buni

Dozz, ai fost super tare cu skorpionii. Chiar te admir tare!Sotzu ce zice de ei?( tot voiam sa zic, banuiesc ca jubileaza dl sotz de cand Ana nu mai vrea tatzi, cred ca e in al noualea cer, ca tare erai mahnita pe el ca se jena ca alaptezi in public)

Lyly, io ofer un ceai indian negru negru, e bun si ala de bagat in vene Amalia e treaza de la 6.30( de la 6 tot m-a tatzait juma de ora, si dupa gata, trezirea, dar..am pasat-o lu ta'su care e matinal, si a stat cu el pana pe la 8)

Gata pauza..fug la munci

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Atelierul meu Hello Kitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

LA MULTI ANI MAYA

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

La multi ani,Giulia!

La multi ani,Natalia!
La multi ani,Timi! - asta pt ieri.

Si pt azi- LA MULTI ANI MAYA de Rgagapie!!

Ema inca mai doarme, ca s-a culcat la 12, trezit la 3, 4, 5, 6 M-a terminat cu mancatul si foitul noaptea. Nu-mi vine a crede ca-s copii care dorm toata noaptea fara pauze de masa, foiala etc

Tare dragut a fost ieri in parc, pacat ca Lyly nu a mai stat mult dupa ce am venit si noi...am sosit la spartul targului, pana m-am moscait Ne-am plimbat cu Simina si Maya. Fetele au cazut late de oboseala.
Lyly, nici eu nu prea am facut poze din cauza de Zburly care nu m-a lasat o secunda.

Vazut freza lui Santi, pe Chiara cu hohoho, pe Pinky, care e o scumpete . Am ramas la opera hello Kitty a lui Licurix. Cat despre ce povesteai de tati...sa stea 1 zi cap-coada cu copilul (mancat, schimbat, spalat etc) sa vada ce 'usor' e.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!
La multi ani Maya!!!!
Multumesc ca va ganditi la noi sa se insanatoseasca Andra repede. De avut cand am zis ca are febra nu stiam de la ce e. A inceput cu o febra fara alte simptome si dupa 4 zile a aparut si cauza afte dureroase. Aftele erau atat pe limba cat si pe cerul gurii si in fundul gatului. Din cauza durerii nu poate manca solide si lichide cu greu. Acum au mai trecut dar nu de tot. Cateodata dureaza si 2 saptamani vindecarea sper sa nu fie cazul nostru.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

HelloLa multi ani sarbatoritilorStiu ca e tarziu dar...IOR?? Anybody? eu ieri n-am reusit sa ajung...Nu apuc sa scriu...suntem bine, ne iese o masea cred...deci Maraisimo domnisorul..asta e. Noaptea foiala continua&stuff. e funny ce sa mai..EDIT: am zis sa profitam acum de parc pt ca sapt viitoare cica vine zapada!Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Si acu sa imi vars si eu oful cu asociatia. Nu stiu cum e la voi dar la mine e asa: in functie de apometre platesti apa + in functie de repartitoare caldura(dak ai centrala platesti doar cat incalzesc tevile care trecprin apartamentul tau) + lumina pe scara+ maturatul pe scara+ administratora ca aduna banii si face platile. Deci in functie de numarul de persoane se plateste lumina pe scara si maturatul... si de aici intrebarea mea dak merg cu copilul in brate si copilul nu circula pescara de ce tresa platesc maturatul pt el? Ce matura din urma lui?
La noi gunoiul se plateste separat si acolo mi se pare normal sa fie trecut... ca doar stim sa murdarim pampersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Si acu sa imi vars si eu oful cu asociatia. Nu stiu cum e la voi dar la mine e asa: in functie de apometre platesti apa + in functie de repartitoare caldura(dak ai centrala platesti doar cat incalzesc tevile care trecprin apartamentul tau) + lumina pe scara+ maturatul pe scara+ administratora ca aduna banii si face platile. Deci in functie de numarul de persoane se plateste lumina pe scara si maturatul... si de aici intrebarea mea dak merg cu copilul in brate si copilul nu circula pescara de ce tresa platesc maturatul pt el? Ce matura din urma lui?
La noi gunoiul se plateste separat si acolo mi se pare normal sa fie trecut... ca doar stim sa murdarim pampersi

Beatrice draga, se pare ca nu prea avem ce face...lasam capul jos si suntem la mana "lor" pt ca asociatiile "cica" nu se subordoneaza nimanui (eu asta nu o cred)...uite ce raspuns am primit aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126669&whichpage=16

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Ancutza asociatiile de proprietari au un soi de autonomie... sunt diferite tare de alte forme de organizare. Ce vroiam sa spun este ca daca este trecut copilul din prima zi la intretinere, este corect. Daca asociatia nu face asta, cinste ei .

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

mama lor cu autonomia lor, ca iar m-am enervat...ca cica nu ai ce sa faci...o las moarta

edit: faza cu copilul am inteles-o, merci, te pup

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneata

Am avut o noapte super ok. A avut Mihnea ceva treziri, dar, fata de noaptea precedenta cu planton de 4 ore legat, a fost parfum.

Imi refuza mancarea de la vaccin incoace, dar si pt ca ii sparge gingiuta un dintoc. Dimineata m-a facut la nervi cu refuzul mancarii. Acum mananca linistit cu tati TRADATORUL! Bine ca mananca!

Andre, nu cred ca e negllijata Chiara!!!. NU CRED si pace. Iti dai seama ce incredere are in tine daca adoarme imediat ce-i spui ca o iubesti?!?!?! Un copil care simte lipsa mamei refuza sa adoarma de frica sa nu plece iar niucidecum nu adoarme instant. Fata are incredere in tine, si da, cred ca ar vrea sa fie mai mult timp cu tine, dar se pare ca SE MULTUMESTE CU CE PRIMESTE ( MAI BINE PUTIN SI BUN DECAT MULT SI PROST)
Cat despre buni, deja esti stresata ca vine ( asa te simt). Incearca sa te calmezi ca abia stresul asta o afesteaza pe fetita. Sunt convinsa ca buni iti va fi de ajutor... cred ca broscuta cea surda va fi un bun model pentru tine ( daca ai sa vrei sa-l urmezi)
Imi pare rau ca deja aveti discutii din astea la tel. Uff! Multi pupici iti trimit cu drag sa ai rabdare si putere

Dankutza, Strumfy, la noi steluta a avut super efect in primele luni. Acum e buna ca instrument de joaca si atat. Apasa pe butoane, o invarte pe parchet, se uita in lumina aia... dar la somn e fix ZERO

Lumi, ai o super-fetita desteapta. Ma bucur ca va iese cu mancarea

Monis, imi [are rau ca plange piciul la spalatul pe cap. Din fericire, Mihnea inca se bucura de dusul care ii curge direct pe cap si de statul culcat in cada cat sa ramana numai nasucul afara din apa. Poate acum, cu parul scurt, se vor mai schimba lucrurile.

Strumfy, sper sa-si revina repede printesica. Tare sunt dureroase panaramile alea... Eu mai faceam din astea, dar cate 1 maxim 2 si mancam cu lacrimile pana in barbie de durere ( si eu nu sunt o miorlaita la durere de felul meu). Saracuta de ea. Pupici si putere si tie

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput