Prietene la bine si la greu - 76
Raspunsuri - Pagina 11
many_bani spune:
Monis, Shtephy, suntem pe aici, nu sunt bine, dar sper sa fie o etapa, s-au intamplat multe, nu neaparat rele, dar de suflet, a trebuit sa iau niste decizii, din punctul meu de vedere radicale, iar atitudinea lui Vlad, in loc sa-mi intrareasca convingerea ca fac bine, m-a cufundat mai mult in incertitudine. Sper sa ma adun si sa depasesc faza asta, de fapt trebuie, nu stiu cum voi face, ramane de vazut.
Urez si eu Mateiutzilor
Pupam si Chiara haioasa si pe mami ei
Trimit si catre Magda un mare
De fapt pe toata lumea si trimit multi
mami de Vlad (29.10.2009)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Monis, Shtephy, suntem pe aici, nu sunt bine, dar sper sa fie o etapa, s-au intamplat multe, nu neaparat rele, dar de suflet, a trebuit sa iau niste decizii, din punctul meu de vedere radicale, iar atitudinea lui Vlad, in loc sa-mi intrareasca convingerea ca fac bine, m-a cufundat mai mult in incertitudine. Sper sa ma adun si sa depasesc faza asta, de fapt trebuie, nu stiu cum voi face, ramane de vazut. |
aici suntem sa ne sustinem, daca vrei sa vorbesti te asteptam cu drag
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
magdaz_ina spune:
Dana, felicitari pentru eco !
pentru mamici si pitici !
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
dienutze spune:
Multumim de urari!
Si noi dorim tot binele din lume colegutilor fulgusori!
Comoara mamii a facut anisorul azi, nu imi vine sa cred ce frumos este sa ai un pui mic si scump!
Noi suntem bine, eu impartita in multe pb de familie si nu numai, nu am timp mai deloc, dar ce e important e ca Natalia e sanatoasa si da semne ca si desteapta...se umfla in pene mami...
Scuzati modestia , dar pt pui...intelegeti sentimentul.
Este, in schimb, foarte incapatanata!
Cred ca sunt prima mama denaturata, am reusit saptamana trecuta sa ii dau peste manuta! Da, eram extrem de obosita si ea se incapatana sa rupa o figurina de pe dulap!
Dupa o mie de rugaminti sa nu rupa, sa mangaie, sa ii vorbeasca etc...am incercat sa ii distrag atentia, i-am pus muzica, am incercat multeee, nuuuu, ea tot sa rupa porcaria aia...
Ea si-a luat una peste manuta, cu mana mea, tot a rupt porcarioara de figurina, era un donald cu o minge, eu sa pocnesc de nervi ...ea satisfacuta ca a reusit...
Deci ma declar depasita in situatii de astea.
Trebuie sa mai studiez...sa ma controlez..sa ma odihnesc..cine stie...
Am facut o groaza de drumuri la bunici, sunt in provincie, in colturi diferite ale tarii, de fiecare data venim supeeerrazgaiati, spre disperarea mea!
Deja am lupte cu bunicii (care sunt "baba" si "tataia") care ii baga in gura toate tampeniile si o lasa sa faca exact ce spun eu ca nu are voie! De ex sa rupa ochelarii bunicii, sa distruga telefonul cu clapita, sa se joace in tava cu tacamuri etc
Concluzia: o vor vedea rar si ea va ajunge la cresa din septembrie, nu la bunici!
Sa o si laud putin... merge in casa singurica, afara inca ii e frica, spune mama, tata, baba-bunica, tataia, si in rest silabe... Are un fluier la care a invatat sa sufle si o amuza teribiiil, mirosim florile cu o mutrita adorabilaaa, danseaza pe melodii ritmate, ii place cand da mami cu aspiratorul si ar vrea calare pe el, mananca binisor...si multe altele, le stiti si voi caci sunt niste dragalasenii la varsta asta.
Ne pregatim de vaccin, mie imi vine sa plang de acum, la fiecare vaccin i-a dat mica evolutie inapoi....
Va pup pe toate si imbratisez tare tare fetele incercate!
In naivitatea mea vreau sa cred ca exista o lege a compensatiei! Si unde a fost o rana va creste un lan de maci!
Pup fulgusorii si fratiorii!
dienutze spune:
Daca tot doarme gaza si azi e zi de sarbatoare pt mine, adica...stau! sa va mai plictisesc cu ceva. De fapt cu 2 pb.
Unde duceti puii la joaca pe frig? Caci daca stam 2 zile in casa tampim amandoua!
Am deja tabiet la adormirea puiului. Adormirea se face in pat la tzatzi, e de fapt o dragaleala si o tavaleala care tine intre jumate de ora si o ora!
Intre timp eu vad ...seriale, da, sunt denaturata!
Tocmai am terminat Weeds. Mi s-a parut bestial! Aviz amatoarelor!
Spuneti-mi si mie ce se mai merita in materie de seriale.
Gata, dati cu pietre acum :)
Andrecluj spune:
Si totusi, Many cata putere pe tine! Te felicit, vei trece peste toate ca esti un om puternic, iar noi suntem aici cu o imbratisare, da? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
laurairina13 spune:
Ionela, o iubesc pe mami tau!!!!! Lucrez, lucrez la pisicute, apar zilele astea cu un mic card de matze pe bazar la DC,sper sa am noroc
Dienutze, welcome back! Eu cu mandra in zilele naspa ies la cumparaturi pe la marketuri, si consider ca ia si ea aer si nu se plictiseste, sau o duc in vizite la bunici.
Many, cum eu sunt foarte din fire, am ramas putin descumpanita incercand sa citesc printre randuri prin ce treci. Sper sa nu fie ceva naspa rau, si sa tragi concluzia ca ai luat cea mai buna decizie
Raluci, ce face Bubu?
Andre, bestiala Chiara -babo-natale!
Pff cred si eu ca erai in al noualea cer de mandrie cand ea chiuia in magazin, cine dintre noi nu ar fi fost asa?
Smaranditza, treci la apel si da de beut la feti ca doar odata face Timi anisorul!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Atelierul meu Hello Kitty
raluci_b spune:
Dienutze - ce ma bucur ca scrii, hai ca nu esti denaturata , cand frig, in scot tot afara, doar cand ploua caut spatii de joaca prin mall-uri, in rest, afara afara si iar afara
Licurici - din fericire azi nu a facut kk deloc febra nu, muci la greu si se infunda si nu poate dormi mai mult de 30 minute , maine avem vaccinx2
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 apar zilele astea cu un mic card de matze pe bazar la DC,sper sa am noroc |
vezi ca din cate stiu, la bazar se ofera lucruri gratis, iar cei care cumpara platesc nu vanzatorului, ci intr-un cont pt. persoana care vor sa o ajute. mai intereseaza-te. nu spun ca nu ar fi bine sa oferim si acolo ceva, dar cred ca inca nu e momentul pt. tine, poate dupa ce o sa te imbogatesti.
LA MULTI ANI NATALIA
LA MULTI ANI GIULIA
LA MULTI ANI TIMOTEI
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz