Mamici inimoase de Constanta ***132***
Raspunsuri - Pagina 6
georgipuia spune:
Stati lini ca va rezolva mama... garantat 2 pui mi se prind din cati am pus... ii vad eu cum evolueaza... cei de la munca zic, ca cei pusi acasa cred ca nu au limina si leau cazut frunzele, ceea ce nu e semn bun deloc.
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz gagici, help pls imi trebuie idei de cadou ptr domnisoare de 6 ani. |
Sunt seturi care au de toate in ele, sa isi creeze ele singure margele, bratari, diverse chestii de aplicat de pahare, pe rochite, etc., f creativ si le dezvolta si imaginatia.
In rest...cred ca depinde de fetita...papusele, etc sau masinute
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
georgipuia spune:
Erau odata "sa tesem frumos" ... eu il consider un joc interesant pt varsta asta...
diana2242 spune:
Georgi e boala molipsitoare cu somnul asta?imi pica ochii in gura acum si asta din cauza ta si vreau si eu un trandafir nu de alta dar soacra-mea are cumnata are si eu sa ma las mai prejos?ele au rosii or sa moara de ciuda cand or vedea ce le coc eu lor asa ca pls nu ma lasa balta.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
georgipuia spune:
Inregistrata comanda, dar va rog confirmati cand voi anunta ca am pui de dat, ok? ca mama e batrana tare si va uita...
mygirl spune:
[quote]citat din mesajul lui georgipuia
Erau odata "sa tesem frumos" ... eu il consider un joc interesant pt varsta asta...
Foarte interesant si la varsta noastra :). Am tesut zilele astea ca fie-mea s-a plictist repede si imi era mila sa las lucrul neterminat. Mi-am amintit de copilarie.
Alta idee de cadou ptr fetite, in afara de seturile creative, sunt animalutele webkinz (plusuri cu cod, intri pe net si iti cresti animalutul virtual, f interesant - si aici imi place sa ma joc). Nici nu sunt foarte scumpe, in jur de 30 lei si sunt tare dragutze.
Mihaela, LA MULTI ANI, sa ti se implineasca toate dorintele . Cu placere as fi onorat invitatia, dar acelelasi curs nu ma lasa, sunt incurcata cu el pana la sf lui decembrie. Pupici si distractie frumoasa de ziua ta!
Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)
georgipuia spune:
Lasati fetelor ca mananc eu si pt voi... vb lu Boti.. ies in societate... ma simt independenta...
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Lasati fetelor ca mananc eu si pt voi... vb lu Boti.. ies in societate... ma simt independenta... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
mihaela77O spune:
see ya!
alina,te-ai schimbat?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2