Mamici inimoase de Constanta ***132***
Raspunsuri - Pagina 5
lulu77 spune:
Citat: |
alcool] oare sa fie de la explozia solara? colegii mei multi se plang de dureri de cap... da mie imi e sooomnn... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
pe mine ma dor dintii...
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
diana2242 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lulu77
cate ma faci tu sa recunosc, am destul...( 67 ) si dotata in alte parti...acolo nu imi vine. Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2 bazar umanitar |
e clar nu imi vine eu am cu vre-o 10 in plus asa ca nu mai stam pe ganduri.trimite-o cui trebuie
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
Dodo-pui spune:
Dus Don'ul la gradi culcat huna....si pe net si nu numai.
Bey voi ce va laudati cu kg-le voastre??Vreti sa va zic cate am io???
Boti pe unde spui tu de jucarele piciorul meu nu duce si cu hunii(logic) nu am cum sa ajung acolo....prin urmare ma "respect" caut prin Ct sau pe la noi
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
lulu77 spune:
Bey voi ce va laudati cu kg-le voastre??Vreti sa va zic cate am io??? [ dod-participarea noastra in concurs Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Tu faci misto de noi, nu?
bazar umanitar
georgipuia spune:
Eu am mai multe decat Lulu.. deci nu inteleg de ce-si face probleme... (asta asa ca sa o linistesc nitel)
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
georgipuia spune:
Sa va spun o bomba...? un pui de la trandafirul meu, oferit in primavara la o colega, a facut pana acum 4 flori, din care una are si 2-3 petale rosii, printre cele portocalii... e asa happy colega mea... trebuie fotografiat...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
citat din mesajul lui georgipuia Eu am mai multe decat Lulu.. deci nu inteleg de ce-si face probleme... (asta asa ca sa o linistesc nitel) Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
dar inaltimea ta se compara cumva cu a mea, doamna?
bazar umanitar
Dodo-pui spune:
Alina rad de mine...sincer
Georgi eu inca astept pui de trandafir (portocaliu)...pe str caraiman imediat dupa Far cum mergi spre peco le locul de joaca pe stanga la piese auto au 2 sau 3 trandafiri galbeni-portocalii SUPERBI...sincer imi vine sa ajung in CT doar sa "obtin" si eu un puiutz...sunt fan
Dumnezeu imposibilul!
lulu77 spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Alina rad de mine...sincer Georgi eu inca astept pui de trandafir (portocaliu)... dod-participarea noastra in concurs Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Eu m-am abonat la georgi de f mult timp la trandafir..poate confirma
bazar umanitar
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui lulu77 Eu m-am abonat la georgi de f mult timp la trandafir..poate confirma |
Pay ne-am abonat amandoua ..la umanitare la distanta de 2-3 raspunsuri...dar preventiv...amintesc
Dumnezeu imposibilul!