Mamici inimoase de Constanta ***132***
Raspunsuri - Pagina 4
lulu77 spune:
Citat: |
is happy ca a inceput iar "anatomia lui grey", aseara am fost in extaz, de la 10 am avut ora de relax, n-a mai miscat nimeni in casa CLIPE DE VARA mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005) Si Mihaita are nevoie de voi! Speranta si incredere pentru David www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE |
Si eu ....sunt mare fan!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
Madamsadamy spune:
LA MULTI ANI, Mihaela!!! Sa ai parte numai de bucuri si multa sanatate.
Lulu , am cautat si eu in PM si nu am nimic, ar fi trebuit?
Noi suntem pe ultima suta cu pregatirile de motz. Abia astept party, nu de alta dar o iubesc pe mandretzea asta mica tare mult. Sunt curioasa pe ce o sa puna mana.
simonapro spune:
Iti transmit si virtual: La multi ani cu bucurii, impliniri si tot ce-ti doresti!
Miha
Roxana: multa sanatate, sa treaca pacatoasa aia de tuse!
Fug ca mi-au venit copiii, gata cu relaxarea
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
lulu77 spune:
Rox, sanatate.
simo, gata distractia.
bazar umanitar
cryss_cryss spune:
MIHAELA
Iti doresc multa sanatate,ca asta este cea mai importanta si copilasii tai sa-ti aduca numai bucurii!Ghiulten,sarbatori fericite!Va pup,o zi frumoasa sa aveti!
diana2242 spune:
Miha LA MULTI ANI!Sa fii sanatoasa si fericita ca sa poti avea grija de familia ta ca si pana acum daca nu mai mult.Pupici si de la noi si distractie placuta.
Georgi eu te inteleg perfect cu banii noi in aceeasi zi ii terminam.
Vladis parca ma intrebasei daca Rares mai are 2 somnicuri pe noapte nu?Ei bine nu el doarme singurel in camera lui de la 10 luni dar se culca pe la 22 seara si dimineata la 7:30 cand deschide taica-su usa sa plece la serv suna niste clopotei si se trezeste dar duminica cum eram doar noi 2 acasa si nu a plecat nimeni a dormit si el mai mult.Cred ca dau jos clopoteii aia azi ca vreau si eu sa dorm macar pana la 8 si nu mai pot.
Lulu in ce zona stai?ma tot gandesc la rochita ta nu mi-o dai sa o probez totusi?eu am una din satin dar elastic tot cu dublura si e mai mare dar am observat ca ar merge si mai mica dar cum asta e elastica nu stiu cum ar fi una ne elastica ai inteles ceva din ce zic eu aci?
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
lulu77 spune:
Lulu in ce zona stai?ma tot gandesc la rochita ta nu mi-o dai sa o probez totusi?eu am una din satin dar elastic tot cu dublura si e mai mare dar am observat ca ar merge si mai mica dar cum asta e elastica nu stiu cum ar fi una ne elastica ai inteles ceva din ce zic eu aci? Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel |
Diana, mare lucru nu am inteles din ce zici tu...Rochia...maine ar fi trebuit sa o trimit catre cineva care doreste sa o cumpere.Nu ma deranjeaza sa o probezi, daca tu crezi ca iti vine, numai ca nu stim cum putem face.eu stau in poarta 6, azi ajung tarziu acasa, maine..nu stiu ce sa zic, sunt la birou pana la 16.30.
bazar umanitar
georgipuia spune:
Fetele nu stiu cum sunteti voi, dar eu am un somnnn...nici acilea nu scrieti mult, nici la bazar... pot sa pun crestetu pe birou si sa trag un pui de nani? oare sa fie de la explozia solara? colegii mei multi se plang de dureri de cap... da mie imi e sooomnn...
Mony e acasa singurica, sotu a plecat la Bucuresti... vreau si eu acasa
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
diana2242 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lulu77
Diana, mare lucru nu am inteles din ce zici tu...Rochia...maine ar fi trebuit sa o trimit catre cineva care doreste sa o cumpere.Nu ma deranjeaza sa o probezi, daca tu crezi ca iti vine, numai ca nu stim cum putem face.eu stau in poarta 6, azi ajung tarziu acasa, maine..nu stiu ce sa zic, sunt la birou pana la 16.30. Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2 bazar umanitar |
in cazul asta trimite-o cui trebuia.o sa imi caut alta tu cate kg ai de nu iti vine?
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
lulu77 spune:
in cazul asta trimite-o cui trebuia.o sa imi caut alta tu cate kg ai de nu iti vine? Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel |
cate ma faci tu sa recunosc, am destul...( 67 ) si dotata in alte parti...acolo nu imi vine.
bazar umanitar