Sezatoarea canadiana (198)
Raspunsuri - Pagina 12
ankalaura spune:
Ah, de magik asta nu aflasem, deci eu picasem pe varianta chinezeasca.
Anyway, macar e de 5 ori mai scumpa, la asta n-am gresit
Ia sa ma duc eu la biblioteca acuma, ca iar n-am scris nimic toata ziulica!
ankalaura spune:
Domne, eu sunt fan chestia aia cu aburi, si scapi si de praf, fie el si bicarbonat de-ala...
Aici nu am cumparat inca, dar in Ro nu mai aveam nici un produs de curatat pe jos, curatat geamuri sau curatat chiuvete sau toaleta. Totul faceam cu pinguinul ala cu aburi si cu mopul aferent.
delphin spune:
ANKA, ce ma intereseaza pe mine e ieftin . Am trecut deja de aceasta, sa zicem dezamagire. Dezamagire la capitolul internet ilimitat si telefonie ilimitata. La fel si preturi la telefonie mobila. Ne-am obisnuit noi la djib, ne-am obisnuit vorba vine, am invatat sa traim si fara vorbit mult la tel si fara internet ilimitat.
Fa si tu o lista cum cam ce crezi ca ai vrea, dar asa cum zice ISELIN, eu sunt sceptica, din acest motiv nu am luat, dar parca as incerca, mai ales acum ca sunt mai ieftine.
Apoi, faptul ca nu e TGV, nu ma afecteza cu nimic, nici in fr nu circul cu trenul si sa o zic pe aia buna, eu nu am urcat inca, flacaii mei au fost, eu nu.
Ce ar putea sa ma dezamageasca nitel ar fii cumparatul de pe net si starea strazilor si faptul ca se circula cu maxim 100km/h
Sa va mai spun una, pt. David eu am cump. couches lavable din USA fabricate in Canada. Marca kushies, cele mai super la vremea respectiva. Sotul nu a putut suporta mirosul si...revenirea in general la spalatul scutecelor, deci am renuntat.
Iselin, inteleg ideea, nu sunt ecologista la extrema, sunt un cetatean simplu care incearca pe cat se poate sa prezerveze "la terre". sa-mi auzi flacaul cel mare ce discursuri despre ecologie tine si cum imi spune ca pot sa spal si cu otet alb veceul si cum e incantat cand simte mirosul.
delphin spune:
Cica bula aia ar avea in ea ceva bucati de ceramica si principiul ar fii cel de care zice ISELIN. Si la fel am auzit si eu de rufe care devin gri. Acum unii zic ca devin gri de la variantele contrefaçon, dar eu nu stiu sigur. Am mai citit ca se pune o lingura de bicarbonat in bac-ul de detergent si cateva picaturi de ulei esential de lavanda diluate in apa in bacul de asuplisant.
Voi ziceti dac va intereseaza ceva, ca loc ar fii in bagaje, ca doar platim 4 bilete si sigur nu aduc 80kg de haine cu mine
La Djibouti foloseam otetul alb, e bun, revenita in civilizatie am cedat tentatiei, mai ales ca a noastra casa nu a fost locuita timp de 7 luni si a trebuit facut un menage substantial, mai ales ca locatarii au avut grija doar sa nu fie zgariati peretii :)
maru spune:
lecitina, iti da un boost mai ceva decat cafeina, si fara side effects
Citat: |
citat din mesajul lui alina023 Hai ca am batut recordul de mesaje pe DC intr-o singura ora!! :)))) Va doresc sa aveti o zi frumoasa si va multumesc mult pentru ca m-ati primit in randul vostru! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! Povestea nasterii Anei ************************** Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!! |
delia79 spune:
Anka, merci!
Auziti , dar de nucile care spala auzitarati? www.lanoixdelavage.fr/index.php?id=1" target="_blank">NOIX DE LAVAGE
Mie mi-a recomandat o prietena din ro, dar inca n-am avut tupeu sa comand
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
iselin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maru lecitina, iti da un boost mai ceva decat cafeina, si fara side effects
|
Pai daca a zis Maru, pot zice si eu: poti sa incerci un joint, o iarba ceva, ajungem direct la capitolul 199 in noaptea asta!
Maru, a fost buna tare conferinta ta daca ai idei luminoase.
Poze, poze de la simpozionul tau?
Esti tare acum, ai relatii inalte in lumea halatelor albe.
Dupa ce face Anne medicina te cer pe pozitie de plasament in stagiu, burse...
maru spune:
conferinta e EDAC si am fost invadati de quebecosi! hahaha, nu radeti, se pare ca Quebec are cea mai mare rata de copii cu disorder eating, de la anorexie pana la obezitate (trecand pe la binge eating).
Cea mai tare faza a fost cand a aparut un medic cu first name Basil, iar studenta noastra angoleza de origine, deci vorbitoare de portugheza si engleza, ii citeste numele Basil in engleza, de sare tipul 2 metri in sus, cum ca el nu e iarba de pus in pesto si ca numele lui de citeste Basil (a se citi frantuzeste). Eu eram sa lesin de ras....
din pacate nu am putut sa asist la prezentari, dar am sa vad dupa sillabusul
http://edac-atac.ca/Client-Docs/EDAC%202010%20Conference%20Poster.pdf
ankalaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru ...cum ca el nu e iarba de pus in pesto si ca numele lui de citeste Basil (a se citi frantuzeste). Eu eram sa lesin de ras.... |
Si eu mooooorrrr de raasss
columbiana spune:
Marule, ce mistooo faza ;
Alina, bafta la interviu, sigur treceti de el cu bine, pe cind vedem coltul ierbii veti fi in zona; la discutii despre detergenti eco nu ma bag ca stau prost (si) cu asta, spal cu Purex HE, adaug cu tzirita Ariel adus din Romania la cele albe (nu cred ca a mai carat cineva detergenti din Ro ca mine) , dar stiu ca cu masinile de spalat (si nu numai) e cum zice Anka, secolul 18, mi-a fost greu sa ma obisnuiesc, dar macar barbatu-meu zice ca-s ieftine sculele electronice (sau ma duce cu presu'sa nu dau in bilbe la cit cheltuie pe ele); uscatorul eu il folosesc doar iarna,vara usuc in curte pe sfoara (si asta-i o chestie speciala, sa zica Maru daca in Ontario sunt sfori in curti )
eu m-am cadorisit deja pentru Craciun cu colectiile serialului Fringe, de mult imi doream (prima data cind am dat banii pe filme )
Nu vine nimeni la Punta Cana in ultima saptamina din ianuarie? (are plodul doua zile pedago si mai adaug eu trei de vacanta la ele)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759