Bazar umanitar *** 53 ***
Raspunsuri - Pagina 9
georgipuia spune:
La multi ani, Mihaela... sa fii sanatoasa si sa-ti dea DD putere, rabdare si minte lucida sa faci fata la orice cu brio... eu accept cu mare placere o si sa vezi ce ne inveselim daca servim si
Am reusit si eu sa achit aseara in contul Emei 28 ron si atat... am trimis pe mailul bazarului chitanta si linkurile, daca e nevoie le repet si acilea...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
georgipuia spune:
PS - imi cer scuze pentru intarzierile la plata si sper din suflet pana la sfarsitul saptamanii sa ma achit si de restul 110 ron.
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
RHYANNA spune:
la multi ani fericiti si sanatosi
te iubim si-ti suntem alaturi si vom servi o apa in cinstea ta
RHYANNA spune:
boti ti-au intrat banutii de la mine pe chilotei?
nu am fost atenta si sunt impacientata mai ales ca mai am nevoie de ajutorul tau
iti dau PM
Dodo-pui spune:
007 fac ce pot si eu
Am dus la posta deja colete pentru:
-Alinamoro
-Danutaaa
-histamina
-cris82
Multumim ca ne sunteti alaturi
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
cris_82 spune:
neata,
La Multi Ani MIHA
Sa va spun ce am patit ieri...ma suna de la posta sa ma anunte ca am ceva colete de ridicat,si cum nu pot sa ma duc ca e al naibii de mult pana acolo si ioc masina acasa,trimit pe sora-mea sa ridice ea,urmand ca sear dupa ce termina programul la munca sa treaca pe la mine si sa mi le lase.Printre colete,era si cel de la [verde]andreea2009[/verde] pus la posta pe data de 12.11...
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
koko_1 spune:
Mihaela770 la multi ani, multa sanatate, intelepciune si putere!!!
----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 22+ cu
madyrizi spune:
La multi ani, Mihaela!!! Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si puternica. Sa fii iubita, sa ai numai bucurii de la sotz si copii. O felie de t ort vreau si eu ca am vazut eu ca le faci buuunnnneeeee.
off: moama, ce v-ati latit!!!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O va las o tratatie virtuala,incepanad cu , si un pahar de MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... CLIPE DE VARA-mih1 si mih2 |
La multi ani, Mihaela
Nici nu am suficiente si potrivite cuvinte sa-ti urez, pentru ceea ce-ti transmit emotional
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
ellinia spune:
Mihaela, la multi ani!
Criss, deci pana la urma totul este bine cand se termina cu bine, nu?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral