Bazar umanitar *** 53 ***
Raspunsuri - Pagina 10
roxanaz spune:
Cris, Sabina, am reusit aseara sa iau coletele. multumim din suflet, au fost impartite egal intre copii (bineinteles ca s-au incaierat apoi pe ghirlanda de Craciun...)
Sabina, multumesc de bonus!
R
cris_82 spune:
ellinia oarecum e bine..am ramas cu pantofii care oricum nu am ce sa fac cu ei,dar asta e
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
madyrizi spune:
ceea ce inseamna ca andreea citeste ce se scrie pe aici, dar nu doreste sa se justifice.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
Flowers spune:
Mihaela
D-asta iti spui scorpie...de la zodie , nu?Am si eu una mica in familie.
Am primit aviz de la Carminabulina. Ce mi-ai copt madame, ca nu-i amintesc sa fi cumparat ceva de la dumneata?
Astazi trimit si eu o carticica ratacita la Jasmine
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flowers Mihaela D-asta iti spui scorpie...de la zodie , nu?Am si eu una mica in familie. |
m-ai prins!
sa te tii cand o creste!!!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
kid spune:
Mihaela Iau si eu o cafea de la tine La multi ani cu multa sanatate, sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa ai parte numai de bucurii!
Leditia spune:
Mihaela
Miha,sa fi sanatoasa si iubita.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 neata, La Multi Ani MIHA Sa va spun ce am patit ieri...ma suna de la posta sa ma anunte ca am ceva colete de ridicat,si cum nu pot sa ma duc ca e al naibii de mult pana acolo si ioc masina acasa,trimit pe sora-mea sa ridice ea,urmand ca sear dupa ce termina programul la munca sa treaca pe la mine si sa mi le lase.Printre colete,era si cel de la andreea2009 pus la posta pe data de 12.11... brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor BAZAR |
Ce dragut
Valentina_22 parca mai avea de primit pachet de la andreea_2009?
ducky spune:
Va rog mult sa puneti pe lista neagra (am mai scris de 2 ori...) pe
- gabirus (produse castigate pe 08.09)
- mia_ela2006 (prod castigate pe 14.09)
- dianna1602 (produse din 01.10)
- oanal2005 (produse din 06.10)
Anyvovcu, te rog mult sa dai un semn de viata. Ai scris ca ai platit produsul din 28.09 si m-ai rugat cu scuzele de rigoare sa te mai astept. Astept confirmarea platii !!!!!!!
Eu ieri am reusit sa pun doar doua pachetele, care erau foarte urgente. Celelalte propun sa mai astepte pana pe lunea viitoare pentru ca azi pun foarte multe produse la bazarul umanitar, mai pe seara. Poate va mai intereseaza ceva in plus.
Glad al meu tuseste groaznic de urat si dupa cateva zile de stat acasa, azi il duc iar la medic ca nu mai rezist s-o tot lungesc. Dupa ce-mi intra banii vreau sa merg si la un medic homeopat cu el si cu mine (mai nou fac zilnic crize de astm si nu-mi trec de la nimic...)
Revin...
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Al meu blog