Bazar umanitar *** 53 ***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

So, duminica ne-am intalnit cu fetele la o mica barfa, o cafea si mai ales fugarit copiii prin benzinarie si am achitat personal Mihaelei 30 de lei pentru mai multe produse, Mihaela te rog sa confirmi cand poti. Saru'manusitele, azi sunt o duamna, mi-am tras "cizme da piele", m-am shpreiat de dimineata de nici acum n-a disparut mirosul din banchetele masinii si m-am prezenat la munca in singura fusta care ma mai incape deoarece m-am ingrasat 3 kile de cand iau pastilele pentru spatele betegit dar sunt sexy mother biiiip

confirm plata facuta de Boticelina!

Boticel,mama,sa le porti cu placere si multumim pt sprijin!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Este cineva interesat de doua manuale de biologie, cls a x-a si a XIa? Cel de a XI-a este in stare f buna, editura Corint, modul B1, cred ca este pe lista de manuale aprobate, cel de aX-a este Editura All, stare buna, modul B1 si B2 nu stiu daca mai este sau nu pe lista. Nu le vand, le dau, ca ma tot impiedic de ele, au fost ale mele, dar eu am plecat din invatamant prin 2004

blog

am hainute la bazar

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

feteleeeeeeeeeeeeee o sa mor eu cu un asa copil usa la baie se incuie de mult din cauza lui,acum in dormitor la mine este activitate intensa ba scoate haine din sifonier,ba incaltaminte,ba imprastie toate ojele,bijuteriile le-am urcat sus deja,mai nou in schimb am si eu un port fard cu creioane ,rujuri ,etc si la asta ajunge acum si desface fermoarul azi am zis ca o iau razna cand am intrat in camera.Copil spoit si cu ruj si cu dermatograf si pilota mea alba deasemenea si pe jos si pe pereti deci................ si pt ca nu era suficient am pus clor pe pilota si in masina cu ea dar mi-am atins singurul trening bun care il aveam cu clor si imi vine sa ma tot duc va rog in pantalon de trening negru cine are marime 44 va rogggggggggggg ca pic in depresie nu alta

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Am trimis factura la bazargeneral pt. rochita de la mihaela770.Am uitat sa precizez in mail nikul -acolo apare doar numele ( I.E-D) plata 28 lei cu taxe postale cu tot.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani fetelor sarbatorite! Si multe pentru mamici!

Sabina: ma bucur tare mult ca este mai bine Alexia

Boti: mi te si inchipuiam doamna, cu fusta si cu cizmele frumos lustruite

Diana: inclin sa cred ca al meu copil e cuminte, cand aud cate grozavii face Rares

Vroiam sa va intreb daca s-a introdus cazul Bubulinei la bazar, ca as achita maine niste produse in contul ei?

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Vroiam sa va intreb daca s-a introdus cazul Bubulinei la bazar, ca as achita maine niste produse in contul ei?

Eu nu stiu sa fie vreo cerere in acest sens. Poate celelalte fete mai active stiu mai multe. Oricum regulamentul este destul de clar.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

diannaalex m-a sunat getik si mi-a spus sa te anunt ca ti-a pus coletul la postaP.S. nu are acces la un pc azi

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

am achitat personal Mihaelei 30 de lei pentru mai multe produse, Mihaela te rog sa confirmi cand poti.

confirm plata facuta de Boticelina!

Boticel,mama,sa le porti cu placere si multumim pt sprijin!

Deci plata a fost facuta pentru:
cizme sexy - http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8817
bluza de la Ellinia - http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8221
pantofiori (Lali_mete) - http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=7154
bratara (lali_mete) - http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=7687

Multumesc mult

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Ok, citisem la subiectul deschis despre Bubulina si am vazut ca au nevoie urgenta de bani si de aceea am intrebat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

eu am primit 2 avize,dar habar nu am de la cine sunt,abia astept sa merg la posta sa le scot.
Boti,trimite-mi adresa pe PM sa va trimit mocasinii,ca daca ii mai vede Sara odata iarasi urla ca-s ai ei

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput