Bazar umanitar *** 53 ***
Raspunsuri - Pagina 3
georgipuia spune:
La multi ani si sarbatoritelor de azi... chef mare... incepem saptamana bine de tot..
Anunt si eu ca am primit vineri colete de la anca16 (superb ingerasul), dianaalex (sarafan superb... multumesc pt votul de incredere) si ducky (forme de savarine, termos si mii de si pentru bonus). Deasemenea "livrat direct" de Boticel bol cu capac si lingurita + bonus suzeta Multumim mult la fete...
Azi e zi de salar, si desi iau 5 lei (vb vine) sper din suflet sa reusesc sa ajung la banca sa mai achit din datorii
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
georgipuia spune:
Alex&Sara... oare setul cars cu 2 nivele o fi tot cel de care zice Boti? la 35? as vrea si eu dar daca ar fi acelasi mi-ar fi mai usor sa iau de acilea.. ati pus careva foto? Si Bucsa cu telecomanda suna atat de minunat
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
adra_bell spune:
La multi ani, Adelina! Mult noroc si fericire si o copilarie minunata iti dorim!
Intreba cineva de Sumetrolim, important e sa nu inghete, daca a fost pus in usa frigiderului e ok
Mai intreba cineva de niste bodyuri micute, nu stiu daca era vorba de ale mele dar le-am re-pus la bazar. Zilele trecute am pus si un trening galben.
Am gasit azi niste mopine mici, 22-23, Eva nu le-a purtat deloc, imi aduc aminte ca i le puneam in picioare si ea si le scotea, le-am spalat si le pun cand se usuca
Sabina, vesti bune, eu sunt sigura ca Alexia va alerga in curand
blog
am hainute la bazar
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Leditia spune:
Am pus colete pt monica 70,madybulancea,cris82.
Am primit si doua colete,nu stiu de la cine,ca le-a luat sotul,le-a pus in masina si a zis ca o sa-mi zica mai incolo,cand se poate uita pe ele,ca era in trafic.
Multumim.
Ma duc sa scriu si despre David.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
boticelina spune:
Neata fetele iubitele. Am pus si eu azi la posta tura 1 de colete pentru Sabina.p, saryta, rhyanna, alexandrina si ingridnen urmeaza tura a doua Ducky, Jasmin, Laura 25, diana2242, si mai ziceti daca uit pe careva.
Crisazi si maine am treaba dupa masa, dar de miercuri incolo va gasim acasa sa luam bradutul si sa va livram briscuta si carticelele?
Alexandrina, acusi scriu
Dodo, Diana, simona e vorba de depozitul de la Histria, dupa Real II, pe varianta. Saptamana viitoare mai dau o raita , poate reusesc sa plasez cupilul undeva ca mi-ar fi muuult mai usor fara ea.
Sabina ma bucur din suflet sa aud vestile bune, ai vazut ca mai iese si soarele? Azi, si la propriu si la figurat
jucarii educative pentru sacul mosului
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
madyrizi spune:
boti, stii tu pentru ce. sunt super de super.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
boticelina spune:
So, duminica ne-am intalnit cu fetele la o mica barfa, o cafea si mai ales fugarit copiii prin benzinarie si am achitat personal Mihaelei 30 de lei pentru mai multe produse, Mihaela te rog sa confirmi cand poti. Saru'manusitele, azi sunt o duamna, mi-am tras "cizme da piele", m-am shpreiat de dimineata de nici acum n-a disparut mirosul din banchetele masinii si m-am prezenat la munca in singura fusta care ma mai incape deoarece m-am ingrasat 3 kile de cand iau pastilele pentru spatele betegit dar sunt sexy mother biiiip
jucarii educative pentru sacul mosului
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
cris_82 spune:
boti sigur ma gesesti acasa ca iar nu am masina la cheremul meu sa umblu creanga cu fi-mea..daca vrei,poti sa o lasi pe Nancy la mine si se joaca cu sectorista mea cat ai tu treaba
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
lulu77 spune:
Citat: |
azi sunt o duamna, jucarii educative pentru sacul mosului Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Cu siguranta esti o doamna, zilnic.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar