Bazar umanitar *** 53 ***
Raspunsuri - Pagina 39
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diannaalex Salutare fetele ce faceti? Noi ne pregatim sa plecam duminica la Bucuresti la spitalul Al Obregia pentru 2 saptamani pentru recuperare si control. Am trimis ieri ultimele colete celellalte sunt de la useri care nu activeaza aici si care nu au platit si am anuntat ca plec asa ca raman pentru cand ne intoarcem. Voiam sa va intreb cum fac cu raportul il scriu acum sau la inceputul lui decembrie cand ma intorc pentru ca nu vreau sa o dau in bara. |
Diana in regulament se spune ca "raportul" e posibil pana pe 7 a lunii si daca o fi 8 sau 9 in functie de cum ajungi eu zic ca nu-i nici o problema...Stim pe unde sunteti si ce faceti.
Drum bun si va asteptam cu vesti bune
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Alina ma bucur ca-ti plac...si "privesc " parte plina a paharului bine ca nu-i e micutza nici o rochita
multumim de ajutor
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
diannaalex spune:
Am doua plati de la M.C. si I.C.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
diannaalex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Diana in regulament se spune ca "raportul" e posibil pana pe 7 a lunii si daca o fi 8 sau 9 in functie de cum ajungi eu zic ca nu-i nici o problema...Stim pe unde sunteti si ce faceti. Drum bun si va asteptam cu vesti bune dod-participarea noastra in concurs Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Multumim de urari Dodo sa dea DD sa venim cu vesti mai buna ca am niste emoti groaznice u internarea asta nu stiu de ce. Ca si cum as simti ca s-ar intampla ceva si nu stiu ce. Sper sa nu fie nimic.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pooh spune:
Am primit aviz de la Dodo si NushulicaIoi,sper din toata inima sa ajung azi la postaDiana,sa va intoarceti cu vesti bune!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
tonic spune:
Buna fetele!
Am platit si eu azi produsele facturate pana acum. Am o perioada f aglomerata la munca si abia luni voi reveni cu chitantele si link-urile. Am vrut doar sa stiti ca am achitat produsele destinatarilor. Platile la alegere le-am facut pt Bogdan si Ema
Multa sanatate tuturor si un sfarsit de saptamana minunat.
RHYANNA spune:
am primit si eu 2 avize dar am ierdut azi cheile asa ca nu-mi ramane decat sa-mi astept sotul
sper sa vinsa repede altfel astept pana luni si nu am rabdare
adra_bell spune:
Buna
am pus de dimineata niste pantalonasi cu labute si o palariuta
Stie cineva ceva de ancuta_eu? (parca am citit ceva p-aici...)
blog
am hainute la bazar
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
madyrizi spune:
am ajuns si eu acasa dupa ce am umblat ca o zuza toata ziua pe la analize cu alex, la posta si la recuperat teme.
am pus si eu colete azi dupa-amiaza pentru: lenabum, corap, Lumi_nag, Lali-mete, Laura25 si boticelina. ferelor, va rog sa ma anuntati cand le primiti.
pup. stau putin pe spate () si dupa aia sa am apuc de recapitulare ca maine mergem la concurs.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi
sabina.p spune:
O intrebare daca se poate
Cum, v-am mai spus sunt facturi din luna septembrie . .si nu mi raspunde nimeni la pm,mail etc.. v-am dat si voua lista lor .. eu ce fac le arhivez facturile si rebag produsele?
Astept un "sfat" de la voi cum procedez
Pupicei
http://alexiamariapintea.blogspot.com/