Bazar umanitar *** 53 ***

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Dianaalex, am trimis chitanta pe mail cu linkurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Monica sa le purtati sanatosi...si multumim ca ne sunteti alaturi

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna ziua!

Multumesc frumos fetelor pt votul de incredere!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui RHYANNA

ancadragomanasteptam si noi o confirmare de plata de 42 lei la puloverul lacoste

te pupam

mii de multumiri botipentru carte vroiam sa o daruiesc soacra-mii dar sotul meu a spus ca vrea sa i-o dea mamei mele ca maica-sa nu merita chiar atatea cuvinte frumoase

sabinapsuper gecuta,blugii nu mai spun (multumiri carm,inabuulina nu cred ca-i va purta f mult SARAH ca e grasuta si-i trimitem pachetel la printesa ta(pe la primavara)

a laudat-o taota lumea e smechera tare(multumim de bonus -super tricoul i-am spus ca a vrut alexia sa i-l daruiasca ca- este draga,m-a pus sa i-o prezint pe alexia,i-am aratat poze si vrea si ea la bazin si m-a intrebat ea ce-i trimite alexiei?

CONFRIRM HM-42 RON.SAMBATA SPER SA IL TRIMIT

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

acesta este link-ul : http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9061

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid
ducky Eu cred ca o luna de la castigarea produsului este mai mult decat suficient ca macar sa dea un semn de viata; daca nu poate plati, ok, inteleg, dar macar sa raspunda la mail.
Eu nu dau mailuri la castigatorii produselor, astept sa ma contacteze ei pentru ele.

eu trimit la toti si repet mesajul de mai multe ori chiar si dupa ce trece luna. Dar celor care le-am dat negativ aveau mai mult de o luna si jumatate de cand au castigat produsele !!!

Anyvovcu, cum ramane cu bluzita???? E din 28.09 !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Am pregatit pachete pentru Alinamoro si Rhyanna(vezi ca e cam mare),sper din toata inima ca o sa ajung azi la posta cu ele....Scuze,fetili,ca am fost asa de intarziata.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

duamnelor, eu nu mai primesc mesaje in inbox (pe mail) ci la spam-uri . asa ca nu mai sunt pe faza imediat cu raspunsuri la intrebari sau alte alea alea . nu stiu de la ce...

Mady.. te referi la notificari cu privirela mesajele private? Si eu la fel patesc... acu ca m-am prins sunt pe faza, ma uit si in spam... dar a durat pana sa gasesc ratacitele... dar referitor la postarile in forum, nu exista posibilitatea sa bifezi si sa fii notificat cand se raspunde, dupa ultima ta postare?

Eu abia acum recuperez ce ati scris de ieri...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Dodo, am primit azi pachetul cu cele doua rochite. Sunt superbe, cea roz ii cam mare, dar va fi buna anul viitor. Multumim!

Pooh, receptionat, anunt cand primesc coletul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Salutare fetele ce faceti? Noi ne pregatim sa plecam duminica la Bucuresti la spitalul Al Obregia pentru 2 saptamani pentru recuperare si control. Am trimis ieri ultimele colete celellalte sunt de la useri care nu activeaza aici si care nu au platit si am anuntat ca plec asa ca raman pentru cand ne intoarcem. Voiam sa va intreb cum fac cu raportul il scriu acum sau la inceputul lui decembrie cand ma intorc pentru ca nu vreau sa o dau in bara.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

Buna feteloor ,
Azi am ajuns la posta cu cateva colete iar maine mai bag o tura .
ALexia este bine .Aseaara la bazin a renuntat la aripioare avea doar colacel ,era taaaare increzuta ,ea mereu e mai mandra ....
A folosit si pluta cu manutele in fata si piciorusele in spate si dadea ea din piciorutele ei (poate voua nu vi se pare .. mare lucru dar pentru mine orice .. mi se pare un miracol .. )
Azi kineto a pus-o sa in patru labute (ea se tara ... pe coate ,a uitat cum e cu mersul de-abuselea .. .Si foarte bine a mers un pic ajutata ... ca drept dovada acum m-am oprit din scris .. ca m-a strigat sora mea care este cu ALe in dormitor ..si ea era singura in 4 labute ,i-a spus lui toi (matusica ei) "ajuta ma un pic te rog " sa mearga si ea .
Maine vine si doamna logoped .Am avut o saptamana pliiiina dar a meritat din PLIN .
Alexia chiar nu mai are dureri deloc ...
Va multumesc tuturor pentru sustinere

RHYANNA - imi pare rau ca nu poti sa ii dai mai mult timp fetitei tale blugisorii ,intr-adevar erau smecheriti rau
http://alexiamariapintea.blogspot.com/

Mergi la inceput