Bazar umanitar *** 53 ***

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky

am fost blanda...dupa mai multe mesaje si dupa un raspuns in final, i-am si trimis produsul deja.
Credeti ca trebuie sa retrag neutrul? N-am dat negativ decat la cele care chiar nu mi-au raspuns deloc de mai mult de 1 luna si jumatate...Sunt rea???
Scuze. Spuneti-mi unde gresesc si imi retrag calificativele. Eu ma imprt de bani de la prieteni sa trimit pachetele la timp si sa-mi platesc darile aici, sa fiu mereu la timp cu ele si mi-e foarte greu sa inteleg de altii amana si amana si amana...(asta dupa ce le explic la fiecare cum sta treaba) Si eu am fost la inceput dar am respectat mereu pe cele ce fac treaba aici si pun suflet pentru cazurile bazarului.

PS Daca sar calul, imi ce scuze, dar am atatea probleme personale ca...noroc ca am copii!!!

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Al meu blog

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

deci nu sunt singura ignorata in inbox.
cel putin stiu ca mai sunt si altii patiti.
hi, hi... capra asta a vecinului....

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

ce faceti fetele? Noi ne pregatim de culcare si am mai intrat un pic sa ca spunem noapte buna dragele noastre. Dar ne reauzim maine dimineata.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Diana,nu trebuie sa te superi pe mine.Am spus doar ca unele fete nu stiu care-i treaba cu bazarul,ca e umanitar sau nu,unele nu pot deschide acele fisiere,unele fete sunt bine intentionate doar ca nu se descurca cu noul bazar.Apreciez efortul tau si este de laudat,nu despre asta vorbeam..In fine..nu asta voiam sa iasa..eu recunosc nu am dat negative,indiferent ce s-a intamplat,nu stiu,nu pot eu,am dat neutre
o seara buna tuturor..ma duc si eu la nani,ca maine ma asteapta un drum.
Va pupam si va dorim toate cele bune.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

anca am primit pantalonii,sunt super

P.S. azi am avut o experienta foarte placuta,in colet am descoperit si un biletel,care m-a uns la suflet

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Tocmai ce am citit subiectul cu Bubulina, nici nu pot scrie la subiect.. Off.....

Ca sa nu mai primiti mesajele in 'spam', mutati un mail in inbox si apoi se rezolva. La mine merge, acum primesc mailurile de la bazar doar in inbox.

ducky Eu cred ca o luna de la castigarea produsului este mai mult decat suficient ca macar sa dea un semn de viata; daca nu poate plati, ok, inteleg, dar macar sa raspunda la mail.
Eu nu dau mailuri la castigatorii produselor, astept sa ma contacteze ei pentru ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Fetelor, sa nu ma dati disparuta, o sa iau o mica pauza sa-mi revin...
n-o sa mai pot intra la umanitare o perioada...eu nu stiu sa pierd..

Mady, ducky, poate imi mai pastrati cate ceva daca mai puneti, daca nu - o sa chit saptamana viitoare, spre sfarsit, ce am castigat.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna seara la miez de noapte!
Elinia, mi-a sosit pachetul, foarte frumoasa cureaua, nou-nouta si de fapt, ce-mi vazura ochii, 2 curele! Multumesc frumos pentru bonus!
Diannaalex, am fost azi la banca si-am platit 25Ron, te rog frumos sa confirmi. Cu initialele MF. Acum e tarziu dar maine pun si chitanta pe mail.
Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Fetelor, sa nu ma dati disparuta, o sa iau o mica pauza sa-mi revin...
n-o sa mai pot intra la umanitare o perioada...eu nu stiu sa pierd..

Mady, ducky, poate imi mai pastrati cate ceva daca mai puneti, daca nu - o sa chit saptamana viitoare, spre sfarsit, ce am castigat.

hei,nu te da batuta....e al naibii de greu...nici nu ma pot pune in locul mamei ei...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am citit acum despre Bubulina...imi pare atat de rau...

Mergi la inceput