Bazar umanitar *** 53 ***
Raspunsuri - Pagina 35
pooh spune:
Si eu tot la spam-uri primesc notificarile de la bazarPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
ducky spune:
Fetele, am trimis azi pachete pentru
- Jasmin012
- valentinag
- valicutu
- sindie
Pentru maine am o noua tura de pachete. Multumesc
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Al meu blog
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi duamnelor, eu nu mai primesc mesaje in inbox (pe mail) ci la spam-uri . asa ca nu mai sunt pe faza imediat cu raspunsuri la intrebari sau alte alea alea . nu stiu de la ce... |
si eu la fel!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui danyalo Mihaela 770 am ridicat rochita!Pt. prima data imi vine si mie ceva bine pe neprobatelea! Multumesc si lui Andicu donatoarea! |
wow!asa repede ai primit?sa mai zica cineva,ceva de posta romana!
ma bucur ca-ti vine,sper ca-ti si place,caci una=-i poza,alta-i realitatea!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
am primit pachet de la mamanu meu,asa ca mai tarziu,pun o parte din produse....pt doamne slabute!!!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
nushulica spune:
citat din mesajul lui adablackcat Multumesc Dodo pt. bratara, e absolut superba. Mi-o pun sub brad langa cadourile pruncilor, ca altceva sigur nu primesc! Am primit si balerinii de la nushu, care-s multiminunati! Si-mi vin perfect. Multumesc. Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) Aradencele alaturi de maria_rubi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
ma bucur f mult ca stateam cu sufletul la gura daca nu iti vin/plac...sa-i porti sanatoasa!
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
ada_coman spune:
citat din mesajul lui madyrizi duamnelor, eu nu mai primesc mesaje in inbox (pe mail) ci la spam-uri . asa ca nu mai sunt pe faza imediat cu raspunsuri la intrebari sau alte alea alea . nu stiu de la ce... deci mos craciun va veni in urma mea... pe urma sacului pe care-l voi cara maine la posta . Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti ALBUMUL MEU pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
Si eu patesc la fel...
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Leditia spune:
Ducky,te rog eu fi un pic mai blanda cu fetele noi,ca multe nu stiu cum functioneaza bazarul..
Deci confirm plata de 20 lei de la sindie pt acest produs-
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=6479&n=COSTUMAS-BIMI-NR8
Multumim pt ajutor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
ducky spune:
am fost blanda...dupa mai multe mesaje si dupa un raspuns in final, i-am si trimis produsul deja.
Credeti ca trebuie sa retrag neutrul? N-am dat negativ decat la cele care chiar nu mi-au raspuns deloc de mai mult de 1 luna si jumatate...Sunt rea???
Scuze. Spuneti-mi unde gresesc si imi retrag calificativele. Eu ma imprumut de bani de la prieteni sa trimit pachetele la timp si sa-mi platesc darile aici, sa fiu mereu la timp cu ele si mi-e foarte greu sa inteleg de altii amana si amana si amana...(asta dupa ce le explic la fiecare cum sta treaba) Si eu am fost la inceput dar am respectat mereu pe cele ce fac treaba aici si pun suflet pentru cazurile bazarului.
PS Daca sar calul, imi ce scuze, dar am atatea probleme personale ca...noroc ca am copii!!!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Al meu blog
mikaeela spune:
citat din mesajul lui madyrizi duamnelor, eu nu mai primesc mesaje in inbox (pe mail) ci la spam-uri . asa ca nu mai sunt pe faza imediat cu raspunsuri la intrebari sau alte alea alea . nu stiu de la ce... |
Si la mine tot la fel,tot la spam-uri primesc si eu mesajele
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela