Bazar umanitar *** 53 ***
Raspunsuri - Pagina 33
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mistral Am platit caciulili`. Leditia,te rog sa confirmi plata (65 lei in contul BRD al sotului tau).Multumesc. Mami de Bia si Andreea |
Mistral,n-am internet banking,la contul ala si trebuie sa ma duc la banca.Cum ploua si pe fii-miu l-am pus la nani,mi-e imposibil sa ma duc la banca sa scot extras sa te confirm,dar te cred.
Oricum,o sa scot un extras de cont sapt viitoare sa-i arat Dariei.(eu maine plec,deci nu am cum)
Multumim.
ce ma enerveaza reclama aia la coca-cola,ca pana nu-si face damblaua nu pot face nimic.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
mihaela77O spune:
va scriu ceva frumos,am primit pe email d ela o buna prietena,ina78:
Am invatat.... ca nimeni nu este perfect...
Pina cind nu te indragostesti.
Am invatat ...ca viata e dura...
Dar eu si mai si!!!
Am invatat ...
ca sansele nu trebuie niciodata sa le pierzi.
Acelea pe care le pierzi tu le prinde din zbor o alta persoana.
Am invatat ca atunci cind porti pica si
amaraciune fericirea se duce in alta parte.
Am invatat...
Ca ar trebui mereu folosite vorbe bune...
Pentru ca miine poate va trebui sa le retragi.
Am invatat ca un suris e un mod economic
pentru a-ti imbunatati aspectul.
Am invatat ca nu pot sa aleg cum ma simt...
Dar pot mereu sa fac cite ceva.
Am
invatat...
ca atunci cind fiul tau
nou nascut iti tine dege
tul in micul lui
pumn... s-a lipit de tine pentru toata viata.
Am invatat...ca toti
vor sa traiasca in virful
muntelui...Dar toata fericirea si
cresterea au loc in timpul urcusului.
Am invatat ...ca trebuie sa te bucuri
de calatorie si sa nu te gindesti doar la scopul ei.
Am invatat ...
ca e mai bine sa dai sfaturi doar in doua situatii...
Cins sint cerute si cind de ele depinde viata cuiva.
Am invatat ca cu cit irosesc mai putin timpul...
mai multe lucruri reusesc sa fac.
Este saptamina prieteniei...
Demonstreaza prietenilor tai ca tii la ei.
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
Dodo-pui spune:
Ina78
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui Leditia Valentina,te pupam si te imbratisam cu drag. Diana,imi pare rau de problemele tale.Stii ca spuneam eu mai demult ca mi-a venit impozit pe numele lui David,pt apartament.Ei bine,era o amenda de cand lumea,platita,ca e pe fosta locuinta(ca nu poti vinde daca nu ai achitate toate darile)insa nu m-am putut intelege cu ei.Chitantele cu platile alea au ramas la notariat,la cumparator,habar nu mai am,ca au trecut ani si am fost nevoita sa o mai platesc o data,ca altfel nu-mi pot plati impozitul cica..Nici contractul de vanzare,in care se spune clar ca locuinta nu mai are nici un fel de probleme,nu a contat..Eu mi-am facut nervi,ei au tinut-o pe-a lor..Ce sa fac?Ca bani de avocati si timp de pierdut aiurea n-am..probabil pe asta se bazeaza si ei.Asta este tara in care traim..copii de un an primesc somatii de plata pt impozit,din astea., POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!. |
Ledi, exact, la discutii generale e chiar un subiect legat de amenzi de cativa ani, platite si ras-platite, si care inca vin cu somatii, ca neplatite...
Sa stii ca nu esti singura, astia nu mai stiu cum sa mai scoata bani de la noi, or sa ne impoziteze si aerul pe care-l respiram.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Leditia spune:
Jasmin,mai mult ca sigur nu sunt singura.Ala mi-a cerut chitanta,cu nr,fix pe amenda aia.Eu cand am vandut ap ala,am platit la zi si impozit si amenda aia,ca asa trebuie,altfel nu poti vinde.Deci nu aveam cum sa am chitanta care sa specifice k e plata pt amenda aia.In fine,nu le-a convenit nici contractul de vanzare-cumparare,unde se specifica,ca nu mai am nici o datorie..ei o tineau una si buna,ca mai intai imi platesc aia si apoi impozitul pe ap.Insa culmea,i-a apucat anul asta,anul trecut nush ce-au pazit..si mai mult,amenda aia au trimis-o ca impozit pe numele lu fii-miu,care tocmai facuse un an.(cu tot cu cnp si nume)Niste idioti,iar eu si mai si,ca n-avut incotro si am platit-o.(ca stii cum e..la cate penalitati iti baga la impozit ca nu e platit,depasesti cu brio amenda aia..acum tin de chitanta aia ca de sf duh.)
aa si am avut si somatie de plata,tot pe numele lu fii-miu,de i-am zis ca-l trimit la munca,daca tot are amenzi in circulatie
POZE CU NOI
de David Christian
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui Leditia Jasmin,mai mult ca sigur nu sunt singura.Ala mi-a cerut chitanta,cu nr,fix pe amenda aia.Eu cand am vandut ap ala,am platit la zi si impozit si amenda aia,ca asa trebuie,altfel nu poti vinde.Deci nu aveam cum sa am chitanta care sa specifice k e plata pt amenda aia.In fine,nu le-a convenit nici contractul de vanzare-cumparare,unde se specifica,ca nu mai am nici o datorie..ei o tineau una si buna,ca mai intai imi platesc aia si apoi impozitul pe ap.Insa culmea,i-a apucat anul asta,anul trecut nush ce-au pazit..si mai mult,amenda aia au trimis-o ca impozit pe numele lu fii-miu,care tocmai facuse un an.(cu tot cu cnp si nume)Niste idioti,iar eu si mai si,ca n-avut incotro si am platit-o.(ca stii cum e..la cate penalitati iti baga la impozit ca nu e platit,depasesti cu brio amenda aia..acum tin de chitanta aia ca de sf duh.) aa si am avut si somatie de plata,tot pe numele lu fii-miu,de i-am zis ca-l trimit la munca,daca tot are amenzi in circulatie POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!. |
Ledi, , incredibil . Dar scuza-ma ca zambesc, felul in care povestesti e mortal. Deci il trimiti la munca.... trebuie sa-i dai bani sa investeasca. E tare smecherut Davidutul tau. Daca de pe-acumaprimeste amenzi si somatii...
Dar nu te mira, ca puisorii nostri, ai tuturor, nici n-au facut bine ochi ca deja sunt datori vanduti in Europa, la FMI. Cred ca are fiecare datorii de zeci de mii de euro.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Leditia spune:
Pesemne,eu dormeam,iar el a furat cheile de la masina lu ta-su(mai bine zis a firmei)si-a plecat tai-tai,Dzeu stie unde..A luat amenda,inca nu stiu pt ce este,pt ca fii-miu inca nu vorbeste ca lumea,iar eu limba lui n-o prea pricep.,insa nu ma las..tot aflu eu,unde a fost,cu cine a fost..si mai ales cand?
nah,serios,iti faci atatia nervi cu astia,te consumi ca bateria de dai mai mult pe medicamente sa te faci bine zau..
ma scuzati de off-topicele mele
POZE CU NOI
de David Christian
Leditia spune:
Alex_Sara,te-am confirmat in factura,din greseala,ca platit.
POZE CU NOI
de David Christian
diannaalex spune:
Am ridicat azi coletele de la Mikaela sperbi adidasii si imi vin la fix si gentile de la Dodo super si alea. Multumesc frumos.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
boticelina spune:
Sabina ti-am trimis colet cu cizmulitele si ce-ti promisesem pt Alexia, l-ai primit? Ca numai tu nu ai primit inca colet din cele puse saptamana asta...
Daria eu incerc sa ajung azi sa platesc Leditiei setul minunat, o sa ma duc la Kaufland ca noi din pacate iesim asa de tarziu de la gradi incat nu mai prindem bancile deschise, deci trebuie sa fug in timpul programului, dar cum saptamana asta am tot pus pachete in pauza de masa, n-am mai apucat sa ajung la banci . Sper sa gasesc deschis la agentia din Kaufland, parca aia are program cu publicul pana la 6.
Deci (info pt mamele de fetite!) la Kaufland au patut-balansoar din lemn, alb, cu traforaj, cu saltea perna si plapuma la 67 de lei. Dimensiuni pt bebelusii cei mai mari, adica L 50 x l 40 x h 40. Si din acelasi set, au si scaun de masa, tot din lemn si 34 de lei. Eu ma duc sa i le iau, ca asta-i ultimul an in care cred ca aleg eu cadourile... Fi-mea inca isi doreste de Craciun un cadoul galben
Carmina am Spiderman - Venom Saga in engleza doar, interested?
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"