Bazar umanitar *** 53 ***
Raspunsuri - Pagina 32
ada_coman spune:
Multumesc frumos, Kid!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
valentinag spune:
Multumesc kid,acu' ma duc sa-i scriu un mesaj de amor lui ducky!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
mikaeela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinamoro
Mikaela,te rog sa confirmi si aici cei 20 lei, am vazut ca ai bifat platit la factura. Multumesc! Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze |
Alina,confirm plata,ta-20 lei
Te rog sa ma scuzi ca am uitat sa confirm si aici
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LGabiL Buna, Incerc de ceva timp sa deschid Regulamentul de pe prima pagina, dar nu reusesc. Poate cineva sa-mi spuna cum se cumpara lucrusoarele din Bazar? Cum se platesc, in ce cont, cum se trimit pachetele? Daca are cineva timp sa-mi faca un scurt rezumat, m-ar ajuta. Multumesc Eventual PM. Multumesc |
Bun venit tie!
Acel tip de document e cel mai bun prieten cu browserul Mozilla. Poti incerca? Internet Explorer nu vrea sa vada. (Am scris asta de n ori pana acum, si-am zis hai sa si verific. ERONAT. La mine se incarca si-n IE ). Daca nu vezi si nu vezi, iti dam textul separat.
Dar sunteti niste norocoase, eu nu vad linkurile de pe prima pagina, ce-oi fi facut.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
mistral spune:
Am platit caciulili`.
Leditia,te rog sa confirmi plata (65 lei in contul BRD al sotului tau).Multumesc.
Mami de Bia si Andreea
alinamoro spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mikaeela
Alina,confirm plata,ta-20 lei Te rog sa ma scuzi ca am uitat sa confirm si aici Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela |
Mikaela, stai linistita, nu trebuie sa te scuzi.
Fetelor, va rog sa ma confirmati si pe mine.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
kid spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mikaeela
Alina,confirm plata,ta-20 lei Te rog sa ma scuzi ca am uitat sa confirm si aici Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela |
Am facut si confirmarea oficiala.
pooh spune:
Am pus o gecuta de ploaie http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9882&n=Geacapelerina-de-ploaiemarimea-80 si o pereche de pantofi de dama http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=9885&n=Pantofi-damanr37 la bazar.....Din pacate a trebuit sa pun niste lucruri si la neumanitar,stau prost cu finantele si n-am cu se sa bazarescPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
cris_82 spune:
anca am primit pantalonii,sunt super
P.S. azi am avut o experienta foarte placuta,in colet am descoperit si un biletel,care m-a uns la suflet
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR