Fluturasi de martie-aprilie 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

nu stiu cine intreba de MUNICIPAL
CRED CA SPERANTA

draga mea
si in municipal e relativ ok
diferenta ar fi
ca daca te apuca ceva noaptea
vei naste cu medicul de garda
nu vine nici un medic de acasa noaptea
finuta mea asa a nascut
cu cine s-a nimerit

PLUS CA ITI ADUCE COPILUL IN CAMERA
CEEA CE MIE PERSONAL MI SE PARE SI NEIGIENIC
AVAND IN VEDERE NR MARE DE PERSOANE CARE VIZITEAZA
IN CATEVA ZILE ACEA CAMERA
DAR SI DIN PRICINA DE OBOSEALA
noua la giulesti
ni se tineau copii la comun
si mergeam doar la alaptat
ca si la ELIAS
si e super pt mamica
ca se poate odihni
poate primi vizite
etc.

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ailed cand apari da-mi un buzz
poate apucam sa vb putin
pls

simona si eu tineam postul inainte
acum voi vedea cat de vrednica sunt
mai ales ca incerc sa mananc cat mai nediabetic cu putinta

desi ma mai scap la ceva dulce zilnicccccccccccc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

fetelor

salutare si de la noi

eu azi am intrat in sapt 20+
sunt si eu la mijlocul sarcinii
eu am o mare dilema
mi-au iesit valori ale glicemiei
diferite de la un laborator
la altul
si sunt disperata
nu stiu pe care sa ii cred
la unii mi-a iesit 75
la altii 105
diferenta uriasa
si sanatatea mea e la mijloccc
offff
sunt disperata
sincer
imi vine sa ii dau pe toti in judecata
tampitii
stai linistit ca esti sanatos
si tu suferi de cine stie ce boala

cami dar le-ai facut in acelasi moment analizele..ca paote si de aceea difera..
daca da, eu le-as mai repeta inca o data..

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Scrish, Iony, Lalely

Si uitasem sa spun ca mi se pare normal sa vb despre cum nastem la stat sau privat, normal sau cezariana ca doar acesta este motivul principal pentru care intram aici la odisee. Faptul ca unele dintre noi aleg privatul, foarte bine, nu cred ca v-a condamnat nimeni, ci fiecare dintre noi si-a spus propria parere daca are sau nu bani, de ce alege statul in loc de privat si asa mai departe. Daca si asta este un motiv de hartza, apai nu mai vad rostul acestui forum in care ne spunem ce ne nemultumeste, ce ne multumeste si asa mai departe. Cred ca ar trebui sa fim mai conciliante ca aici nu exista invidie sau mai stiu eu ce.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Scrish, Iony, Lalely

Si uitasem sa spun ca mi se pare normal sa vb despre cum nastem la stat sau privat, normal sau cezariana ca doar acesta este motivul principal pentru care intram aici la odisee. Faptul ca unele dintre noi aleg privatul, foarte bine, nu cred ca v-a condamnat nimeni, ci fiecare dintre noi si-a spus propria parere daca are sau nu bani, de ce alege statul in loc de privat si asa mai departe. Daca si asta este un motiv de hartza, apai nu mai vad rostul acestui forum in care ne spunem ce ne nemultumeste, ce ne multumeste si asa mai departe. Cred ca ar trebui sa fim mai conciliante ca aici nu exista invidie sau mai stiu eu ce.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Fetelor, dar voua nu va e rusine cu asa temperaturi mari in romania? 24-25 grade?? la jumatatea lui noiembrie? aici e soare putin dar e frig, soare cu dinti am fost afara si aveam tricou, crdigan si geaca pe mine si cu fularul de 3 ori pe langa gat si ajung acasa si vad ca sunt 24 grade la bucuresti ia sa-mi cumpar eu belet de Romania sa vin si eu cateva zile la soare si la caldut Tare mi-e ca dupa valul asta de caldura anormal in noiembrie va paste zapada si viscolul dar las ca-i bine, vine si mosu cu saniuta

happiness, multumesc ... iti dai seama ca abia astept sa ii cumpar automobilul Sophiei Deja stiu unde sa ma duc sa il comand

Alina.n, ce burtica frumusica am vazut eu cate sapt ai acum ? Cred ca tu esti prima care o sa nasti la noi la odisee, asa-i ?

Simona, multumesc si sper ca Mosu sa fie si la tine darnic anul asta Eu numai visam la asa cadou, nu imi si imaginam ca o sa-l si primesc

Andreea, multumesc si da socrul meu e un om de milioane, am mai spus eu si alta data, mult mai mult imi place de el decat de ea, si ea este o femeie super cool dar nu se compara cu socru , dar asta sa ramana intre noi ca daca ma aude Nick imi face pasaport de Honolulu, cum adica sa nu imi placa de mamitzu` ?

Ailed, nu dai reteta de regim si la mine ca sa ajung si eu fotomodeala?

Cami_antonia, eu zic sa mai repeti inca o data analiza in alta parte , daca mai ai cum , cat sa te linistesti.

Ma duc sa pap ceva de pranz, bubulina mea toata dimineata a fost activa, numai tumbe face

_
Mind the Bump!21+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

ce mai faceti??? venii si eu la "scarbici" fara nici un chef..dar nevoia de banuti imi da chef...
abia astept sa vina maine...ne ducem la cumparaturi pt puiut...ca facuram lista(cred ca v-am spus) si e lungaaaaaaaaaaaaa...au aici un fel de hipermarket pt copii..este urias si gasesti de la cel mai mic lucrusor pt pana la jocuri pt oameni mari...mie asa mult imi place sa ma plimb pe acolo..si gasesti multe chestii ieftinute...
intreba cineva despre celulele stem...noi suntem inca in cautari de banca aici,dar suntem 99% decisi s-o facem...mai facem niste "sapaturi" pt informatii in plus ....

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Mult ati mai scris burticilor, mi-a luat ceva sa citesc si sa vedem ce am si retinut!

Simo sa traiasca David si sa fie sanatos!

Yasmi te asteptam cu vesti de la eco!

Strumphy felicitari pentru cadoul primit de la socru!

Alina.n felicitari pentru intrarea in luna a 7a!

Dyadyazuza ma bucur ca te simti mai bine!

Catank nu stiu daca dl dr lucreaza si la spital privat!

Roxy felicitari pentru noile lucrusoare achizitionate!

Stefy mi se pare ca mananci f f putin. Nu cumva retii apa sau ceva?

Happiness mi-as dori reteta de fursecuri, arata demential! Imi pare rau ca ai amintiri neplacute.

Viss ma bucur ca ai inceput sa iti simti comorile!

Felicitas

Madutza, Picky toto, Pisuc, Ailed, Speranta, Alina06, Bulina mica, Anaxena, Antguess tuturor!

nu stiu....nu mananc putin...adica nu fac foamea..pap cat sa ma simt bine si mai "fur" intre meste niste fructe sau iaurt...la retinea apei m-am gandit si eu si am inceput sa beau cate un ceai din matase de porumb la 2-3 zile...nu fff des ca cica nu este bun abuzul de ceaiuri diuretice in sarcina...am sa incerc sa o duc in stilul asta pana la urmatoarea vizita la dr...sper sa fie ok...ca mi-au dat de cap kg astea

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 23+

Mergi la inceput

aaaaaaa...si pt ca tot spunea cineva ceva de tetine avent...voiam sa va intreb pe cele care se pricep mai bine ca mine( eu nu ma pricep deloc).....cred ca am sa fol mai tot(biberoane,suzete,pompa,sterilizator) de la NUK...a folosit vreo mamica aceasta marca la puiutii lor???
aici mai toata lumea fol avent...si stiu ca se spune ca este una din cele mai bune firme de genul...doar ca mie mi-a facut cu okiul NUK-ul fiindca au totul fara BPA...
astept pareri si sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Catank tarta arata bestial...deci chiar daca as avea ambitie de fier tot m-as infrupta din ea...
Eu nu mai fac nimic dulce pt ca stiu ca mananc..asa ca o las mai moale...Aseara am fost la botez si iarasi arata cantarulmeu mai mult.

Incerc sa mananc legume crude,sa-si i-a bebe vitamine,si sper sa fac un obicei din asta..Vom vedea daca ne tine.

17+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput