Fluturasi de martie-aprilie 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

aaaaaaa...si pt ca tot spunea cineva ceva de tetine avent...voiam sa va intreb pe cele care se pricep mai bine ca mine( eu nu ma pricep deloc).....cred ca am sa fol mai tot(biberoane,suzete,pompa,sterilizator) de la NUK...a folosit vreo mamica aceasta marca la puiutii lor???
aici mai toata lumea fol avent...si stiu ca se spune ca este una din cele mai bune firme de genul...doar ca mie mi-a facut cu okiul NUK-ul fiindca au totul fara BPA...
astept pareri si sfaturi

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 23+

din cate stiu eu si aventul are acum fara BPA..dar cred ca si NUK e la fel de buna, poate mai buna..nu stiu de ce am eu impresia ca doar la noi in tara e ridicat in slavi avent-ul..eu de la ei am folosit, adica avent, dar acum nu mai sunt asa impatimita in alegerea lor..
mie de ex imi fac cu ochiul inca de cand era vlad bebe o firma- Tommee Tippee, le-am vazut in farmacii si mie se par mult mai profi, parca au si un concept cum ca ar imita sanul..nu stiu ce origine au ca firma..

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

burtici, parca e un facut cu pozele astea...
pana acum nu gaseam cablul, acum l-am gasit, dar stersesem pozele..m-am pozat de dimineata si culmea..nu vrea sa-mi vada cardul ca are nu stiu ce virusi..m-am chinuit desi sunt antitalent sa-l scanez cu nu stiu ce antivirus a instalat soata pe aici..mi l-a curatat dar mi-a blocat accesul..off, tehnica asta ma depaseste..
asa ca-l astept diseara pe sot sa-i fac capul calendar ca nu stiu ce mi-a instalat iar pe aici ca nu-mi pot face treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979
din cate stiu eu si aventul are acum fara BPA..dar cred ca si NUK e la fel de buna, poate mai buna..nu stiu de ce am eu impresia ca doar la noi in tara e ridicat in slavi avent-ul..eu de la ei am folosit, adica avent, dar acum nu mai sunt asa impatimita in alegerea lor..
mie de ex imi fac cu ochiul inca de cand era vlad bebe o firma- Tommee Tippee, le-am vazut in farmacii si mie se par mult mai profi, parca au si un concept cum ca ar imita sanul..nu stiu ce origine au ca firma..

din UK , e plin peste tot rpin farmacii si magazine de copilasi de Tommee Tippee a folosit si sora-mea canute de la ei si biberon si sunt super faine

_
Mind the Bump!21+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Scrish, Iony, Lalely

Si uitasem sa spun ca mi se pare normal sa vb despre cum nastem la stat sau privat, normal sau cezariana ca doar acesta este motivul principal pentru care intram aici la odisee. Faptul ca unele dintre noi aleg privatul, foarte bine, nu cred ca v-a condamnat nimeni, ci fiecare dintre noi si-a spus propria parere daca are sau nu bani, de ce alege statul in loc de privat si asa mai departe. Daca si asta este un motiv de hartza, apai nu mai vad rostul acestui forum in care ne spunem ce ne nemultumeste, ce ne multumeste si asa mai departe. Cred ca ar trebui sa fim mai conciliante ca aici nu exista invidie sau mai stiu eu ce.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Miki iertare, fix pe tine am uitat sa te pup si sa te salut pe ziua de astazi, tu care esti tot timpul draguta si imi raspunzi la orice nelamurire am. Azi am fost tare aiurita, o zi mai ciudata, o fi de la hormoni.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 24+ Rares Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Fetelor, dar voua nu va e rusine cu asa temperaturi mari in romania? 24-25 grade?? la jumatatea lui noiembrie? aici e soare putin dar e frig, soare cu dinti am fost afara si aveam tricou, crdigan si geaca pe mine si cu fularul de 3 ori pe langa gat si ajung acasa si vad ca sunt 24 grade la bucuresti ia sa-mi cumpar eu belet de Romania sa vin si eu cateva zile la soare si la caldut Tare mi-e ca dupa valul asta de caldura anormal in noiembrie va paste zapada si viscolul dar las ca-i bine, vine si mosu cu saniuta

happiness, multumesc ... iti dai seama ca abia astept sa ii cumpar automobilul Sophiei Deja stiu unde sa ma duc sa il comand

Alina.n, ce burtica frumusica am vazut eu cate sapt ai acum ? Cred ca tu esti prima care o sa nasti la noi la odisee, asa-i ?

Simona, multumesc si sper ca Mosu sa fie si la tine darnic anul asta Eu numai visam la asa cadou, nu imi si imaginam ca o sa-l si primesc

Andreea, multumesc si da socrul meu e un om de milioane, am mai spus eu si alta data, mult mai mult imi place de el decat de ea, si ea este o femeie super cool dar nu se compara cu socru , dar asta sa ramana intre noi ca daca ma aude Nick imi face pasaport de Honolulu, cum adica sa nu imi placa de mamitzu` ?

Ailed, nu dai reteta de regim si la mine ca sa ajung si eu fotomodeala?

Cami_antonia, eu zic sa mai repeti inca o data analiza in alta parte , daca mai ai cum , cat sa te linistesti.

Ma duc sa pap ceva de pranz, bubulina mea toata dimineata a fost activa, numai tumbe face

_
Mind the Bump!21+Sophia Nicole

Esti grozava. E tragic ce e la noi in tzara, mie imi place vremea, e f frumoasa, dar albinele au iesit din stupi, copacii au inceput sa infloreasca, ursii au iesit din barlog, deci,.......... totul este dat peste cap complet. Doamne fereste de ceva mai rau. Vremea asta asa schimbatoare favorizeaza si raspandirea a tot felul de boli.

Mergi la inceput

Aaaaaaa si am uitat sa spun ca a fost mama la o verisoara la tzara si a inceput sa infloreasca liliacul. De asta ce mai zici???? Saracutzele plantele si animalutzele sunt date peste cap si cred ca a venit primavara.

Pana acum anuntau astia la tv ca o sa avem o iarna super grea cum nu am mai avut de n ani si acum anunta iarna blanda cu multa zapada. Nu mai stii ce sa mai crezi, cert e ca un strop de zapada imi doresc de sarbatori, pe care abia le astept.

Ieri mi-a luat sotzul niste clementine foarte dulci si cand le-am simtit mirosul m-am gandit imediat la sarbatori, ca abia le astept si eu asociez mirosul de citrice cu sarbatorile de iarna.

Scuze ca sunt off-topic, dar mi-e dor de sarbatori, o sa imi treaca. Acum cu vremea asta parca ar veni Pastele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Bunaaaaa,
am incheiat si eu week-end-ul. Am si citit din urma ce ati mai povestit.

Saptamana asta si eu o sa fiu oarecum la dieta, ca-s singura acasa si in cazul asta chiar am grija sa nu exagerez cu mancarea. Cand e si sotul e mai greu, ca ne antrenam amandoi ca doi gurmanzi ce suntem. Asta ca sa nu mai vorbesc de zilele cand ramanem la socri. Atata insista sa mai iau, sa mai servesc... soacra mea are impresia ca sunt foarte slaba. Desigur nu sunt, inainte de sarcina aveam 52 kg la 1.67 m. Eu zic ca eram numa' bine. Acum am luat vreo 5 kg. Si tot mi-a zis ieri cand m-a vazut prin casa in colanti si helanca:"aoleu Alina, ce slaba esti!" . Ma gandesc ca poate ma compara cu ea, care are tot cam 1.65-1.67 si vreo 85 de kg.

Pup toate fetele!

in sapt 17+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:

Aaaaaaa si am uitat sa spun ca a fost mama la o verisoara la tzara si a inceput sa infloreasca liliacul. De asta ce mai zici???? Saracutzele plantele si animalutzele sunt date peste cap si cred ca a venit primavara.

Pana acum anuntau astia la tv ca o sa avem o iarna super grea cum nu am mai avut de n ani si acum anunta iarna blanda cu multa zapada. Nu mai stii ce sa mai crezi, cert e ca un strop de zapada imi doresc de sarbatori, pe care abia le astept.

Ieri mi-a luat sotzul niste clementine foarte dulci si cand le-am simtit mirosul m-am gandit imediat la sarbatori, ca abia le astept si eu asociez mirosul de citrice cu sarbatorile de iarna.

Scuze ca sunt off-topic, dar mi-e dor de sarbatori, o sa imi treaca. Acum cu vremea asta parca ar veni Pastele.

daaaaaaaa...cred ca asta e un sentiment "comunist" ...si mie imi trezesc amintiri cu mos gerila mirosurile astea...

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 23+

Mergi la inceput

Roxy te rog sa imi trimiti si mie raspunsurile primite de la acele firme pentru recoltare celule stem.

Roxy si Catank inca nu am primit niciun raspuns de la Biogenesis. Cum primesc cum va trimit.

Stefy ieri mi-am luat ceai de matase de porumb si eu si am avut 2 scaune pe ziua de azi, eu care aveam unul la 4 zile si am si urinat mult mai mult, eu care faceam putin. La mine o cana chiar a avut efect, desi ieri aveam niste picioare umflate.

Mi-au aparut tzantzarii Doamne, Doamne

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:

daaaaaaaa...cred ca asta e un sentiment "comunist" ...si mie imi trezesc amintiri cu mos gerila mirosurile astea...

Mi-a placut exprimarea ta maxim! Esti f simpatica.

Mergi la inceput