Fluturasi de martie-aprilie 2011 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
da, chiar acum ma gandeam..oare acum la a doua nastere, daca o sa fie tot natural, oare o sa ma taie/o sa ma rup pe vechile cusaturi ? poate stiu fetele la al treilea bb... mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu ![]() |
daaaa asa mi-a spus si dr astazi. si mai stiu o mamica cu bb 2 care la fel a taiat-o pe vechea taietura.
mami x2 , de fetita cu codite si
s 26
roxy_s spune:
happiness multam de informatie, o sa ma uit la reteta in cap. trecut

madutza ai o burtica...mama mama, maricica
dar nu prea maricica fata de pozele dinainte, asa-i. cred ca este o perioada cand ramai constanta, cred. oricum este frumoasa tare

alina si burtica ta este foarte frumoasa
dar mie mi se parea mai mare la 25 de spat. parca, nu?
sau era pozata altfel. oricum, nu burtica conteaza, bebeii sa creasca cum trebuie

S-a intamplat minunea mult asteptata
25+
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina06st Yasmi, cum ti-a dat sa iei utrogestanul pt contractiile astea? in sapt 17+ cu minune de vesel.Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
2 dimi 2 seara vag. a spus ca relaxeaza uterul...
s 26
roxy_s spune:
iony
pe burtic. ce face bebelina ta?

strumphitza in sfarsit ai facut si tu ceva bun cu matza aia

ce sut...eu cred c-o puneam in lanturi si legata la bot![]()
vai ce rele suntem cu bietul animalut.![]()
![]()
25+
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui anaxena bb_yasmi sa nu te mai aud ca "comentezi" de greutatea ta si a lui bebe!!! inca o data pot sa strig tare "nu trebuie sa mananci mult ca sa fie bb mare!" Ana-Maria mami de 22+ cum creste Alex Maria,povestea nashterii Maria in culori |

s 26
alina06st spune:
Multam yasmi pt raspuns. ERam curioasa. Si eu am tot luat pana joi cand am intrat in sapt 18. Parca imi sta putin pe creier faptul ca nu mai iau, dar dr. a zis ca acum nu mai e nevoie.
Multam 
in sapt 17+ cu minune de
vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
bb_yasmi spune:
alina06 si eu am luat pana la 13 sapt. si la prima sarcina pana la 30-32 sapt.
roxy, contractie b-h este cand simti ca ti se strange burta tareee...si se intareste....
s 26
strumphitza spune:
| citat din mesajul lui roxy_s iony pe burtic. ce face bebelina ta?![]() ![]() strumphitza in sfarsit ai facut si tu ceva bun cu matza aia ![]() ![]() ce sut...eu cred c-o puneam in lanturi si legata la botS-a intamplat minunea mult asteptata 25+![]() |
roxy, crede-ma ca ma scosese din pepeni
, iti dai seama ca mi-a mieunat la cap de la 10 de cand am iesit din casa si pana pe la 1 cand am intrat in casa la socri, cu pauza 30 min cand l-am trimis pe Nick pe holul trenului cu urlatoarea 
ca dormise vreo 2 ore si mieuna fara motiv , chiar fara motiv, numai asa se sanchi ca sa se afle in treaba si sa ma enerveze pe mine
poate nu ii convenise ca dormise in puf si de aia
dar oricum nu a mai spus miau dupa acel shut 
Pe mine a inceput sa ma doara spatele, am terminat si eu curatenia prin bucatarie si am pus sa fac ceva pentru cina si abia ma misc...
_
Mind the Bump!
21+
Sophia Nicole
simonacip spune:
Seara buna fete.
V-am citit, dar nu stiu dc nu cumva uit sa va nominalizez pe toate.
Ma bucur ca Stefy si Andreea au fost maia ctive azi, ma bucur ca Roxy are sotul in concediu...desi intra mai rar..avem noi timp sa vb mai mult sapt viitoare, asa-i?
Lavi, felicitari pt bb grasunel...eu nici n-am intrebat ce greutate are..mi-a zis ca flacaul e perfect si nici eu n-am intrat prea mult in detalii. In schimb mi-a spus ca am luat cam mult in greutate.Pai da, am 65,5 de kg

si abia miine intru in 25 sapt. SUnt de groaza si ma simt maare...Ma apuc de dieta sa stiti, ca nu mai tine.
Fericirea cea mare e ca din decembrie imi da medical...mi-a spus: 'sigur,fara nici o problema'...si eu care ma tot codeam s-o intreb si am tot asteptat sa mai creasca sarcina...uuuf, ce bine, perfect!
Deci pot sa-mi controlez si mai bine alimentatia, sa mai fac miscare, sa-mi rezolv problemele. Sunt bucuroasa!
Strumpf, sa vina si jumatea cealalta de sac!!!Poate soacra de data asta![]()
Anaxena, tu?
ALina, miine pun poze, le-am luat pe stik si maine la sv le pun...dar nu stiu serios parca in realitate sunt mai basoldina si mai umflata decit in poze..
Simona, mami de baieti
David, Matei si
23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
mandreeac da-mi PM cu adresa de mail sa-ti trimit alea de la firmele de recoltare. acum am vazut ca mi-ai scris.

25+