Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (110)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Deci mancare... al meu bazaie de cateva zile dupa peste... Dar eu am fost in concediu si n-am avut chef de cumparaturi... Poate incerc seara asta... Cu niste cartofiori... Abia astept sa ajung acasa.

24+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:
citat din mesajul lui missmj
, sa vezi ce drag o sa-mi fie cand o sa ii vad eu ca se joaca amandoi

carmen
30+ cu Andrei

mda...eu imi imaginez cum va fi prima data cand il va lua in brate..sa ii vada moaca aia mica, sa constientizeze ca el il lovea din burtica cand povestea cu el..sa vada cat e de mic in mainile lui..la cat e de emotiv..sigur va plange

Simo 33 cu Eduard Matei

sau va face ca taticul nostru..... doctorita i l-a intins sa-l i-a in brate si el a pus mainile la spate, ca la gradinita.....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum AMR nici 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Madalina;Eu fac paturile dimineata..strang hainele aruncate si dau drumul prima data la masina de spalat rufe..dupa aia urmeaza cealalta cu vase..mancare fac si atit...nu pot mai mult.
Curatenie klumea imi face o fata in fiecare saptamana- lunia,am geamuri uriase vreo 8 bucati in toata casa cam de 1x 2m,Mama mai vine la calcat rufe.
Nu ma descurc fara ajutor.Ah si bineinteles toate cumparaturile le fac Eu ..merg cu masina+du-l si adu-l pe Mario de la gradi...
Nu fac mai nimic si totusi fac destul de mult..dar deja le restrang si astea ca nu ma lasa burtoiul..
Barbatii nu prea ma ajuta..ei s foarte ocupati...mario mai sare cateodata si aduce aspiratorul.Sotul ma ajuta foarte mult..ma scoate la o cafea dimineata..cam de 3 ori pe saptamana sa nu zic ca nu mai iesim.Daca ii zic ca am multa treba ma aleg cu o cearta de la El"de ce trebuie sa ma strofoc asa?..e bine cum e in casa si gata!..nu vine nimeni in control.....intr-un fel are dreptate"

Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

flori ce seamana ai nostri soti

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

TUNDE, pai faci destula treaba! Faza cu ”lasa-le asa” o aud si eu de la sot... de parca poti sa le lasi. Intr-o zi m-am infuriat pe toti, ca la mine e asa: Ioana pleaca la gradi, la prinz o ia o fata si o duce o ora in parc, apoi vine mama si le aduce pe amindoua cu masina la mine (stau prea departe de gradi), fix la ora mesei. Si se aseaza la masa: Ioana, fata, mama si fuga si sotu`. Si proasta, dupa ce gateste dimineata, sta in picioare sa le puna masa (da deh, mama si fata sunt musafiri, nu se baga in oalele mele, sotu...sot!). Dupa ce maninca, toti se tireaza: fata aia la cursuri, mama telelei, sotu` la serviciu. Si ramin singura cu Ioana sa string masa dupa 5 insi, sa ma joc cu cupilu`, sa fac curat, sa spal rufele... E, si toti zic: las-o mai moale! Dar nu ma ajuta niciunul. Si intr-o zi, cind s-au asezat toti la masa, ca de obicei, m-am asezat si eu si... pauza. Nu pusesem farfurii, nimic. Ei, se uita dubios, se scoala si pun farfurii. Apoi se aseaza iar. Sotu`: si... ce mincam? Eu: nu stiu, am lasat-o mai moale. Le-a picat fatza... Mi-era mila numai mila de Ioana mica, ei ii era fomica. O zi le-am facut-o. Dat tot trebuie sa fac, ca vine fetitzu`. Oricum, n-au invatat nimic din asta. Cica, toane de gravida. Atunci, ce sa las mai moale?!

Va pup,
Gabi, Ioana si bebe de 28 de saptamini.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

flori ce seamana ai nostri sot

Al meu face patul..dar iti vine sa plangi..cand pleaca de acasa fug rapid sa-l fac din nou
da si cu aspiratorul din 2 in 2 metrii
mai bine nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Daca ii zic ca am multa treba ma aleg cu o cearta de la El"de ce trebuie sa ma strofoc asa?..e bine cum e in casa si gata!..nu vine nimeni in control.....intr-un fel are dreptate"

Asa si al meu ! cica nu vine nimeni in control ! dar nu pot sa nu fac nimic, de ex am lasat geamurile ,dar azi am spalat geamul la sufragerie, maine o sa incep cu cate un dormitor.Fac si eu usor ,usor.

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Wow Gabibuna idee mi-ai dat..super tare faza cu lasatul mai moale..ar trebui sa aplic si Eu intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Eu una cred ca stau prea mult degeaba. Soacra mea face de mancare si curatenie prin sufragerie si baie. In schimb in fiecare dimineata eu stau cam 15 min si spal vasele din chiveta si stang toate firmiturile lasate de lume la micul dejun. Sambata cica fac curatenie la noi in dormitor si cam atat. De spalat spala masina si de scos la urcat le scoate sotul

Laura

31+ cu

Mergi la inceput

De aceea il pun pe Mario la teaba cateodata..facem prajitura amandoi..il cert sa-si puna hainele si jucariile la loc..
Cand vine vremea sa fie mare si insurat sa nu aiba nor-mea aceeasi soarta ca a mea
Soacra-mea are doi baieti si au fost pupati in fund toata viata..cumnatul meu are 40 de ani ..sta acasa la parinti si ma-sa ii face cacao cu laptic in fiecare dimineata..mananca cu biscuiti
Nu stie sa incalzeasca o farfurie de ciorba...

Mergi la inceput