Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (110)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

mda...eu imi imaginez cum va fi prima data cand il va lua in brate..sa ii vada moaca aia mica, sa constientizeze ca el il lovea din burtica cand povestea cu el..sa vada cat e de mic in mainile lui..la cat e de emotiv..sigur va plange

Ei vor plange, si noi pe langa ei, o sa traim niste sentimente extraordinare, abia astept !!

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ma duc sa sterg praful, fac putina ordine ! vorbim mai tarziu !
pe toate

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Eu iar am bagat somn. A venit al meu dimineata de la munca obosit ca nu a dormit noaptea trecuta(a avut intervetii). Si daca el doarme asa de bine in pat ma ia si pe mine somnul. Nu stiu unde mai incape atata somn.

Madalina ce burtica frumoasa ai. Eu prefer sa mai uit mai putin la picioare ca sunt toata o coaja de portocala(daca pana sa raman gravida trebuia sa trang pielea ca sa se vada un pic acu...)

Fluturas si eu mai simt o presiune cand isi scoate bebe meu poponetul pe partea dreapta, dar partea stanga a burtii e moale. Imi trece detul de repede.

Laura

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Fetelor, voi sunteti inca foarte harnice. Eu de 2 luni nu mai pot spala rufe. Nu ma pot apleca in cosul in care tinem hainele murdare, ca sa le triez si nici sa imi duc cosul cu haine ude in balcon si sa le intind. Ma omoara si spatele si burta. Deocamdata doar sterg praful, aranjez lucrurile la locul lor, fac curat in baie si bucatarie si dau cu matura. Restul treburilor prin casa le face sotul, hainele le trimit la calcat la soacra, iar mancare imi face mama. Sunt o resfatata, recunosc!

29+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Mersi Ralu de raspuns. Daca tot le-ai vazut, poti sa imi zici cum aratau? Sunt cat de cat OK sau arata a carpex?

Si cu durerile de burta, si eu am crezut cu nasc Pfiuu noroc ca mi-au trecut, si culmea, nici nu statusem mult in picioare in ziua aia sau ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

deci avem bebei curutosi...

cand vine sotul de la servici facem spaghete carbonara...bai...si astea ingrasa..dar, o viata avem nu?

fluturas 27 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tierry mie una mi-au placut cum erau. Daca nu aveam deja aksa, imi luam si eu unu. dar am deja o groaza.

Lasa Mada k o sa ai tot timpu sa le faci singura dupa. lasa-te rasfatata

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MADALINA, chiar rasfat!

FLUTURAS, paste carbonara - bomba calorica!

Si pe mine ma doare burtica, of, c-a intrat namila de ciine al meu in mine, e ditai dihania si-a sarit ca boul direct cu pieptoiu in burta mea...

Va pup,
Gabi, Ioana si bebe de 28 de saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michisor spune:

fetelor eu sunt mai blonda de cand am ramas insarcinata... nu inteleg deloc cum ma pot adauga in listuta cu burtici cu buburuze de ian-feb 2011 ma ajuta si pe mine careva?
nu dati cu pietre pls

gravired [28+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Michisor da un mesaj cu um, dpn, dn si culoarea caruciorului si te trec eu. iti trebuie parola de la useru comun ca sa modifici listuta. nu poate sa modific oricine, oricum

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput