Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (110)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

adica eu sunt singura care recoltez celule stem???sau ma rog..vreau sa recoltez ca nu se stie pana la final daca ma sucesc sau nu
multumesc fetelor ca m-ati incurajat ca nu sunt inca o vacutza

Angie +29

bebe jucaus

stai linistita ca nu esti singura.si eu recoltez si am vazut ca si crissia

................................................
28+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

da vas, eu citesc dar ...nu sunt activa, asa cum nici aici nu prea sunt. I-am admirat de ieri pozele....superbe. Si mie imi place cum scrie ea si o admir pt ca cu trei copii ...cred ca timpul e super limitat si ea totusi intra si scrie mai mereu.
Toata stima si fetelor de aici care intra si ne impartasesc din experienta proprie. Si eu am invatat multe de pe aici...ce-i drept am fost mai activa in perioada in care eram aspiranta

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Cu cerceii am inteles in mare. Stiu pe cineva care are o fetita mica (2 ani acum) si a reusit sa-si scoata unul din ureche si era cat pe ce sa=l inghita. De aceea ma tot uit la modele si inchizatori si alela alea...
Fetele....ce parere aveti de salteaua cu burete si arcuri cu doua fete de iarna si de vara? Ea pare tare asa, nu e moale deloc si e aproape noua. Ce ati auzit despre ea?

Maimutzica multu de raspuns. Ti-am trimis si eu pm

30 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas

mayane scumpa esti in 25+ , stiu ca esti cu mine odata.
cand mai uiti uita/te pe tickerul care il ai la semnatura.

GAbiu, da de la odiseea noastra, ai vazut cat sunt de frumosi? Pepsi pentru mine a insemnat foarte mult pe forum si ma bucur pentru ea tare mult.

maimutzica, mai avem putin dar eu sunt convinsa ca ultima zi de munca e 17 decembrie, asta MAXIM, vorba aia MAXIM AM SPUS!!!!!

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

vas . Unicul neuron supravietuitor a uitat ca am si ticker Eram prea suparata.
Si la mine 17 decembrie va fi, cel mai probabil, ultima zi de munca.

Celule stem nu recoltam. Sa nu cobim
Al meu a zis sa nu ma prinda ca aspir copilul, deci fara batista bebelusului, ramanem la pompita manuala.

Aaaaa... si vrea wrap. Sling-ul nu-mi place, marsupiul pare instrument de tortura.

24+
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Am terminat de calcat cateva hainite. Am si spalat dar de ale noastre azi. Am papat de amiaza si acum merg sa fac un dus si sa ies la plimbarica pana la dr de familie.

Gabi tu ziceai ca nu mananci nici jumate din meniul lui Doloress? Eu macar atat trebuie sa mananc sa nu mor de foame (nu eram nici mancacioasa nici pofticioasa inainte dar acum ....lucrurile s-au schimbat)

30 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

am mai pus si eu 2 pozici facute azi cu burtoiul cel baban!

29+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

vas si mayanne la fix, venim pana inainte de craciun adica 17 dec ; nu de alta, dar tre' sa ajung si pan' la mama (la piatra neamt); deja cand aud la bebelu ca un drum pan la cernica e chin, sa vezi la mine 360 km dus si tot atatia intors... sper sa fie totul ok, ca nici paine cu unt nu vreau sa mananc de craciun stand in bucuresti ...

apropo de purtat bebe, vara-mea a nascut in sept, e si ea pe aici pe forum; am vizitat-o cd avea bebe o luna si am vazut ca in marsupiu o tine (sta pustioaica bine merci); cum o lasa, cum plange, ca are colici ceva teribil; sper ca sunt mai bine intre timp
imi zicea ca e totusi o chestie, ca i se lungisera bratele de atata tinut, cu toate ca a incercat sa o lase in patut, dar nu era chip; la primul bebe n-a avut pb de-astea, acu' cum ne-o fi si noua norocul..

rox 27 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

adica eu sunt singura care recoltez celule stem???sau ma rog..vreau sa recoltez ca nu se stie pana la final daca ma sucesc sau nu
multumesc fetelor ca m-ati incurajat ca nu sunt inca o vacutza

Angie +29

bebe jucaus

nu esti singura,si eu recoltez cu lifeline chiar zilele astea o sa-i sun sa semnam contractul

29+ cu
Karina-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Citat:
citat din mesajul lui iubita.mara

da CRISSIS sotul meu e medic acolo insa eu nu cred ca vreau la rezervele alea.sunt destul de departe de neonat si m-as simti mai in siguranta cu bebe pe sectie.plus de asta si rezervele de pe sectie arata foarte bine.

................................................
28+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

eu doar pe alea le-am vazut,sunt la acelasi etaj?
nici nu ne-a spus ca ar mai exista si altele

29+ cu
Karina-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

eu sunt tot la operatiunea
m-am culcat inapoi pe la 9..m-am trezit la 12
am spalat doar vasele si am intins o masina de rufe
in rest..leneveala.

Aveti grija cu cerceii la sistemul de inchidere..si la astia mici-mici nu cred ca merg aia cu surubele.
pe mine m-a terminat fata cu cerceii..vreo 5 per a ''mancat''..ori ii pierde, ori se rupe vreo tortita..anul asta i-am luat unii de argint, daca tot ii pierde macar ..cand mai creste ii iau ce vrea ea.

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput