Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Adryiii; n-am manact mult peste..nu prea mi-a placut..Eu sunt cu somon sau pastrav...iar in timpul sarcinii am cam evitat.Am bagat la mamaliguta cu branza

mirela;ce bebe urias a fost Vlad al tau

cercei;Si Eu sambata mi-am adus aminte de ele..avand baiat..nu m-a dus mintiuca ca trebuie sa iau acum.Ma uit la site-ul acela.

Iarasi facem fasole
Nu mai stiu ce sa inventez
Post voi tine vinerea ..nu prea rezist in fiecare zi..mi se face rau

Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissia

Citat:
citat din mesajul lui iubita.mara

da CRISSIS sotul meu e medic acolo insa eu nu cred ca vreau la rezervele alea.sunt destul de departe de neonat si m-as simti mai in siguranta cu bebe pe sectie.plus de asta si rezervele de pe sectie arata foarte bine.

................................................
28+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

eu doar pe alea le-am vazut,sunt la acelasi etaj?
nici nu ne-a spus ca ar mai exista si altele

29+ cu
Karina-Maria

din cate stiu eu si sper sa vorbim de acelasi lucru, rezervele cu plata sunt la etajul 1 la ginecologie.eu o sa stau la neonatologie la etajul 2 langa sala de nasteri

28+

Mergi la inceput

Simo;bine faci
Ai muncit destul

Mergi la inceput

cele de la etajul 2 sunt gratis fiindca sunt saloanele normale ale sectiei.au cate 2 paturi , baie proprie , televizor, adica exact ca la rezervele platite doar ca astea sunt pe sectie la bebelusi.

28+

Mergi la inceput

cred ca eu o sa recoltez totusi cu future health, cu toate ca in calcul este si lifeline.parca am incredere mai mare in englezi decat in ciprioti nu stiu ce sa zic.si la future health mai sper sa de drumul pana va fi momentul si la recoltare de cordon ombilical ca vreau si din ala sa-i iau la micut.

28+

Mergi la inceput

Madalina-m;burtica frumoasa!felicitari..-da toate sunteti slabe!
Cate kg te-ai ingrasat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetili? am dormit foarte bine azi-noapte,ma cam incerca maseaua,dar am adormit pe la 2 si m-am trezit la 13 fara pic de durere.
Eu sunt fericita, am stabilit data nuntii si a botezului, 14 mai.Am gasit restaurant si foto-video, am gasit si o formatie,dar mai intai sa ii ascultam sa vedem cum canta,sunt 3 cantareti cu 3 genuri de muzica si 3 instrumentisti.Sper sa imi placa ca sa scap de un stres.
Ma duc sa citesc din urma

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Bafta celor care merg la dr azi si felicitari pt schimbarea semnaturilor. Am vazut ca deja ati pus AMR , Doamne,mai este asa de putin !
patricia si sotului ii cade parul si il mananca pielea capului rau(nu are matreata,ca nu are unde sta matreata ca e parul rar).intreaba-l pe mircea si da-mi si mie detalii
madalina ce burticuta ai !!!
patricia tare filmuletul si foarte adevarat.O sa trebuiasca sa fim atenti cum ne comportam in fata copilului.

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

fetele, eu imi tot simt abdomenul intarit, sub presiune, si mi se incordeaza tot pe dreapta..simt presiunea asta pana in gat ca un nod...desi stau in pat, iau no spa si ginipral...vi se intampla si voua sau aveti abdomenul relaxat tot timpul?

fluturas 27 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Eliza mea are cerceii pe care i-am avut eu cand am fost mica. Sunt din aia cu bobite, cum aveam noi pe vremuri si sa stiti ca inclusiv astia a reusit sa ii deschida odata. Oricum sunt cei mai siguri posibili. A primit de la nasa doua perechi, una cu surub, una cu ceva inelus dar am zis ca-i pastrez pentru cand va fi mai mare. Acum stau linistita cu astia.

Angie, si daca ar fi sa fi singura care recolteaza , ce? E decizi ta si tu stii cel mai bine ce-ti doresti.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput