Pagina alba la mesaje private

Pagina alba la mesaje private | Autor: olympia

Link direct la acest mesaj

Nu stiu care ar putea fi cauza dar nu mai vad pagina de mesaje private. E complet goala.

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

nu te supara ai copilasi????al meu de multe ori a sters completat sau trimis chiar mesaje cu rrrrrrmmmmmmmmmmmm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Am, da-s mari. Ar fi putut seta ceva? Ca eu nu mai vad nici tabelul cu rubricile alea(mesaje trimise/primite), nimic, e goala complet.

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

La fiecare 30 de zile, mesajele mai vechi de 3 luni se sterg in mod automat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Nu intelegeti... Uite, acum am descoperit ca nici emoticoane nu pot sa pun cand vreau sa scriu mesajele obisnuite! Le selectez si nu-mi apar.
Cand ziceam pagina alba e alba, nu scrie nimic pe ea nici capul de tabel, nimic. Erau niste rubrici la mesaje private(mesaje trimise, primite, reply, mai multe parca ....) acum nu-s nici alea nu ca nu apar titlurile mesajelor, nu apare nimic, e o pagina goala pe care scrie mic sus doar timpul in care s-a incarcat.

Intre timp am incercat o smecherie, mi-am trimis singura un mesaj. am putut sa-l scriu, vad ca-s anuntata ca am un mesaj, cand il selectez, din nou apare pagina alba...

Intre timp am descoperit de unde e. De la filtrele pt reclame. Deci stiu cum s-o rezolv.

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si eu venisem cu aceeasi problema, imi apare in stanga ca am un mesaj privat, vreau sa il accesez si cand dau click, apare doar atat Forumul desprecopii.com © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginiiPagina s-a incarcat in 0.05 secunde.Cum se rezolva problema?

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Rezolvat. Deschis cu alt browser (Opera)

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cred ca ati modificat ceva la browsere. Nu vad alta explicatie.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca va place votati-o pe Ioana - mar-2

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Si eu trebuie sa-mi vizualizez un mesaj privat si nu am ce. Pagina alba cum zic si ante-scriitoarele mele.

Nu modificat nimic, acelasi browser de ani de zile (Mozilla) cu AdBlock Plus instalat de cateva luni.

De ceva vreme (cam 10 zile - 2 saptamani) nu mai vad nici linkurile mari (erau vreo 3 parca) de la subiectul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158629
E loc mare gol in locul lor, am incercat si sa selectez, nu apare nimic acolo. Mai vad si la alte subiecte spatii goale, insa nu stiu cu certitudine ce era acolo, la subiectul acesta stiu.

Si nici cele 5 linkuri cu cele mai noi subiecte sau cele 5 linkuri cu cele mai recente produse de la bazar.

Linkurile normale din subiecte le vad.

Si, da, nici iconitele nu se insereaza automat. Doar daca le scriu de mana.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Poate ajuta cuiva:

Toate aspectele expuse mai sus au disparut in momentul in care am dezactivat acel AdBlock Plus, poate ultimul lor update a inghitit linkurile si mesajele mele private

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput