Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (5)
Raspunsuri - Pagina 16
nastasie spune:
office, noi suntem numai pe lp.inca nu am atins pragul de 7,5kg dar nu mai avem mult.
doona, ca bine zici de colici.
bebecris, donna zice bine.nu te pierde cu firea ca nici la al doilea nu e usor.asa ca fii calma si rabdatoare ca trec si colicii.
zozela spune:
,din nou!
Imi spune si mie cineva de ce eu eram precisa ca azi suntem in 17 Nov.??Hac!
tanameraaa!! Pofteste la o cafenie!
Huggies se gasesc si la Billa,insa mie parca-mi plac mai mult cele Libero.Si la Mihai tot la ele ne-am oprit-chilotei,ce-i drept,pt.ca Mihai de la 9 luni n-a mai stat sa-i punem scutec cu arici
Si noi tot la nr 3 suntem.La cantareala de azi,avea 5.360gImi vine sa-i pap falcutele
Am inregistrat si info despre Pampers-o sa incercam si noi.Deocamdata avem un bax maare,mare de Libero.
Eu am dus vreo 20 de buc.de Huggies ramase,la maternitate,pt copilasii abandonati.Mie mi-a ramas inima la ei,inca de cand am facut stagiul/pediatrie si de-atunci,cand am avut ocazia,am mai dus,impreuna cu alte prietene,ce am putut/avut noi
hainute,scutece,ceiut..E cumplit
Crina! Si mie mi-a placuuut!Mai vreem!!
bolfoseii mici si frumosi!!
Ma retrag la plapumioara,caci Maria doarme de la 22.00,iar eu tot tamai
V-am pupacit!Noapte usoara!
Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!
andre_flo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie andre-flo, ce mari si grasute sunteti.e o bombonica.sa va traiasca. tanamera, ai dreptate.nu e a mea. adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10 varsta lui razvan |
multumim frumos de compliment
Andreea, fericita de Diana Elena
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie office, noi suntem numai pe lp.inca nu am atins pragul de 7,5kg dar nu mai avem mult. doona, ca bine zici de colici. bebecris, donna zice bine.nu te pierde cu firea ca nici la al doilea nu e usor.asa ca fii calma si rabdatoare ca trec si colicii. adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10 varsta lui razvan |
Daaaa, aseara ziceam bineee... azi dimineata insa...a chitait non stop de la ora 5. sunt chioara de somn si mai rau e ca habar n-am ce are, ce-l supara, ce vrea! nu pare a fi de colici. de foame... ce sa zic, a ros la sanii mei din sfert in sfert de ora, ma dor de nu mai pot. nu se calmeaza nici in brate. acum e in motul patului in sezlong si i-am legat o panglica de care trag ca sa il legan si sa pot sta si la calculator. Dar sunt calma in continuare... sa vedem cat ma mai tine.
Nastasie, ziceai de Calin ca "cearta" kk... al meu se razboieste si cu fiecare partz... imaginezeaza-ti ce taraboi avem ca face kk de mai multe ori pe zi iar partzurile... fara numar...
Apropo, aseara discutam cu sotul de bebe 2... teoretic, asa, ca nici de unele chestii nu ne-am apucat inca... dar nu stiu daca o sa fiu apta prea curand de bebe 2..
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
nastasie spune:
donna, pai noi cu parturile am cam terminat.adica trage dar nu le mai "cearta".a ramas doar kk.deci e regula la ni:dimineata dupa ce papa in scaun sau leagan face kk.deci clar astea-s locurile preferate.
donna, peste 1-2-3 o sa uiti.si o sa-l vrei si pe al doilea.eu am spus mult timp dupa razvan ca nu mai vreau, ca nu mai fac.dar deja cand se facuse mare si ma intelegeam cu el m-am razgandit.insa s-a lasat asteptat mai mult decat am prezis noi.
si eu mai am azi cativa pampers asa ca tre sa ma duc sa cumpar.cred ca dau o fuga la carrefour sa vad oferta ca eu iau de obicei din kaufland si aici nu gasesti decat Pampers si..mai era o marca de-a lor...imi scapa.ma duc sa-mi beau cafeaua.
va las si voua una mica sau una mare dupa cum va pofteste sufletelul.
oramona spune:
buna dimineata si de la noi. Astept sa mi se trezeasca fetele, ca azi si cea mare este acasa. mi-am facut o ciocolata calda, ca acum cu cafeluta mai putin, cateva gurite si gata, asa ca va poftesc si pe voi. Si mi-am facut si cartofi prajiti, daaa, de dimineata, imi era tare pofta .
E normal ca un copil la o luna jumate sa manance pe zi numai 460ml lapte? si aia fortat si cu urlaturi? Dar cand i-am dat bibe cu ceai la ras tot. Acum nu-i obisnuit cu ceaiul , ca bea o data pe sapt sau deloc, daca cred ca are colici. Offf, de grasuta e grasuta, ne-ati admirat falcutele in album? dar nu papa. E drept ca o mai pun si la san, poate mananca de acolo mai mult decat cred eu, dar daca o vad cu gurita plina de lapte nu-l vrea si urla, daca nu , molfaie cu placere la el, dar numai asa putin ca sa nu curga lapticul.
Poate imi spuneti si mie cat trebuie sa pape bebelusul la varsta asta. Va
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa
botosel452 spune:
Buna dimineata!
Nu eu ziceam de timpul care trebuie sa treaca la anestezie...nu stiu cat trebuie sa treaca
Ieri am inceput cu Protectis, dar nu stiu in cat timp incepe sa se vada efectele, pentru ca seara saraca Alexandra urla de mama focului la fiecare partz pe care il scotea
kk nu a facut de duminia seara si,cu toate ca i-am pus si termometrul ieri, nu a avut efect. Dar noroc ca a dormit binisor noaptea, m-am trezit la 4 ore sa ii dau sa manance
Mai am o intrebare despre Protectis: cate zile trebuie administrat? la un moment spunea cineva ca ar trebui 10 zile cu ceva pauza, dar nu mai gasesc mesajul respectiv.
Va si ne "auzim" mai tarziu
bebecris26 spune:
Buna dimineata. Multumesc Donna de sfat, o sa incerc cat pot saa fiu calma pt ca altfel oricum nu rezolv nimic. M-am gandit totusi ca poate a facut colici ca am mancat lapte cu fulgi de ovaz si de grau pt ca am avut probleme grave cu constipatioa dupa nastere si am baut cate 2 cani de ceai de musetel pe zi. Acum l-eam scos din alimentatie si sa vedem diseara. Compotul de mere poate sa-i faca colici?
Cristna mami de bebita David
donna79 spune:
NASTASIE, ai dreptate, uitam greul si suntem in stare sa o luam de la capat dupa o vreme. Numai ca eu ar trebui sa ma apuc cat de curand, Tudor a venit dupa 6 ani asa ca nu pra mai am timp de asteptat, cine stie cat va dura pana vine al doilea. Ca sa fiu sincera, eu as mai vrea copii dar nu neaparat facuti de mine, as adopta unul.
ORAMONA, am admirat falcutele si stai linistita, nu arata deloc ca un bebe nehranit. Poate ia de la san diferenta. Cat ceai ii dai?
BOTOSEL, scuze, sunt confuza in creier . Deci si la voi partzurile sunt cu strigaturi... le-o fi rusine bebeilor, saracii. Sper sa functioneze Protectis.
oooff, atat a tras bebele de sanii mei ca acum ma dor rau si sunt fierbinti. imi vine sa plang.
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)