Nov-dec 2010-Bv Rala!! Hai Sashenka!!(156)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Vasari, BraveGirl,
inteleg ca aveti sling-uri, nu?
Eu vroiam sa-mi iau un wrap.
E mai avantajos sling-ul? Se "imbraca" mai usor? Sta bebe mai bine in el?

kokorinusha eu simt astfel de intepaturi de vre-o luna. Doar cand ma ridic si merg, la fiecare pas, pana se obisnuieste burtica cu pozitia verticala. Dr.mi-a spus ca e uterul care se tot intinde si copilul care apasa pe col (prezentatie craniana).

38+
AMR 14 zile sau cat o vrea bebe si DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ana, eu mi-am luat un fel de batista bebelusului, dar care nu se pune la aspirator, ci tragi cu gura. Ce am scos din nasucul lui
Dar o sa-i scot si cu batista bebelusului clasica, la aspitator, cd nu reusesc eu cu cealalta. Pompa aia cu motoras nu e deloc eficienta. Scoate doar apa de mare

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ana scumpa si atenta ca intotdeauna
asa e, aneud nu a mai intrat demult. dar probabil ca nu are timp, ca ne anuntase ca se angajase in ultimele postari.

kokorinushca si eu am simtit acele intepaturi in vagin de mai multe ori, si am uitat mereu sa intreb doctorul ce inseamna. dar eu le simteam cand faceam multa miscare, stateam mult in picioare, niciodata cand eram in pat; nu stiu dc are vreo legatura, dar incearca sa stai linistita si mentioneaza la doctor la urmatorul consult.

37+

Mergi la inceput

Inacat, eu wrap nu am, deci nu stiu care e mai practic/bun/comod. Dar din ce am vazut, la wrap e o tehnica de legat copilul, la sling, odata fixat, nu mai ai treaba cu el, doar bagi copilul si gata. E comod si usor,si ai mainile libere, chiar si cd suge bebe.

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata si de la echipa puficelor,

Hai Rala succes asteptam vesti bune!

BraveGirl da ce pastile iei de nu pot alapta?

Ana bine ca l-ai patucinizat la el in pat..Asa il obisnuiai in patu mare si astia sunt mari santajisti. Eu dupa ce dau laptic le pun urgent la patucin ca sa nu se invete. Recunosc insa ca asnuapte la 4 am adormit cu Mara la san. Si ea cu mine..M-am sculat apoi si am pus-o inapoi.

Si eu parca m-am odihit mai bine acu noaptea asta.Bine, tot pe parti asa, nu total. Ne pregatim ca vine mama si fratimiu intr-o sper scurta vizita.

Kiss

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Sugubina, am luat antidiareice (furazolidona,imodium), din astea. Si scrie ca nu se administreaza in alaptare. Sunt periculoase rau pt bebe. Asa ca azi nu alaptez, dau doar bibe. De abia diseara o sa

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Noi ne pregatim sa plecam intr-o vizita la o fetita de 6 luni si la mamaica ei. Abia astept sa o vad pe cea mica.

Va urez o seara frumoasa si imi pare rau daca am suparat pe cineva cu mesajele mele (asa rare cum sunt).

36+ Tudor Andrei

pupici multi, ca vad ca esti putin suparici

37+

Multumesc de incurajare ral_eli. Am inceput sa fiu cam nervoasa in ultima vreme si imi cade pe sot mai mereu . Ieri, cand am plecat in vizita, ne-am oprit pe drum la mall sa luam ceva fetitei cadou si cand am plecat de acolo nu a vrut sa mai luam un taxi ca era aproape (nu ne-ar fi luat oricum nimeni) si.. ce credeti?? Ne-am ratacit!! EU cu orientarea sunt 0, dar el??? Si am mers pe jos o gramada de credeam ca o sa ajungem la maternitate nu la prietena mea. M-am suparat ieri pe el, dar mi-a trecut.

sugubina o sa ne descurcam. Imi este insa teama ca voi face prostii. Ma bazez insa ca voi veti fi aici si veti avea un sfat si pentru mine. Pupici pt cele 2 mici pufici. Le-am vazut in poze, sunt asa de dulci...
Bine ai revenit Joy .Felicitari pt bebe Leon.

Felicitari Florina! Bebe sanatos si cuminte!
Ana_o
[b] Rala nastere usoara !

[b] sashenka
o sa fie totul bine. Suntem alaturi de tine!

Ma simt uneori asa vinovata ca nu pot si eu sa ajut cu un sfat fetele pe grup.. Dar cum as putea oare face asta cand sunt la primul bebe si tot ce stiu e din auzite si de la prietene.. Stiti si voi cum este si cate sfaturi primesti si innainte si dupa. Asa ca va rog sa ma iertati si imi pare rau ca nu reusesc sa ajut si eu pe nimeni, dar sincer, mamicile cu al doilea bebe au muuulltttt mai multa experienta decat mine si ele chiar vorbesc despre lucruri pe care le-au incercat.

Va pup pe toate.. M-am luuuunngiittt..
Cred ca o sa iesim un pic in parc la o plimbare mica.

36+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Ana_o nu or sa-i faca nimic special la ORL , decat il aspira si eu cu aparat profi...dar macar sa ai tu linistea ca l-a vazut si un doctor...cel mai bine intreaba pediatrul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ana, eu am folosit batista bebelusului la M si dupa ce am iesit din maternitate. Nu sunt mereu curatati bine dupa nastere. Pe noi ne-a scapat de multe neplaceri si am folosit-o rar, ceva care sa o suplineasca nu cred ca e.
Inacat, slingul e comod, pt primele luni, in special de purtat prin casa. Eu dupa cateva luni sigur nu o sa mai rezist sa-l folosesc si voi trece la wrap. Slingul il pui f usor, intr-o singura pozitie, e ideal de folosit in casa sau mers repede afara. Wrapul e mult mai complex, in sensul ca iti permite mai multa libertate de miscare si in timp si ca pozitii. Dar slingul e bun de folosit pt inceput, poate pe unele mamici wrapul le-ar descuraja si nu i-ar vedea asa repede latura practica. Sper ca ti-am fost de folos.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ana, mi-am adus aminte ca poti pune si o batista cu cateva picaturi mentolate in apropierea patutului lui bb. Eu nu stiu decat Pinosolul pe care i-l mai pun in aerolsoli Mariei, dar poti intreba pediatrul.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37

Mergi la inceput