Nov-dec 2010-Bv Rala!! Hai Sashenka!!(156)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ral.eli, eu bag masina zilnic acum depinde si de bebe, ca de exemplu A. nu regurgita, si o schimbam peste zi doar de drag. Dar Patrick regurgiteaza f mult, cu bavetica dc il las i-o gasesc pe fata, asa ca trebuie sa-l schimb. Apoi in fiecare zi am un prosop de baie, un scutecel de finet pt putulica, un prosopel pt fata, si scutecele pe care il tin in diverse locuri (landou, cosulet, boucere, etc)si salopetele. Si uite asa se umple masina. Duminica seara i-am dat o salopeta de 3 l, ca nu mai aveam calcate. arata saracul de ziceai ca e luat de pe strada

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Il schimb inainte de masa, se apuca el constiincios de supt, si pac! aud un sunet Il caut la scutec, kk din nou Il culc, cand il trezesc din nou kk bineinteles

Ma regasesc in descriere!!! Folosesc vreo 15 pampersi pe zi.

Dar la noi e mai complicat... papa la un san, face kk, schimb scutecul si il imbrac, varsa pe salopeta (obligatoriu dupa ce e complet imbracat), schimb salopeta si trecem la celalat san si reluam si procedura cu kk si salopeta... apoi urmeaza si un biberon de 100 ml care produce si mai multa kk... deci va imaginati cam ce se intampla toata ziua.

MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010)

fetelor ce ziceti voi aici ma ingroziti . eu am luat 5 salopete cu maneca si picioruse, ca in mintea mea consideram una pe zi deci bag masina o data pe saptamana

37+

Ha! Lucinelu' papa 5 salopetele la micu dejun Deja mi se pare ceva ciudat daca nu aud masina de spalat mergind in fundal

In alta ordine de idei, am pus cateva poze proaspete, de la prima plimbare in parc din weekend, si de la prima iesire la bronzat pe balcon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

bebelu si al meu face la fel cand merg cu masina: se impinge in ficat, se cocoatza sus de tot si loveste. e un chin orice drum. eu intind scaunul de tot si ma pun pe o parte si asa se mai linisteste

cand o sa fie mare si o sa ceara sa-i cumpar masina o sa-i povestesc de cum facea cand era in burtica

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

asa e Ukume...parca ieri tanjeam dupa cele 2 liniute si uite ca acu mai avem un picut si ne tinem minunile in brate
chiar vb cu socrela acu si ii ziceam k nu stiu cand au trecut 33s. si la inceput ma gandeam cu groaza k abia o sa treaca timpu.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

dau si eu de baut ca am schimbat semnatura...am intrat in 36s... si mi-e groaza de ce ma asteapta...pe zi ce trece mi-e mai frica si parca parca m-as duce de bunavoie la bisturiu...

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Ukume, bebelu. Eu ma plang de teama ca nu rezista placenta mea. Mi-e groaza maine de drum ca tot asa nici bebele meu nu mai suporta trepidatiile de la masina.

Fata mea a inteles ca trebuie sa stau la pat si cum ma vede in picioare ma trimite inapoi ca daca nu...."vine doctorul si te ia la spital"

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Draga syl eu sunt o mamica aspiranta dar cu un copil acasa. Intru la sectiunea voastra ca parca ma incarc de energie. Eu la prima sarcina am avut placenta praevia, acoperea partial colul. Am sangerat de la 6 saptamani pana am nascut. Sangerat asa cum spui tu.............picaturi maro si o sangerare mai mare pe la 5 luni de sarcina. Cu tratament si rabdare si voia lui d-zeu am nascut un baietel la 38 saptamani si 2 zile, normal ( desi dr imi recomanda cezariana) 3550 si 53 cm. Asa ca iti tin pumnii si mai ales nu te panica . Petele alea din ce mi-a explicat dr sunt de la dezlipirea placentei cand o loveste bebelu. Dar deja sarcina e mare si cred ca o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Madalina si Evelina se externeaza azi din spital si in curand sper sa primim vesti despre ele.

Syl

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

hera merci de link

fluturasha intr-adevar e diferenta de pret.

bebelusi eu sunt panicata. Eu nu ma vad inca 1 luna de aici incolo numai in pat. Sunt pe medicamente ca sa evit contractiile sa nu cumva sa mai sangerez. Desi nu fac absolut nimik totusi mai curge cate o picatura 2 de sange maro si nu-mi explic de unde vine. Ma duc maine la medic +eco, m-a chemat la 7.30 dimineata.

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Ufff, bebe al meu cand a fost scos era ratutit de la tratamentul pe care il luasem zilnic pt contractii timp de o luna, chiar m-a intrebat asistenta ce pastile am luat in ultimile 24 de ore. Cu o zi inainte ar fi bine sa nu mai iei nimic

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

vazut pozele cu bebei sunt toti fff frumosi si mititei si pentru ca tot zicea cineva in capitolul trecut de multi bebei cu numele David imi vine in minte o intrebare: are cum sa imi incurce bebele meu cu altul?

Doamne ai grija si de noi 38+ Alexia

Nu, ca pe bratarica lui de la mana apare numele si prenumele mamei.
Eu ma aflam in acea perioada cu Anymona in spital care avea tot baietel si tot cu numele de Robert Alexandru, doar ca eram la etaje diferite.

Geniusamb, nicio veste?

Mami de printisor

Mergi la inceput